Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Polecam bardzo 3d, ja w piatek własnie idę sobie zrobic zeby na urlop miec luz
Jeśli bedziesz dbala o nie tak jak trzeba to naprawde wytrzymaja długo i beda piekne
Znajoma miala metoda 1:1 i porazka jak dla mnie
Jak u was cenowo? -
Evelin wrote:Znajoma miala metoda 1:1 i porazka jak dla mnie
Jak u was cenowo?
Ja sobie robie 3d za 130 zł. Dziewczyna jest super i trzymaja sie bardzo dobrze
Jak dla mnie 1:1 nie oplaca sie robic bo za wielkiej roznicy nie ma, tylko w dlugosci. -
Bella_Bella wrote:Ja sobie robie 3d za 130 zł. Dziewczyna jest super i trzymaja sie bardzo dobrze
Jak dla mnie 1:1 nie oplaca sie robic bo za wielkiej roznicy nie ma, tylko w dlugosci.
No u mnie znajoma robi ale chyba za 200.. moze zejdzie z ceny
Napewno wysle Wam efekty
Bo bede robicBella_Bella lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Tak powinno to wyglądać chyba bardziej.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/87/8d/f1/878df174bb3aa2f53b8b713ca087e084.jpg
Ale jeśli Tobie się podobają takie jak robi Twoja znajoma to ok
No więc właśnie, każdemu podoba się co innego...
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Evelin wrote:Ilu dniowe masz cykle ?
Juz wykres oblukałam
Tylko jak zawsze nie widze ani temperatury ani serduszek
Powiem Ci, że biorę Dupka od stycznia i z każdym miesiącem jego brania mój cykl wynosił 22 dni !masakra... W zeszłym miesiącu nie brałam leku i cykl trwał aż 34... ale ogólnie rzecz biorąc tak miałam 30-34 dni ... Nie wiem sama kiedy testować, bo naprawdę nie mam punktu odniesienia co do długości cyklu
co mówisz?? A temperaturki nie widzisz, bo nie mierzę
a serduszek nie zaznaczam hahaha :DD
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny
-
malutka24 wrote:Tuliska śliczne kreski
Gratuluje:) A mam do ciebie pytanie powiedz mi te tabletki co mi pisalas o nich jak cenowo je dostajesz w aptece.Bo własnie sie dowiaduje jak to jest u mnie z inofolik cenowo i tez jest zamiennik inofem.
w aptekach zazwyczaj na zamówienie
No i nie dziękuję narazie nikomuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 11:57
-
Jaguś_7810 wrote:Powiem Ci, że biorę Dupka od stycznia i z każdym miesiącem jego brania mój cykl wynosił 22 dni !
masakra... W zeszłym miesiącu nie brałam leku i cykl trwał aż 34... ale ogólnie rzecz biorąc tak miałam 30-34 dni ... Nie wiem sama kiedy testować, bo naprawdę nie mam punktu odniesienia co do długości cyklu
co mówisz?? A temperaturki nie widzisz, bo nie mierzę
a serduszek nie zaznaczam hahaha :DD
No to jedynie co mi przychodzi do glowy to serduszkowanie do bólu
Ja zaczynam od 10dnc do 30 przy cyklach 32-33 (ostatnio nawet 36)
-
Evelin wrote:No to jedynie co mi przychodzi do glowy to serduszkowanie do bólu
Ja zaczynam od 10dnc do 30 przy cyklach 32-33 (ostatnio nawet 36)
Byłam w 14d.c i były pęcherzyki jeszcze, a w 15d.c jak byłam ponownie to już po owu było także, zakładam, że tego 15 dnia była owulacja)
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie