Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMMadziula wrote:Omnomnom
Tak się zastanawiam,gdyby np. przyszły miesiąc okazał się też bez zielonych kropek to myślicie, że powinnam sobie badania jakieś zrobić? Bo szczerze mówiąc nic w tym kierunku nie robiłam, tarczyce miałam badaną 1,5 roku temu i wszystko było ok ...
Jak najbardziej takie badania są wskazane
Jeśli coś jest (odpukac!) Nie hallo to szybko się naprawi i nic tylko czekać na szczesliwy finałJa bym tak się bezowocnie prawdopodobnie starala i starala ... a tak zrobilam badania i wyszła mi wysoka prolaktyna która uniemozliwia zajscie... no to lek poszedł w ruch... wyniki ok i teraz zobaczymy co będzie
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Chyba jednak coś zaczyna się dziać bo do tej pory była jedna kreska na lh a przed chwilą robiłam test i jest cień drugiej:) może jedna nie są takie złe te moje testy. Ale mimo wszystko zaopatrzę się w te lepsze z rossmanna żeby nie przegapić tego ważnego momentu
zrób jeszcze tak ok. 17
Justyś91 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:pewnie, że nie ma co panikować, ale badania w kierunku tarczycy, czy innych warto zrobić
jeśli będzie wszystko ok, to super i możesz się starać, a jak coś wyjdzie, to masz kilka miesięcy do przodu z leczeniem
:* no i się zgadzam, zobaczymy co pokaże ten cykl...wiecie lipiec siódmy miesiąc w roku - a 7 to szczęśliwa liczbaczary mary
-
misia1989 wrote:Cześć dziewczynki,
Witam nowe koleżanki
Ja dziś jestem podłamana, wczoraj nawiedziły mnie hummorki a dziś w nocy obudził mnie bół prawego jajnika...dziwny taki
Coś czuje, że to objawy PMSu, więc w tym cyklu penwnie zonwu nici, temp nie wzrasta tylko stoi w miejscu...
Misia, jesteś 6 dpo ??? spokojnie, nic nie jest przesądzoneJustyś91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Jak najbardziej takie badania są wskazane
Jeśli coś jest (odpukac!) Nie hallo to szybko się naprawi i nic tylko czekać na szczesliwy finałJa bym tak się bezowocnie prawdopodobnie starala i starala ... a tak zrobilam badania i wyszła mi wysoka prolaktyna która uniemozliwia zajscie... no to lek poszedł w ruch... wyniki ok i teraz zobaczymy co będzie
Dziewczyny jesteście superteraz jeszcze spróbuje bez badań a potem będę działać w kierunku sprawdzenia czy wszystko ok
-
A więc teraz czekam z niecierpliwością na drugą kreseczkę taką mocniutkąMMadziula wrote:no i super - teraz trzeba poczekać żeby kreska testowa była taka sama jak kontrolna
Trzymam kciuki z całych sił
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Prolaktyna możesz zrobić w dowolnym dniu cyklu
A co do monitoringu to nie, nie kochana, nie cały cyklw dniach tzw plodnych
wszystko zależy od tego tego jakie długie masz cykle
idzoesz przed owulacja skontrolowac czy pecherzyk rośnie ze dwa razy i później po owu zobaczyć czy pękł prawidłowo
W takim razie chyba spróbuję ale zobaczę jak wyjdą badaniaTuliska lubi tę wiadomość
-
Będę jeszcze sprawdzać dzisiajLILITH.P wrote:zrób jeszcze tak ok. 17
-
Cherry_Blossom wrote:Cześć Justys :*
Milutko tutaj z Wami :*Cherry_Blossom, Zołza:), Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny