Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:a właśnie miałam wam pisac... zrobiłam myk.. z i pierwszego konta całą kasę przelałam na konto męża... tak że jak wizzair zrobi dwa podejścia (bo na to konto wisiały 2 transakcje) po prostu go odrzuci i przejdzie na drugą karte -konto.. a tam była do pobrania odpowiednia kwota za bilet tylko jeden raz... i tak też się dziś rano stało
więc jestem uratowana hehe
No Bystrzak z Ciebie
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Tylko cenowo chyba tak średnio, jak patrzę, to za 2 osoby 170 zł... bez jedzonka
Aha.. No to średnio.. Ja wczoraj znalazłam pokoje 2 osobowe na 5 dób i 80 zł za dobę.. Dzwonię a mocher mówi mi że ta cena nie obowiązuje i że 100 zł za dobę i żebym na stronie zobaczyła. Rozłączyłam się i paczam że pisze jak byk.. Pokój 2 osobowy 80 zł za dobę.. Albo pokój 2 osobowy lux za 100 zł.. Pytanie jaka różnica i czemu powiedziała że nie mają w ofercie za 80 zł??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Już nawet AMH robiłam i też jest tak jak ma być
-
Gaduaaa wrote:a właśnie miałam wam pisac... zrobiłam myk.. z i pierwszego konta całą kasę przelałam na konto męża... tak że jak wizzair zrobi dwa podejścia (bo na to konto wisiały 2 transakcje) po prostu go odrzuci i przejdzie na drugą karte -konto.. a tam była do pobrania odpowiednia kwota za bilet tylko jeden raz... i tak też się dziś rano stało
więc jestem uratowana hehe
Bravo Ty..Gaduaaa lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Aha.. No to średnio.. Ja wczoraj znalazłam pokoje 2 osobowe na 5 dób i 80 zł za dobę.. Dzwonię a mocher mówi mi że ta cena nie obowiązuje i że 100 zł za dobę i żebym na stronie zobaczyła. Rozłączyłam się i paczam że pisze jak byk.. Pokój 2 osobowy 80 zł za dobę.. Albo pokój 2 osobowy lux za 100 zł.. Pytanie jaka różnica i czemu powiedziała że nie mają w ofercie za 80 zł??
może kwestia sezonu??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 09:51
-
AniaŁ123 wrote:Może pisałaś wcześniej, ale w nawale postów może mi umknęło
Czy miałaś robione monitoringi cykli? Czy wiesz, że zwykle masz owulację? Czy masz zdrową tarczycę i hormony progesteron i prolaktynę (również z obciążeniem) w porządku?
MMadziula polecam powyższe badania. To jest taki must-have
Okej muszę się do tego zabrać, dowiem się jak to u nas wygląda bo w tym temacie jestem totalnie zielona -
LILITH.P wrote:może kwestia sezonu??
No wł śnie nie.. Na stronie jest jak byk że cena w sezonie od maja do września..
Zrobię myk.. Zadzwonię z innego numeru i zapytam jaka jest różnica między tymi pokojami..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
LILITH.P wrote:http://olx.pl/oferta/pokoje-z-lazienkami-w-ciechocinku-CID3-IDfI6s7.html#24afb2c58a;promoted
a to?
Wygląda obiecująco
ja zawsze wybieram coś bez wyżywienia, wole zjeść coś na mieście w trakcie zwiedzania -
Gwarno tu, ah gwarno, ale niestety muszę na jakiś czas wskoczyć w krzaki. Wysmarowałam się kremem przeciw kleszczom, nie wiem czy to dla psa był, ale ważne żeby pomógł
Do zobaczenia późniejMMadziula, Zołza:) lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Wygląda obiecująco
ja zawsze wybieram coś bez wyżywienia, wole zjeść coś na mieście w trakcie zwiedzania
pewnie
ja na wyjazdy najczęściej szukam mieszkań pod wynajemna doby
fajna cena wychodzi, jest spokój, masz do dyspozycji kuchnię, więc śniadanka można sobie zrobić samemu
a na obiad to już wychodne -
Tuliska wrote:Jejuu dzioszki idziecie z postami jak szalone
nawet czytać nie nadążam
turbo doładowanie czy cuś ?
Turbo-dymomenkiTuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No my oczywiście z Tosiem się wybieramy do Ciechocinka ale wczoraj okazało się że często ludzie jak jadą z małym dzieckiem biorą 2 osobowy.. Nam też zawsze to wystarczyło.. Łóżka łączyło się i wszyscy się zmieścili.. A rok temu w Inowrocławiu to mieliśmy małżeńskie łoże więc w 3 na jednym tyle miejsca że szok..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.