Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Dziewczyny za Urofuragine. Kupiłam i zażyłam. Dziwnie się czuję. Wyszłam wcześniej z pracy, bo nie mogłam usiedzieć na krześle i ten ból przy sikaniu
Wróciłam do domu i jak mnie złapał silny ból brzucha, ale tak całego dołu, aż mi się słabo zrobiło i na mdłości mnie brało. A co chwilę mam takie skurcze w dolnej części brzucha. Nie wiem czy to pęcherz. Idę się położyć
-
A tak w ogóle to chwalę się.. A co..
No więc.. W dniach od 25 do 30 lipca zamieniam wyrko na leżak na tężniach w Ciechocinku... YupiiAniaŁ123, Zołza:), szuflada, Bella_Bella lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Bierka wrote:Mnie gynoxin uczulil strasznieeeee
Mi strasznie pomógł i to dwa razy. Za drugim razem dostałam Gineintime i zupełnie nic mi nie pomogła. Dopiero poszłam prosić farmaceutkę o Gynoxin i na drugi dzień już było o niebo lepiej. -
WaldhauzerM wrote:A tak w ogóle to chwalę się.. A co..
No więc.. W dniach od 25 do 30 lipca zamieniam wyrko na leżak na tężniach w Ciechocinku... Yupiimam tam pół rodziny
i bywam baaardzo często
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Wow!!! Ciasto jeszcze zrobię, ale gołąbki??? Ulala
Wbrew pozorom, gołąbki ton ic trudnego- tylko czasochłonne są........
Jak już tak rozmawiacie o odpoczywaniu nad morzem to ja też jade jutro w nocy do niedzieli- oby było gorąco bo mam ochote się opalićAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Ciechocinek...
Mój współpracownik... kawaler po 40tce... Rudy.... garbaty... pojechał tam do Senatorium....
I chwile później został ojcem :pale moja babcia była i nic takiego nam nie opowiadała haha
Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyszuflada wrote:hahahha podobno własnie w Ciechocinku kuracjusze uprawiają dziki seks
ale moja babcia była i nic takiego nam nie opowiadała haha
No ja słyszałam co tam się dzieje... grube seks afery... orgie.... :p
Ciechocinek = swingers party? :p -
Zołza:) wrote:Ciechocinek...
Mój współpracownik... kawaler po 40tce... Rudy.... garbaty... pojechał tam do Senatorium....
I chwile później został ojcem :p
Buahahahahahaha. Dobre.. Ciechocinek przyciąga..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:hahahha podobno własnie w Ciechocinku kuracjusze uprawiają dziki seks
ale moja babcia była i nic takiego nam nie opowiadała haha
Może się wstydziZołza:) lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nikola2877 wrote:szybko koniec
ale dobrze. Teraz juz sobie odpoczniesz
ja za to jutro znow bede biegac w robocie
ale dobrze mi to robi, przynajmniej nie siedze w domu i nie mysle za duzo.
Dzis zrobilam sobie test owulacyjny tak dla sprawdzenia ale jedna kreska drugiej nawet widac nie bylo wiec jeszcze troche
za 3dni bede robic sobie juz codziennie.
Gadua na kiedy masz termin @ przypomnij mi prosze?
idzie, mam ból glowy... mój typowy znak że @ jutro już pojutrze...FabianCyprian
Tymuś