Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś mam 13dc sikam od 6 dni i ciągle nic. Zastanawiam się czy tet testy które kupiłam są ok ???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja kupowałam przez internet na sklep.przed.ciążą.plZołza:) wrote:Z Rossmanna są dobre
-
Justyś91 wrote:Ostatni był 26 dni a dwa wcześniejsze 21 dni
To najlepiej zacznij sobie zaraz po okresie. Poobserwujesz się i zobaczysz, co z tych obserwacji wynika. 21 to bardzo krótki cykl- wiesz może jak długą masz tą drugą fazę? Czy ma minimum 10 dni? Być może to jest problem, nic Ci gin nie dawał na wyrównanie tych cykli? Taka zmienna długośc też świadczy o tym, że coś jest nie tak. U mnie babka się od razu tego przyczepiła, ja dla odmiany miałam dłuższe cykle 31-39 dni na co powiedziała, że tak być nie może że są takie nieregularne.Justyś91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Justyś91 wrote:Dziś mam 13dc sikam od 6 dni i ciągle nic. Zastanawiam się czy tet testy które kupiłam są ok ???
Rób do skutku, 13 dc to jeszcze wcześnie. Z drugiej strony przy krótkich cyklach już ta owulka powinna być za rogiem...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Zołza:) wrote:Ja na początku używam kupione z allegro a jak już widzę że coś się dzieję ( cień drugiej kreski na teście ) to przeskakuje na te z Rossmanna
Dobre! Bo szkoda aż tylu tych drogich zużywać. Spryciula :*Zołza:) lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Rób do skutku, 13 dc to jeszcze wcześnie. Z drugiej strony przy krótkich cyklach już ta owulka powinna być za rogiem...
ja przy 25 dniowych cyklach przy 13 dc jestem już praktycznie po owulacji, lub dzień przed... a mam bardzo regularne miesiączkiJustyś91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Częstuj sie zanim Lili wszystko wciągnie
Tak się zastanawiam,gdyby np. przyszły miesiąc okazał się też bez zielonych kropek to myślicie, że powinnam sobie badania jakieś zrobić? Bo szczerze mówiąc nic w tym kierunku nie robiłam, tarczyce miałam badaną 1,5 roku temu i wszystko było ok ... -
nick nieaktualny
-
Dodam, że teoretycznie będzie to 3 miesiąc starań - wiem ,wiem nie ma co panikować ale wole szanowne grono zapytać
-
Chyba jednak coś zaczyna się dziać bo do tej pory była jedna kreska na lh a przed chwilą robiłam test i jest cień drugiej:) może jedna nie są takie złe te moje testy. Ale mimo wszystko zaopatrzę się w te lepsze z rossmanna żeby nie przegapić tego ważnego momentu
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki,
Witam nowe koleżanki
Ja dziś jestem podłamana, wczoraj nawiedziły mnie hummorki a dziś w nocy obudził mnie bół prawego jajnika...dziwny taki
Coś czuje, że to objawy PMSu, więc w tym cyklu penwnie zonwu nici, temp nie wzrasta tylko stoi w miejscu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 09:27
Justyś91 lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Dodam, że teoretycznie będzie to 3 miesiąc starań - wiem ,wiem nie ma co panikować ale wole szanowne grono zapytać
pewnie, że nie ma co panikować, ale badania w kierunku tarczycy, czy innych warto zrobićjeśli będzie wszystko ok, to super i możesz się starać, a jak coś wyjdzie, to masz kilka miesięcy do przodu z leczeniem
-
Justyś91 wrote:Chyba jednak coś zaczyna się dziać bo do tej pory była jedna kreska na lh a przed chwilą robiłam test i jest cień drugiej:) może jedna nie są takie złe te moje testy. Ale mimo wszystko zaopatrzę się w te lepsze z rossmanna żeby nie przegapić tego ważnego momentu
no i super - teraz trzeba poczekać żeby kreska testowa była taka sama jak kontrolnaTrzymam kciuki z całych sił
Justyś91 lubi tę wiadomość