Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Bella, ja po Bromergonie nie miałam żadnych skutków ubocznych oprócz lekkiej senności w pierwszych dwóch dniach. Potem nic absolutnie. I pierwsze słyszę o zakazie prowadzenia. Ogólnie to jest w ulotce o tym wzmianka, że może wpływać na to, ale mi endo nic nie mówiła o zakazie. Jaką masz dawkę początkową?
W ogóle witam Was DziewczynyWracam powoli do siebie, a dzisiaj mam też wizytę u nowego lekarza. Mam nadzieje, ze wszystko się ułoży.
KimNapisałam priv.
Dawkę mam 2,5mg pół tabletki na noc. Wezmę dzisiaj pierwsza a jutro pojadę do pracy autobusem. Ale jeśli w poniedziałek będzie rano będzie ok to będę jeździć autem, bo praktycznie nie mam wyjścia. -
Zołza:) wrote:Mi też ginka kazała nie jeździć autem po Bromku. Jakbym tego trzeciego dnia pojechała to pewnie pierwszy rów mój albo latarnia...
Każdy inaczej będzie reagował
Dokładnie tak jak mówisz
Mój organizm to w ogóle ma w poważaniu wszystkie lekipoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Bella_Bella wrote:Dawkę mam 2,5mg pół tabletki na noc. Wezmę dzisiaj pierwsza a jutro pojadę do pracy autobusem. Ale jeśli w poniedziałek będzie rano będzie ok to będę jeździć autem, bo praktycznie nie mam wyjścia.
Ja mam całą tabletkę i również na noc.
Naprawdę weź sprawdź jak na początku zareaguje organizm, a potem zadecyduj. Bo może akurat przyjmiesz dobrze.Bella_Bella lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Ja nie mogę żadnych tabletek na pusty żołądek brać bo mdli mnie momentalnie. A co do Bronka to widzicie pierwsze słyszę o aucie
pierwsze pół tabletki okupilam wielkim porannym bólem głowy. Później ok. Dopiero przy zmianie na całą tabletkę pół dnia miałam odlot zupełny
niemiły odlot. Teraz biorę 3/4 tabletki, tak sobie wymyśliłam
a gin mowil ze nie jest tak że im więcej tym lepiej. Pitole, więcej nie biorę dla normalnego samopoczucia. Aaaa i ja zawsze biorę na noc. To jest jakaś różnica? Lepiej brać w dzień? Hm?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 12:09
-
Witam babeczki..
Tęskniłam ale siły nie mam..
Czikosz trzymam kciuki oby to było to..
Kim trzymaj się kochanie i wracaj do nas szybko.
Caro.. Nowy lekarz może będzie miał plan co dalej.. Czekamy na wieści..
Klaudys chudzielcu jeden.
Ja z łóżka się nie ruszam.. Łeb pęka a ciśnienie 85/63... A pogoda straszna..Czikosz lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyTak bardzo bym chciała jutro się Wam pochwalić, że mimo dość wysokiej prolaktyny, problemów sezonowych z tarczycą i przebytej choroby nowotworowej to mi się udało.
Oby ta franca nie przyszła! Jest na nią za gorąco, teraz powinien się gotować groszek w lecie, a nie barszczyk...
Wiecie co... tak patrzę na te zależności i myślę, że jakie to niesamowite, że organizm jakby zwiększa palnik pod garami, a raz zmniejsza, aby działało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 12:26
-
Tuliska wrote:Ja nie mogę żadnych tabletek na pusty żołądek brać bo mdli mnie momentalnie. A co do Bronka to widzicie pierwsze słyszę o aucie
pierwsze pół tabletki okupilam wielkim porannym bólem głowy. Później ok. Dopiero przy zmianie na całą tabletkę pół dnia miałam odlot zupełny
a gin mowil ze nie jest tak że im więcej tym lepiej. Pitole, więcej nie biorę dla normalnego samopoczucia. Aaaa i ja zawsze biorę na noc. To jest jakaś różnica? Lepiej brać w dzień? Hm?
A dlaczego zwiekszylas dawkę? Lekarz tak zalecił? -
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Mnie zalecała brać na noc to gówno, bo mnie mdliło, a jak mi nie dawało spać, to kazała brać na noc dopochwowo.
U mnie co tydzień zwiększałyśmy dawkę o 1/4.organizm się spokojnie przyzwyczaja
a swoją drogą to to jest niezłe dziadostwo że taki pogrom powoduje u większości
Czikosz lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Ja nie mogę żadnych tabletek na pusty żołądek brać bo mdli mnie momentalnie. A co do Bronka to widzicie pierwsze słyszę o aucie
Jak ja brałam to mi endo mówiła, że na noc aby przespać większość skutków ubocznych.Tuliska, Czikosz lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
WaldhauzerM wrote:Witam babeczki..
Tęskniłam ale siły nie mam..
Czikosz trzymam kciuki oby to było to..
Kim trzymaj się kochanie i wracaj do nas szybko.
Caro.. Nowy lekarz może będzie miał plan co dalej.. Czekamy na wieści..
Klaudys chudzielcu jeden.
Ja z łóżka się nie ruszam.. Łeb pęka a ciśnienie 85/63... A pogoda straszna..
Hej
Odpoczywaj Bidoku, odpoczywaj. Ciśnienie masakra.. I ten upał pewnie Wam Zagroszkowanym doskwiera podwójnie..
Dam znać co mi tam powie. Wizyta na 17:45.
Nadal czekam z niecierpliwością na przesyłkęWaldhauzerM lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Hej
Odpoczywaj Bidoku, odpoczywaj. Ciśnienie masakra.. I ten upał pewnie Wam Zagroszkowanym doskwiera podwójnie..
Dam znać co mi tam powie. Wizyta na 17:45.
Nadal czekam z niecierpliwością na przesyłkę
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.