Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5682f68d903d.jpg
Bierzcie i jedzcie z tego Wszystkie
To są ciastka bowiem moje...
Dzięki Zołza!!!!
Ale było dobre
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/afc375c5e7f2.jpg -
nick nieaktualny
-
4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06 - pozytywny
12.06 - Evelin, @ -> 10.06
13.06 - LILITH.P
14.06 - Cherry_Blossom
16.06 - nikola2877
22.06 - marciaa
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa
25.06 - Czikosz
26.06 - Kasia1987, Tuliska
29.06 - Tusiaaa
30.06 - misia1989
7.07 - Bierka
10.07 - Zołza
11.07 - LILITH.P
12.07 - Cherry_Blossom
17.07 - nikola2877
18.07 - EvelinZołza:), MMadziula lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Witam nowe koleżanki. To takie fajne że jak dołączają do nas kolejne..
Witam moje kochane kobitki..
Jadąc od początku.. Któraś miała zestaw samych zajebistości.. A wśród nich.. Pringles... Bosz jak ja dawno je jadłam... 15 lat temu?? Matko.. Że ja to pamiętam..
Zołzita zobaczysz jak po bromku test ovu będzie mocny.. Wiem z własnego doświadczenia..
Czikosz czymam kciuki żeby to było to na co tak czekasz..
Gaduaa.. Może być ciężko z odzyskaniem kasy.. No chyba że są ludźmi.. Ja pamiętam jak miałam firmę.. I kobitka płaciła u mnie rachunki.. W ten dzień kiedy dowiedziałam się że mam w brzuszku lokatora.. Tośka znaczy.. To z tej radości jebły mi się przecinki i zamiast przelać za rachunek 140 zł to przelałam 1400... To był wrzesień.. Walczyłam z firmą o zwrot nadpłaty do lutego.. Ale dużo dało to że od grudnia męczyłam ich telefonami... W końcu mieli mnie dość i oddali kasę.. Ile ja się wtedy strachu najadłam..
Ja mam jeszcze bezy jak coś.. Robiłam w zeszłym tygodniu.. I jeszcze żyją..
No.. To teraz czas na wafle ryżowe.. Bida w kraju.. Mąż będzie za godzinę więc trza przetrwać..
A właśnie.. Ma może któraś namiary na tani nocleg w Ciechocinku?? Wybieram się tam a może ktoś ma coś sprawdzonego...Zołza:), Gaduaaa lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:
A właśnie.. Ma może któraś namiary na tani nocleg w Ciechocinku?? Wybieram się tam a może ktoś ma coś sprawdzonego...
Byliśmy w tym roku w willi pod jemiołą, czy pensjonacie... Teście urządzili sobie 35lecie ślubu z dziećmi w taki sposób. Żadnych imprez masowych, tylko dzieci i ich partnerzyośrodek polecam, czysto, fajna obsługa
mogą Cię wymasować jakby co
dobre śniadanka mająWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyś91 wrote:Dziś mam 13dc sikam od 6 dni i ciągle nic. Zastanawiam się czy tet testy które kupiłam są ok ???
Może pisałaś wcześniej, ale w nawale postów może mi umknęło
Czy miałaś robione monitoringi cykli? Czy wiesz, że zwykle masz owulację? Czy masz zdrową tarczycę i hormony progesteron i prolaktynę (również z obciążeniem) w porządku?
MMadziula polecam powyższe badania. To jest taki must-haveJustyś91 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Byliśmy w tym roku w willi pod jemiołą, czy pensjonacie... Teście urządzili sobie 35lecie ślubu z dziećmi w taki sposób. Żadnych imprez masowych, tylko dzieci i ich partnerzy
ośrodek polecam, czysto, fajna obsługa
mogą Cię wymasować jakby co
dobre śniadanka mają
Powiedz że to niedaleko od tężni?? I plosie namiary..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
:*Zołza:) wrote:Na Ba!
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:
Gaduaa.. Może być ciężko z odzyskaniem kasy.. No chyba że są ludźmi.. Ja pamiętam jak miałam firmę.. I kobitka płaciła u mnie rachunki.. W ten dzień kiedy dowiedziałam się że mam w brzuszku lokatora.. Tośka znaczy.. To z tej radości jebły mi się przecinki i zamiast przelać za rachunek 140 zł to przelałam 1400... To był wrzesień.. Walczyłam z firmą o zwrot nadpłaty do lutego.. Ale dużo dało to że od grudnia męczyłam ich telefonami... W końcu mieli mnie dość i oddali kasę.. Ile ja się wtedy strachu najadłam..
więc jestem uratowana hehe
AniaŁ123, MMadziula, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:Tylko cenowo chyba tak średnio, jak patrzę, to za 2 osoby 170 zł... bez jedzonka
Ja zawsze coś fajnego znalazłam na olx jeżeli chodzi o noclegi, warto sprawdzić -
AniaŁ123 wrote:Może pisałaś wcześniej, ale w nawale postów może mi umknęło
Czy miałaś robione monitoringi cykli? Czy wiesz, że zwykle masz owulację? Czy masz zdrową tarczycę i hormony progesteron i prolaktynę (również z obciążeniem) w porządku?
MMadziula polecam powyższe badania. To jest taki must-have