Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
misia1989 wrote:Ania bo ty badałaś prolaktynę ostatnio?
W jakim dniu cyklu trzeba badać? Pamiętam ,że miałaś obawy co do badnaia i zażywania luteiny?
Tak czytam o towim okresnie i może ja też powinnam prolaktynę zbadać..
Tylko od 19 dnia cyklu tez biore luteine
Prolaktynę badałam w 19dc. Moja gin powiedziała że to bez różnicy kiedy.
Miałam obawy co do badania progesteronu, bo biorę luteinę. Miałam zbadać w 21dc. Mimo brania tej luteiny od 16dc wyszedł mi wynik 3,94 [1,83-23,9], czyli bida
Prolaktynę koniecznie zbadaj i najlepiej z obciążeniem, tylko musisz mieć na to skierowanie lub receptę na ten lek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 16:06
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Prolaktynę badałam w 19dc. Moja gin powiedziała że to bez różnicy kiedy.
Miałam obawy co do badania progesteronu, bo biorę luteinę. Miałam zbadać w 21dc. Mimo brania tej luteiny od 16dc wyszedł mi wynik 3,94 [1,83-23,9], czyli bida
ok dzięki
czyli masz za nisko? Co w takiej sytuacji? -
misia1989 wrote:ok dzięki
czyli masz za nisko? Co w takiej sytuacji?
Nie wiem. Jutro idę do gin z wszystkimi nowymi wynikami. Podejrzewam, że będzie zbijanie prolaktyny i podbijanie progesteronu. Dam jutro znać. -
Gaduaaa wrote:i nowy cykl rozpoczęty... oby kolejny był szczęśliwy
u mnie już trzeci dzień @, a chciałabym żeby się skończyła... no ale cóż nic nie przyśpieszę -
Gaduaaa wrote:sorry że jestem dziś tak na pół gwizdka ale tak mnie boli głowa ze padam na cycki.. wzięłam teraz tabse to może się ogarnę za chwilę
dzięki za każde wsparcie.. i zrozumienie
Gaduaaa przykro mi, ale podobno w lipcu wychodzą fajne dziewczynkiGaduaaa, Tuliska lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Kiedyś oglądałam ten chiński kalendarzyk
ale jakoś mnie nie przekonuje , choć niektórzy głęboko w to wierzą
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
AniaŁ123 wrote:Ale zaliczyłam porażkę. Upiekłam ciasto i wyszła totalna du...
A jakie ciasto ?
Ja tam mistrzem w wypiekach nie jestem -
Gdzie kupić najlepszy ttermometr? Poradzicie coś?QUOTE=Cherry_Blossom]KlaudyŚ chudzielcu
Marcia tule mocno!
Ej... ja teraz mam nowy termometr
A u mnie 10 dc I ciągle bledziochluby w sobotę wraca i zostaje na niedziele... oby był złoty strzał!
[/QUOTE]
-
Gdzie kupić najlepszy ttermometr? Poradzicie coś?QUOTE=Cherry_Blossom]KlaudyŚ chudzielcu
Marcia tule mocno!
Ej... ja teraz mam nowy termometr
A u mnie 10 dc I ciągle bledziochluby w sobotę wraca i zostaje na niedziele... oby był złoty strzał!
[/QUOTE]