Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kawka pychotka ale dla dzidzi szkodliwa zapewneZołza:) wrote:W ogóle to chce przestać pić kawę...będzie problem :p
Start od poniedziałku ;p -
nick nieaktualny
-
czyli coś tak jak ja
zawsze można przstawić się na bezkofeinową
zawsze to jakaś alternatywaZołza:) wrote:Tylko problem bo nie lubie herbaty :pZołza:) lubi tę wiadomość
-
to co ty pijesznikola2877 wrote:a ja nie lubie ani kawy ani herbaty
-
zbożówka też fajna sprawa ja lubie z gałką lodówo śmietankowych i bitą śmietaną mmmm pysznościLILITH.P wrote:zbożówkę
najlepiej taką sypką, Kujawiankę
jak sobie zagotujesz rano, to masz na cały dzieńdo tego zimne mleczko i git
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
trzeba sobie radzić
-
Justyś91 wrote:zbożówka też fajna sprawa ja lubie z gałką lodówo śmietankowych i bitą śmietaną mmmm pyszności
ja też tak lubię, tylko nie trawię kaw zbożowych instant czy co gorsza w torebkachJustyś91 lubi tę wiadomość
-
najlepsza kujawianka ta fusiastaLILITH.P wrote:ja też tak lubię, tylko nie trawię kaw zbożowych instant czy co gorsza w torebkach
-
czasami można sobie pozwolić na chwilkę zapomnienia
kawka zbożowa jest fit a lody i smietnkę to się wytnieZołza:) wrote:I weź tu się przy Tobie odchudzajZołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyś91 wrote:to co ty pijesz
wlasnie z cieplych rzeczy to nic. Jak jestem w gosciach to juz z grzecznosci napije sie herbaty ale z cytryna i przewaznie wypije tylko pol.
najgorszym problemem dla mnie jest to ze nalogowo pije cole...chce sie odzwyczaic ale trudno mi jakos ;/ -
nick nieaktualnynikola2877 wrote:wlasnie z cieplych rzeczy to nic. Jak jestem w gosciach to juz z grzecznosci napije sie herbaty ale z cytryna i przewaznie wypije tylko pol.
najgorszym problemem dla mnie jest to ze nalogowo pije cole...chce sie odzwyczaic ale trudno mi jakos ;/
U mnie ten sam problem z Colą Zero