Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Uszy do góry kochana. Ten piękny cud w postaci ciąży przychodzi zazwyczaj z Nienacka wtedy kiedy najmniej się tego spodziewamy. Ostatnio doszłam do wniosku że im bardziej się chce i skupia na tym to jest ciężej. Moja babcia a już wiekowa kobietka i sporo w życiu przeszła mówi że czasami trzeba dać sobie na wstrzymanie i odpuścić a wszystko przyjdzie w swoim czasie bo co komu pisane to go niepomnie:)Judi22 wrote:Witam i ja dziewczyny w tak piękny poranek.
Wczoraj mialam robić test ale stwierdziłam że i tak zobacze biel.
Dzisiaj niebawem zawita do mnie ciotka.
Eh pół roku starań minęło bez owocnie... -
nick nieaktualny
-
Każdy kraj powinien rządzić się swoimi prawami i nikt nie powinien nikomu nic narzucać ani nakazywać, to tak troche wygląda jak nie zjesz obiadu to nie pójdziesz się bawić albo dostaniesz karę
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Dobry dobry Zołza:)Zołza:) wrote:Dzień dobry w ten piękny słoneczny dzień
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06 - pozytywny
12.06 - Evelin, @ -> 10.06
13.06 - LILITH.P
14.06 - Cherry_Blossom
16.06 - nikola2877
22.06 - marciaa
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa
25.06 - Czikosz
26.06 - Kasia1987, Tuliska
29.06 - Tusiaaa
30.06 - misia1989
7.07 - Bierka
10.07 - Zołza
11.07 - LILITH.P
12.07 - Cherry_Blossom
17.07 - nikola2877
18.07 - Evelin
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Justyś91 wrote:Każdy kraj powinien rządzić się swoimi prawami i nikt nie powinien nikomu nic narzucać ani nakazywać, to tak troche wygląda jak nie zjesz obiadu to nie pójdziesz się bawić albo dostaniesz karę
Justyś91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Beznadzieja totalna.....Gaduaaa wrote:no tak to właśnie jest.. na tej zasadzie
-
Dziewczyny u Was też tak parno i gorąco???
Ja się zaczynam dusić przy takiej temperaturze
Czym tu się ratować???Gaduaaa wrote:no tak to właśnie jest.. na tej zasadzie -
ja w pracy mimo że u siebie ale i tak nie mam ani siły ani chęci do robienia czego kolwiek. Dziś nawet kawa mnie nie stawia na nogi a tu tyle do zrobienia....Cherry_Blossom wrote:U nas też...
Lezymy z Julka w łóżku i zdychamy -
jak to jest z tym LH czy spada po owulacji ???
wczoraj miałam piękne dwie krechy a dziś tylko słabiutki cień
-
Stokrotka - zrób sobie monitoring, a męża faszeruj samymi zdrowymi produktami i witaminkami, żadnych używek, fast foodów itd, może coś pomoże, i żadnych gorących kąpieli , może coś pomoże
Czikosz - go go girl!!! Nie poddajemy się!
Bella w aptece testy są drogie, na allegro są znacznie tańsze,
Justyś – pij dużo wody, najlepiej z miętą i unikaj słońca,
Gaduaaa – a czy Wy w takim wypadku będziecie musieli wracać do Polski?
-
AniaŁ123 wrote:Stokrotka - zrób sobie monitoring, a męża faszeruj samymi zdrowymi produktami i witaminkami, żadnych używek, fast foodów itd, może coś pomoże, i żadnych gorących kąpieli , może coś pomoże
Czikosz - go go girl!!! Nie poddajemy się!
Bella w aptece testy są drogie, na allegro są znacznie tańsze,
Justyś – pij dużo wody, najlepiej z miętą i unikaj słońca,
Gaduaaa – a czy Wy w takim wypadku będziecie musieli wracać do Polski?Irlandia jest w Unii i póki co zostaje
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
A tak w ogóle dla wszystkich Dzień dobry!!!!!
Ja nadal na L4 więc się obijam
Za chwilę idę do ginki, denerwuje się co mi powie na te wszystkie wynikiJustyś91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koniecznie daj nam znać jak już coś będziesz wiedziałaAniaŁ123 wrote:A tak w ogóle dla wszystkich Dzień dobry!!!!!
Ja nadal na L4 więc się obijam
Za chwilę idę do ginki, denerwuje się co mi powie na te wszystkie wyniki