Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka666 wrote:Hej dziewczyny.dawno mnie tu nie było. Mój robił badania nasienia i ma oligozoospremie.
przez to wszystko chyba i mi się poprzestawialo. Temp za wysoka, plamienie, ból owulacyny a testycznia neg:-(
Stokrotka a jakie masz testy bo te z allegro nie zawsze wychodzą spróbuj zrobić z rosmana a jak one tez nie pomogą to została apteka i inne testy a jak znowu te też nie pomogą to sprobuj z monitoringiem ,nie jest za tania inwestycja ale my kobiety zeby miec upragnione dziecko zrobimy wszystko
Wroc juz do nas na stałe bo brakuje tu. Ciebie:* -
Doberek
Gadułka nawet nie czujesz jak postujesz
Klaudys, to grosiu o takiej porze cie budzi? Ranny ptaszek jestes
Wisienka a my wspieramy Ciebie!!! :*
Stokrotko głowa do góryTak jak mówi Klaudys, może spróbuj innych testów (chociaż mnie te apteczne z Amila jeśli dobrze pamietam nie wychodziły wcale), wg mnie rossmanowskie najlepsze.
Mój też ma oligozospermie i asthenozospermie. Plemników ma 9mln/1ml i ruch postepowy poniżej normy. Głowa do gorypotrzebny jest tylko jeden :*
Cherry_Blossom, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Doberek
Gadułka nawet nie czujesz jak postujesz
Klaudys, to grosiu o takiej porze cie budzi? Ranny ptaszek jestes
Wisienka a my wspieramy Ciebie!!! :*
Stokrotko głowa do góryTak jak mówi Klaudys, może spróbuj innych testów (chociaż mnie te apteczne z Amila jeśli dobrze pamietam nie wychodziły wcale), wg mnie rossmanowskie najlepsze.
Mój też ma oligozospermie i asthenozospermie. Plemników ma 9mln/1ml i ruch postepowy poniżej normy. Głowa do gorypotrzebny jest tylko jeden :*
Tuliska lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziołchy!
U mnie temperatura odbiła, o jeden punkt, ale w górę i to napawa mnie nadzieją. Jutro zrobię test i wrzucę zdjęcie. Opiszę też reakcję ukochanego. Rodzinie powiemy dopiero 12 lipca, po wizycie u ginekologa (no mojej mamie powiem pewnie wcześniej, bo jakże by inaczej).
Jest nadzieja! Jutro powinnam dostać okresu, zobaczymy, co to się będzie działo! Nie mogę się doczekać!
W każdym razie, jak się uda, to będę to świętowała z przyjaciółką, jej ukochanym i moim na festiwalu kolorów.
Trzymajcie kciuki!Tuliska, MMadziula, AniaŁ123, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Dzień dobry dziołchy!
U mnie temperatura odbiła, o jeden punkt, ale w górę i to napawa mnie nadzieją. Jutro zrobię test i wrzucę zdjęcie. Opiszę też reakcję ukochanego. Rodzinie powiemy dopiero 12 lipca, po wizycie u ginekologa (no mojej mamie powiem pewnie wcześniej, bo jakże by inaczej).
Jest nadzieja! Jutro powinnam dostać okresu, zobaczymy, co to się będzie działo! Nie mogę się doczekać!
W każdym razie, jak się uda, to będę to świętowała z przyjaciółką, jej ukochanym i moim na festiwalu kolorów.
Trzymajcie kciuki!Czikosz lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
KlaudyŚ wrote:Stokrotka a jakie masz testy bo te z allegro nie zawsze wychodzą spróbuj zrobić z rosmana a jak one tez nie pomogą to została apteka i inne testy a jak znowu te też nie pomogą to sprobuj z monitoringiem ,nie jest za tania inwestycja ale my kobiety zeby miec upragnione dziecko zrobimy wszystko
Wroc juz do nas na stałe bo brakuje tu. Ciebie:*
Ja robię testy tylko z apteki, domowe laboratorium. A te z Rossmanna w jakiej cenie są? I czy na pewno są dobre? Bo jak tak to ja pewnie przeplacam. -
dzieńdoberek kobitki:)
Czikosz trzymam mocniutko kciuki
Ja zaczynam dzionek od kawki i pączusiajakoś nie potrafię sobie tego odmówić
Czikosz, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Słyszałam właśnieGaduaaa wrote:słyszałście wstępne wyniki referendum ???
UK zagłosowali za wyjściem z Unii
fuck... -
nick nieaktualny
-
Też stosuję te z domowego laboratorium ale ostatnio zastanawiam się nad tymi z rossmanna. Dziewczyny je polecają więc na pewno są dobreBella_Bella wrote:Ja robię testy tylko z apteki, domowe laboratorium. A te z Rossmanna w jakiej cenie są? I czy na pewno są dobre? Bo jak tak to ja pewnie przeplacam.
-
Bella_Bella wrote:Ja robię testy tylko z apteki, domowe laboratorium. A te z Rossmanna w jakiej cenie są? I czy na pewno są dobre? Bo jak tak to ja pewnie przeplacam.
ostatnio kupiłam za 16 zl.
-
Ale to są już oficjalne dane czy tylko wstępne wyniki???Czikosz wrote:To jest ostateczna decyzja? Masakra.
-
Ja w niedziele płaciłam za nie 24zł za 5 sztTuliska wrote:W rossmanoe sa właśnie te z domowego laboratorium. Standardowo 25 zeta ale w promocji są za 20. Są też facelle jeszcze tańsze
ostatnio kupiłam za 16 zl.