Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szuflada wrote:zaraz się wszyściutko wyczyści
coś czuję że szybciej niż myslimy wrócisz do nas ciężarówek hihi
bo już tęsknimy!
dzięki, ja też za Wami tęsknię
no i witam nowe staraczki09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Gaduaaa wrote:na piątek ...
idzie, mam ból glowy... mój typowy znak że @ jutro już pojutrze...
ale temperature narazie masz piekna
jutro mozna kminic czy spadnie czy bedzie sie utrzymywac wiec nie wszystko stracone :*
Dziewczyny moze sie orientujecie ale te ktore maja problemy z tarczyca maja nieregularne miesiaczki? Czy sa tu takie ktore maja problemy z tarczyca a miesiaczki jednak regularne>
Jak to z wami jest? -
hej dziewczyny, ja z nowinami
Wróciłam od nowego lekarza.
WSZYSTKO jest super, pęcherzyk dominujący 16 mm, śluz "piękny"-cytatendometrium ponad 10 cm . Podsumowując nic tylko czekać na fasolke
Czyli tamten lekarz to jakis bałwan, albo naciągacz-nie wiem. teraz wszytsko widziałam na usg, lekarz twierdził że szybko się spotkamy przy odpowiednich staraniach
mi kazał brać kwas foliowy, a mężowi Androvit, rozpisał też w jakie dni się starać , a w jakie unikac przytulanka
ulżyło mi))
Staramy się1 cs
-
nick nieaktualnynikola2877 wrote:ale temperature narazie masz piekna
jutro mozna kminic czy spadnie czy bedzie sie utrzymywac wiec nie wszystko stracone :*
Dziewczyny moze sie orientujecie ale te ktore maja problemy z tarczyca maja nieregularne miesiaczki? Czy sa tu takie ktore maja problemy z tarczyca a miesiaczki jednak regularne>
Jak to z wami jest?
Ja mam niedoczynność tarczycy a mam regularne cykle, ale za to mało obfite -
nick nieaktualnyMartka656 wrote:hej dziewczyny, ja z nowinami
Wróciłam od nowego lekarza.
WSZYSTKO jest super, pęcherzyk dominujący 16 mm, śluz "piękny"-cytatendometrium ponad 10 cm . Podsumowując nic tylko czekać na fasolke
Czyli tamten lekarz to jakis bałwan, albo naciągacz-nie wiem. teraz wszytsko widziałam na usg, lekarz twierdził że szybko się spotkamy przy odpowiednich staraniach
mi kazał brać kwas foliowy, a mężowi Androvit, rozpisał też w jakie dni się starać , a w jakie unikac przytulanka
ulżyło mi))
Ciesze się bardzoa tak się martwiłaś
A to w jakie dni kazła unikać, tak z ciekawości? -
AniaŁ123 wrote:Łoooooo.... co to było? Odcięcie od części życia
Jestem pierwsza
a ja za Tobą
kurcze, ale coś im nie poszła aktualizacja
poginęły mi notatki w wykresie, nie ma awatarówAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziołszki!
U mnie spadek, ale test z wczoraj ujawnił cień cienia cieni!
Czekam do soboty!
Boże, może coś ruszyło i jestem w tej wymarzonej ciąży!
A to niespodzianka dla Was! Plemniki mego lubego!
https://1drv.ms/v/s!AojyH8PnjTuUjeAM5Cf6gLHuIaFSzAWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 14:14
-
nikola2877 wrote:ale temperature narazie masz piekna
Jak to z wami jest?
Nikola ja mam hashimoto i mam regularne, oczywiście nie co do godziny, wahają się 28-31 dni, ale zwykle jest to 28-29, kilka razy miałam jakieś odchylenie 34, ale rzadko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 14:09
-
Dlaczego nie widzę awatarów? Tylko Czikosz ma normalny. Też tak macie? A widzicie temperatury na wykresach?
-
Czikosz wrote:Dzień dobry dziołszki!
Czekam do soboty!
Boże może coś ruszyło i jestem w tej wymarzonej ciąży!
Czikosz, trzymam kciuki baaardzo mocno za sobotnie testowanie!!! Niech będzie mocna, gruba 2 kreskaCzikosz lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Dzień dobry dziołszki!
Czekam do soboty!
Boże może coś ruszyło i jestem w tej wymarzonej ciąży!
A to niespodzianka dla Was! Plemniki mego lubego!
https://1drv.ms/v/s!AojyH8PnjTuUjeAM5Cf6gLHuIaFSzA
Czikosz trzymam mocno kciukasyCzikosz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
myślałam, że nie skończą .... u mnie też nie ma temp. na wykresie i jakieś dziwne ustawienia wyszło, że w 3 dc mam dni płodne
porażka