Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Jestem tutaj zupełnie nowa. Tak czytam sobie wasze wpisy i odnajduję siebie w nich. Od 5 lat staramy się z mężusiem o dzidzię i jak do tej pory nic. Ciągle jakieś komplikacjea co lepsze lekarze twierdzą że wszystko jest jak najbardziej ok. Zaczęłam obserwować cykl ale jakoś marnie mi to wychodzi
Czikosz, Gaduaaa, LILITH.P, Kasia1987, AniaŁ123, MMadziula, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyś91 wrote:Cześć dziewczyny
Jestem tutaj zupełnie nowa. Tak czytam sobie wasze wpisy i odnajduję siebie w nich. Od 5 lat staramy się z mężusiem o dzidzię i jak do tej pory nic. Ciągle jakieś komplikacjea co lepsze lekarze twierdzą że wszystko jest jak najbardziej ok. Zaczęłam obserwować cykl ale jakoś marnie mi to wychodzi
Hej Justyś
Zapraszamy na pokład)
Justyś91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:Czytałam, czytałam... Masz nisko tsh.. Na jakiej jesteś dawce? I co zamierzasz z tym zrobić?
Umówiłam się do endo, ale dopiero na 30 lipcaa chciałabym już, teraz zacząć działać, żeby przyszły cykl zaczął się już z lepszym wynikiem, to może jajo pęknie.
Biorę Novothyral 5 x 125 i 2 x 100, tylko przy takim poziomie dobrze się czuję, i boję się że jak TSH pójdzie w górę to razem z wagą i samopoczucie się pogorszy
Eeeee tam negatywny testDziadostwo!
-
Czikosz wrote:Na zdjęciach z galerii dziewczynom już wychodzą, dlatego mnie to smuci.
ale każdy organizm jest inny, najlepiej co najmniej 12 dpo, bo to max. czas, jaki ma groszek na zagnieżdżenieCzikosz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyś91 wrote:Cześć dziewczyny
Hej! No to jak Ci marnie idzie to My wszystkie pomożemy, jak umiemy najlepiej!
Jak potrzebujesz to pytaj śmiało!Justyś91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyś91 wrote:Cześć dziewczyny
w miarę możliwości będziemy pomagały interpretować wykresyJustyś91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Ja bym Sobie i sikła... ale zapomniałam testu do pracy zabrać :p
Na szczęście to dopiero 10dc... więc nie ma obawy że przespie dwie kreski
ee to spoko luz, po pracy sikniesz i będzie ok
ja to się dopiero wyalienowana czuję, nie mierzę się, nie sikam na testy, aż mąż do mnie dzisiaj, czy wszystko ok
ale czuję, że mi nieco psychika odpoczywa -
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:ale każdy organizm jest inny, najlepiej co najmniej 12 dpo, bo to max. czas, jaki ma groszek na zagnieżdżenie
Myślisz?! To w sobotę w takim razie będzie rozsądniej zrobić test. Wtedy to będzie już 13 dzień po owulacji.
Boże, jaka ja jestem narwana z tymi testami. -
AniaŁ123 wrote:Umówiłam się do endo, ale dopiero na 30 lipca
a chciałabym już, teraz zacząć działać, żeby przyszły cykl zaczął się już z lepszym wynikiem, to może jajo pęknie.
Biorę Novothyral 5 x 125 i 2 x 100, tylko przy takim poziomie dobrze się czuję, i boję się że jak TSH pójdzie w górę to razem z wagą i samopoczucie się pogorszy
Eeeee tam negatywny testDziadostwo!
kurcze nie znam sie na leczeniu Novothyralem.. bo to jest t3 i t4 razem tak? dobrze kojarzę?FabianCyprian
Tymuś
-
Justyś91 wrote:Cześć dziewczyny
a ciągle ten sam lekarz? bo 5 lat to spory odcinek czasu, może warto skonsultować się z innym specjalistą?Justyś91 lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Myślisz?! To w sobotę w takim razie będzie rozsądniej zrobić test. Wtedy to będzie już 13 dzień po owulacji.
Boże, jaka ja jestem narwana z tymi testami.Czikosz lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Czikosz wrote:Myślisz?! To w sobotę w takim razie będzie rozsądniej zrobić test. Wtedy to będzie już 13 dzień po owulacji.
Boże, jaka ja jestem narwana z tymi testami.
tak będzie najlepiejKlaudyŚ robił np. 12 dpo i miał cień
nie ma co się zbyt wcześnie stresować i dołować, jak ciągle są szanse
Czikosz lubi tę wiadomość