Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nikola2877 wrote:wlasnie z cieplych rzeczy to nic. Jak jestem w gosciach to juz z grzecznosci napije sie herbaty ale z cytryna i przewaznie wypije tylko pol.
najgorszym problemem dla mnie jest to ze nalogowo pije cole...chce sie odzwyczaic ale trudno mi jakos ;/
ja odstawiłam wszystkie słodzone, gazowane napojenajpierw kupowałam wodę gazowną mineralną i dodawałam do niej soki owocowe (malinowy, żurawinowy), teraz już sama woda
a jak mnie kusi coś słodkiego, to mam zapas własnego soku malinowego
-
marciaa wrote:Mi też urofuragina pomogła..
AniaŁ, gdzieś pisałaś że masz dobre leki na jakieś infekcje tamtych okolic .
Mogłabyś napisać czym się wyleczylas ?
Tak, na infekcję grzybiczą polecam globulkę Gynoxin, tabletki Orungal (dwie na noc, dwie rano, również dla chłopa) i do tego maść Clotrimazlum. Dwa pierwsze są na receptę, więc trzeba się postarać, żeby kupić, ale da się -
LILITH.P wrote:ja odstawiłam wszystkie słodzone, gazowane napoje
najpierw kupowałam wodę gazowną mineralną i dodawałam do niej soki owocowe (malinowy, żurawinowy), teraz już sama woda
a jak mnie kusi coś słodkiego, to mam zapas własnego soku malinowego
ale ciezko bylo Ci odstawic? -
nikola2877 wrote:ale ciezko bylo Ci odstawic?
no ciężko
w sumie już 2 m-ce bez coca-coli czy fantyrównocześnie ograniczałam kawę
teraz wypiję co 2-3 dni, ale tylko do czasu owulacji, po owulacji już nie tykam kawy
-
Tuliska wrote:A tak wogole to zapomnialam o czyms
Waldiś masz przecudaśny brzusiodzidzia rośnie z dnia na dzien :* jak ja lubię takie brzuszki
Aaa i gratuluję relaksu kąpielowego
Tuliska lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:W ogóle to chce przestać pić kawę...będzie problem :p
Start od poniedziałku ;p
Łączę się w bólu i podziwiam odwagę
-
misia1989 wrote:A ja dziewczynki włąsnie upiekłam ciasto z truskawkami
jeszcze ciepłe
A teraz zabieram się za kończenie gołąbków
Wow!!! Ciasto jeszcze zrobię, ale gołąbki??? Ulala -
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny potrzebuję pomocy. Miała któraś z Was zapalenie pęcherza moczowego lub coś w tym stylu? Coś mnie męczy od rana, ale sama nie wiem co to jest, czy już sama się nakręcam myśląc o tym
Rano obudził mnie ostry ból dolnej części brzucha, ale byłam na wpół przytomna i za raz znowu zasnęłam, więc w sumie o tym zapomniałam. Później wstałam, tak strasznie chciało mi się sikać, ale mąż zajmował łazienkę i musiałam chwilę zaczekać. Sikało mi się tak dziwnie, tak długo i powoli. Poszłam do pracy i już kilka razy byłam w toalecie i za każdym razem czuję taki ból. Częstotliwość nie jest dziwna, bo ja od zawsze często chodzę do wc, ale ten ból i ilość moczu na jeden raz. Poza tym jak siedzę na krześle, to czuję ten ból tylko lżejszy. Nie mam pieczenia itd.
Jest też możliwość, że o tym myślę i tylko się nakręcamAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AniaŁ123 wrote:Tak, na infekcję grzybiczą polecam globulkę Gynoxin, tabletki Orungal (dwie na noc, dwie rano, również dla chłopa) i do tego maść Clotrimazlum. Dwa pierwsze są na receptę, więc trzeba się postarać, żeby kupić, ale da się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny