Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Hm...
Spróbujcie tym, bo z telefonu to ciężko.
https://1drv.ms/i/s!AojyH8PnjTuUjeBkvfcBp4AQ9_i0wgCzikosz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AniaŁ123 wrote:Z pierwszego pobrania miałam 481,3 [102-496],
a z drugiego (po godzinie od podania MTC) aż 6691 mlU/l
Nie mam pojęcie od czego. Mam 30 tabletek i mam je wziąć do końca, czyli wyjdą dwa tygodnie. Następnym razem mam przyjść dopiero we wrześniu. Czyli dwa tygodnie brania i później nagle koniec...nie rozumiem tego
Dziwne, żadnej kontroli ani nic... Ja mam 60 tabletek i mam brać 3 miesiące po pół tabletki co dzień a potem badania jeszcze raz. W między czasie też mam jeszcze jakaś wizytę. A jak zajde w ciążę wcześniej to mam odstawić i przyjść do gin. -
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Dziewczęta, sikłam. Mocz jest mocno rozwodniony, ale cień jest. Jutro potwierdzam i świętujemy!
geatki Czikosz i trzymam nadal kciuki kochanaCzikosz lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Jezu Aniu 2 tabletki to by mnie zabiły chyba
jak dla mnie dziwne, bo mnie gin mowil żeby nie przesadzać i im mniej tym lepiej
To ja chyba jednak na początek spróbuję po 1/2 i bardzo powoli zwiększę do 2, jeśli będę dała radę. Chociaż gin mi powiedziała że jak będę się bardzo źle czuć, to przepisze mi inny lek, tylko ona jest dużo droższy.
A tak sobie myślę, bo najpierw zapytała w którym dniu cyklu jestem, może celowo tak dała, żebym skończyła brać przed ewentualną owulacją. Ja dzisiaj znowu byłam na doczepkę, czyli nie umówiona i na NFZ i tak mi było głupio przedłużać wizytę, więc o wielu rzeczach zapomniałam
Jakoś to będzieNajważniejsze żeby zadziałało
-
Czikosz wrote:Hm...
Spróbujcie tym, bo z telefonu to ciężko.
https://1drv.ms/i/s!AojyH8PnjTuUjeBkvfcBp4AQ9_i0wg
Mamy toJest cień!!!
Czikosz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Idzie burza.
Jednak po namyśle zdecydowałam, że wezmę pierwszego bromka w niedzielę po skończonej imprezie. Nawet sobie nie chcę myśleć co by było jakby mnie złapały jakieś dolegliwości na weselu -
AniaŁ123 wrote:Witam Kochane!
Wróciłam od ginki i oczywiście dostałam bromka 2 tabletki, tylko ja mam brać dwa razy dziennie po 1boję się trochę. Na początek mam spróbować z połówką. Tylko nie wiem co mam zrobić, bo jutro i pojutrze mam taką specyficzną i bardzo wyczerpującą i długotrwałą pracę... śpiewam w kapeli weselnej na dwudniowym weselu. Z jednej strony chciałabym już zacząć zażywać, ale z drugiej, jak będę się źle czuła na weselu, to zginę marnie
nie wiem co robić.
Poza tym gin poleciła mi ostro popracować na tarczycą, bo ten wynik jest kiepski
z bromkiem nie pomogę... bo nie odważyłam sie go brać... jak walczyłam z prl to brałam dostinex.. i bardzo dobrze się po nim czułam..FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:to najlepiej udaj się do dobrego endokrynologa... bo fakt.. wyniki miałas kiepskawe... a od tarczycy zależy dużoooo...
z bromkiem nie pomogę... bo nie odważyłam sie go brać... jak walczyłam z prl to brałam dostinex.. i bardzo dobrze się po nim czułam..
Idę 30 czerwca do mojego endokrynologa. Tylko pewnie już mi się zacznie nowy cykl, a ja nie chcę kolejnego tracić i zastanawiam się czy zmniejszyć sobie dawkę na własną rękę czy już czekać do piątku.
A ten dostinex to jest jeden z tych droższych leków? Ty go kupowałaś w Irlandii? Ile płaciłaś? Trochę mnie tu dziewczyny nastraszyły.
Bez sensu jest to, że refundowany jest lek, który jest tak źle tolerowany, a te lepsze są takie drogie...chyba dlatego tak jest żeby się polskim pacjentom czasem w du... nie poprzewracało
Długo brałaś dostinex? Czułaś poprawę? -
Czeeeesc Wam
Wiecie, ze od kilku dni nie moglam wcale tu wejsc.. ale mnie to wnerwialo.. moj Boze.. A juz sie balam, ze bede musiala robic nowe konto.. kurde.. ile tu tego wszystkiego.. nie nadrobie
Coo taam u Was?? ;*
Tesknilam okrutnieTuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość