Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:właśnie mam ten sam problem.. jak mam tsh powyżej 1,6 to już moje samopoczucie jest gorsze... w okolicacj 1,0 a nawet niżej czuje się najelpiej.. terazm 0,77 i pałam energią i dobrym humore.. wiem że jak wzrosnie to będzie gorzej... a niestety tsh musi być wyższe... eh...
kurcze nie znam sie na leczeniu Novothyralem.. bo to jest t3 i t4 razem tak? dobrze kojarzę?
Tak, ale teraz będę przechodzić na Euthyrox, bo mam FT3 55%, a FT4 21%, czyli już nie muszę dawkować FT3 -
nick nieaktualny
-
mam nadzieję że dzięki waszemu wsparciu się w końcu uda
a plemniczki fajnie zobaczyćCzikosz wrote:Ja mam w domu mikroskop, taki wiecie - zabawkowy.
Powiększenie 450 razy i widać! Małe ruchliwe stworzonka. Dla mnie było to coś wyjątkowego móc zobaczyć kawałek życia.
Plemnik jest mniejszy niż komórka jajowa, więc pewnie jajo byłoby widać bardzo dokładnie. Szkoda, że w domowych warunkach się go zobaczyć nie da.AniaŁ123, Czikosz lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki kochane kiedy najlepiej zacząć robić testy LH bo czytam o tym i co stronka to inne info
Czikosz lubi tę wiadomość
-
Super sprawaKasia1987 wrote:Wow, obejrzeć plemniki
FaaajnieCzikosz lubi tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Dziewczynki kochane kiedy najlepiej zacząć robić testy LH bo czytam o tym i co stronka to inne info
W zależności jak długie masz cykle i kiedy mniej więcej występuje owulacja (to zaczynasz testować kilka dni wcześniej).
Jeśli wcale nie jesteś pewna, to można robić już od okresu, żeby mieć pewnośc i nie przegapić.Justyś91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Ostatni był 26 dni a dwa wcześniejsze 21 dniKasia1987 wrote:W zależności jak długie masz cykle i kiedy mniej więcej występuje owulacja (to zaczynasz testować kilka dni wcześniej).
Jeśli wcale nie jesteś pewna, to można robić już od okresu, żeby mieć pewnośc i nie przegapić. -
nick nieaktualny
-
Ja testy LH zaczęłam zaraz po @, to był mój pierwszy cykl z mierzeniem temp. i testami - zielona w tym jestem ale po pierwszym mierzonym cyklu już wiadomo coś więcej
Zołza:), Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
a przy 21, to już tak od 5 dnia cyklu...
zawsze masz takie wahania? jeśli tak, to warto już od tego 5 dnia sikać na testy, co oczywiście związane jest z kupieniem większej ilościJustyś91 lubi tę wiadomość
-
No właśni ostatni coś mi się tak rozbujały w cały świat te cykle wcześniej nie miałam z nim i problemu. Był dosłownie z zegarkiem w rękuLILITH.P wrote:a przy 21, to już tak od 5 dnia cyklu...
zawsze masz takie wahania? jeśli tak, to warto już od tego 5 dnia sikać na testy, co oczywiście związane jest z kupieniem większej ilości -
nick nieaktualny