Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wogole chodzę do gina prywatnie więc o refundowanych badaniach nie mam mowy a że ja jestem bardzo nadrogliwą kobitą to wszystkie badania zrobiłam w pierwszym czy w drugim miesiącu starań
no i cieszę się z tego bardzo bo wiem chociaz w małej części na czym stoję
dopiero po tylu miesiącach zaczyna się coś naprawiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 11:41
szuflada, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny potrzebuję pomocy. Miała któraś z Was zapalenie pęcherza moczowego lub coś w tym stylu? Coś mnie męczy od rana, ale sama nie wiem co to jest, czy już sama się nakręcam myśląc o tym
Rano obudził mnie ostry ból dolnej części brzucha, ale byłam na wpół przytomna i za raz znowu zasnęłam, więc w sumie o tym zapomniałam. Później wstałam, tak strasznie chciało mi się sikać, ale mąż zajmował łazienkę i musiałam chwilę zaczekać. Sikało mi się tak dziwnie, tak długo i powoli. Poszłam do pracy i już kilka razy byłam w toalecie i za każdym razem czuję taki ból. Częstotliwość nie jest dziwna, bo ja od zawsze często chodzę do wc, ale ten ból i ilość moczu na jeden raz. Poza tym jak siedzę na krześle, to czuję ten ból tylko lżejszy. Nie mam pieczenia itd.
Jest też możliwość, że o tym myślę i tylko się nakręcamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 11:45
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Dziewczyny potrzebuję pomocy. Miała któraś z Was zapalenie pęcherza moczowego lub coś w tym stylu? Coś mnie męczy od rana, ale sama nie wiem co to jest, czy już sama się nakręcam myśląc o tym
Rano obudził mnie ostry ból dolnej części brzucha, ale byłam na wpół przytomna i za raz znowu zasnęłam, więc w sumie o tym zapomniałam. Później wstałam, tak strasznie chciało mi się sikać, ale mąż zajmował łazienkę i musiałam chwilę zaczekać. Sikało mi się tak dziwnie, tak długo i powoli. Poszłam do pracy i już kilka razy byłam w toalecie i za każdym razem czuję taki ból. Częstotliwość nie jest dziwna, bo ja od zawsze często chodzę do wc, ale ten ból i ilość moczu na jeden raz. Poza tym jak siedzę na krześle, to czuję ten ból tylko lżejszy. Nie mam pieczenia itd.
Jest też możliwość, że o tym myślę i tylko się nakręcam
Dużo wit C, żurawina i FuraginaAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Mnie pomogła Furagina i witamina C
mi też ale urofuragina jest bez recepty i po pierwszym dniu stosowania wg ulotki mi przechodzi.
Ja mam częste stant zapalne układu moczowego przynajmniej ze 3 razy w rokuJustyś91, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Jak myślicie dziewczyny z endometriozą mogę zajść w ciąże bo zapomniałam Wam o tej paskudzie powiedzieć
-
Od 19 miesiecy sie staramy. Wiele badan wizyt u lekarzy itp. Dzisiaj po 3dniach spoznienia @ zrobilam test 2kreski. Druga kreska nie jest bardzo wyrazna ale dokładnie widoczna. Zrobilam więc migiem bete i wynik 576,0. Ciaza potwierdzon?! Na wizyte czekam. Ktory to moze byc tydzien??
Bella_Bella, nikola2877, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Polaris -
hej
a ja dziś z czystej ciekawości osikałam testa aby sprawdzić czy beta spadła do stopnia niewykrywalności, no i wysikałam bladziocha. W piątek była jeszcze mocna druga krecha a dziś bladziuteńka, także myślę że w tym cyklu beta spadnie do poziomu nieciążowego. Bardzo mnie to cieszy, bo znak że wszystko się reguluje i myślę że spokojnie w sierpniu można na nowo zawalczyćTuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:hej
a ja dziś z czystej ciekawości osikałam testa aby sprawdzić czy beta spadła do stopnia niewykrywalności, no i wysikałam bladziocha. W piątek była jeszcze mocna druga krecha a dziś bladziuteńka, także myślę że w tym cyklu beta spadnie do poziomu nieciążowego. Bardzo mnie to cieszy, bo znak że wszystko się reguluje i myślę że spokojnie w sierpniu można na nowo zawalczyćcoś czuję że szybciej niż myslimy wrócisz do nas ciężarówek hihi
bo już tęsknimy!
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Polaris wrote:Od 19 miesiecy sie staramy. Wiele badan wizyt u lekarzy itp. Dzisiaj po 3dniach spoznienia @ zrobilam test 2kreski. Druga kreska nie jest bardzo wyrazna ale dokładnie widoczna. Zrobilam więc migiem bete i wynik 576,0. Ciaza potwierdzon?! Na wizyte czekam. Ktory to moze byc tydzien??
ja też wysikałam bledziocha a beta była ponad 600 :* a kiedy miałas ostatnia miesiączkę?
i jak długie masz cykle?
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!