Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak dobrze ze jesteście
QUOTE=AniaŁ123] Justyś chyba wszystkie tutaj przerabiamy lub przerabiałyśmy coś w tym styluTrzymajmy się razem, to przejdziemy przez to cało
[/QUOTE]
-
Jak dobrze ze jesteście
QUOTE=AniaŁ123] Justyś chyba wszystkie tutaj przerabiamy lub przerabiałyśmy coś w tym styluTrzymajmy się razem, to przejdziemy przez to cało
[/QUOTE]
MMadziula lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Witam Kochane!
Wróciłam od ginki i oczywiście dostałam bromka 2 tabletki, tylko ja mam brać dwa razy dziennie po 1boję się trochę. Na początek mam spróbować z połówką. Tylko nie wiem co mam zrobić, bo jutro i pojutrze mam taką specyficzną i bardzo wyczerpującą i długotrwałą pracę... śpiewam w kapeli weselnej na dwudniowym weselu. Z jednej strony chciałabym już zacząć zażywać, ale z drugiej, jak będę się źle czuła na weselu, to zginę marnie
nie wiem co robić.
Poza tym gin poleciła mi ostro popracować na tarczycą, bo ten wynik jest kiepski
A nie wchodzi w grę żebyś pierwszą tabletkę zażyła w niedzielę ? Nie mam pojęcia jak się stosuje ten lek i nie pomogę ;(
-
AniaŁ123 wrote:Witam Kochane!
Wróciłam od ginki i oczywiście dostałam bromka 2 tabletki, tylko ja mam brać dwa razy dziennie po 1boję się trochę. Na początek mam spróbować z połówką. Tylko nie wiem co mam zrobić, bo jutro i pojutrze mam taką specyficzną i bardzo wyczerpującą i długotrwałą pracę... śpiewam w kapeli weselnej na dwudniowym weselu. Z jednej strony chciałabym już zacząć zażywać, ale z drugiej, jak będę się źle czuła na weselu, to zginę marnie
nie wiem co robić.
Poza tym gin poleciła mi ostro popracować na tarczycą, bo ten wynik jest kiepski
Jaki miałaś wynik prolaktyny, że aż dwie tabletki masz brać?
Zastanawiam się od czego oni uzależniają to dawkowanie. Zobaczę wieczorem co jest na ulotce.
Ja zaczynam dzisiaj mimo że też miałam obawy bo jutro praca od rana ale nie chce odkladac. -
Kataszka8 wrote:Hej dziewczyny
zaczynam drugi miesiąc starań o dziadzie. W pierwszą ciąże zaszłam po półtorej roku. Obecny cykl będzie pierwszy z cło... Trzymajcie kciuki
-
Cherry_Blossom wrote:Cześć kataszka
Judi tule mocno
Czikosz nie mogę się doczekać
Ale upał...
A mój jutro przyjeżdża na weekend
To fajnie masz, ja jeszcze 5 dni muszę poczekać za swym lubym -
Bella_Bella wrote:Jaki miałaś wynik prolaktyny, że aż dwie tabletki masz brać?
Zastanawiam się od czego oni uzależniają to dawkowanie. Zobaczę wieczorem co jest na ulotce.
Ja zaczynam dzisiaj mimo że też miałam obawy bo jutro praca od rana ale nie chce odkladac.
Z pierwszego pobrania miałam 481,3 [102-496],
a z drugiego (po godzinie od podania MTC) aż 6691 mlU/l
Nie mam pojęcie od czego. Mam 30 tabletek i mam je wziąć do końca, czyli wyjdą dwa tygodnie. Następnym razem mam przyjść dopiero we wrześniu. Czyli dwa tygodnie brania i później nagle koniec...nie rozumiem tego -
MMadziula wrote:A nie wchodzi w grę żebyś pierwszą tabletkę zażyła w niedzielę ? Nie mam pojęcia jak się stosuje ten lek i nie pomogę ;(
Właśnie chcę żeby lek jak najszybciej zaczął działać, bo mam tylko jakieś 3-4 dni do końca tego cyklu, a chciałabym żeby już w przyszłym cyklu coś się podziało. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny