X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Justyś91 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane u mnie piękne błękitne i bezchmurne niebo słoneczko grzeje a ja tonę w fakturach :(
    Ratunku !!!

Evelin lubi tę wiadomość

1acc2e2db1fead547011b00f4ff1292d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Justyś91 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Dzien dobry <3
    Z lekka sie nie wyspalam :)

Moj wyjechal dzis rano.
    Ale wraca w czwartek wieczorem :)
    Dzisiejsza noc samotna, no cuz.. chyba zostaje mi tylko grzac lozko :)

No i żółwik <3
    Doberek :)
    Żółwiczek :)

Evelin lubi tę wiadomość

• Evelin Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś91 wrote:
    kochane u mnie piękne błękitne i bezchmurne niebo słoneczko grzeje a ja tonę w fakturach :(
    Ratunku !!!

Pomysl, ze wydziesz z pracy i odpoczniesz sobie...
    I za troche weekend :)

Nie chcialam polubic, wybacz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 10:41

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Justyś91 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Pomysl, ze wydziesz z pracy i odpoczniesz sobie...
    I za troche weekend :)

Nie chcialam polubic, wybacz :)
    Dziś to chyba nawet do 19 się nie wyrobię :(
    Jutro ostatni i musze podsumować i zamknąć miesiąc, jeszcze raport do urzędu celnego buuu jak ja lubię koniec miesiąca to uffff

• malutka24 Koleżanka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska śliczne kreski :) Gratuluje:) A mam do ciebie pytanie powiedz mi te tabletki co mi pisalas o nich jak cenowo je dostajesz w aptece.Bo własnie sie dowiaduje jak to jest u mnie z inofolik cenowo i tez jest zamiennik inofem.

Tuliska lubi tę wiadomość

Malutka24
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś91 wrote:
    Dziś to chyba nawet do 19 się nie wyrobię :(
    Jutro ostatni i musze podsumować i zamknąć miesiąc, jeszcze raport do urzędu celnego buuu jak ja lubię koniec miesiąca to uffff

No to rzeczywiscie...
    Zostala Ci tylko wytrwałość :*

Justyś91 lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Mam też tatutaż i był o wiele przyjemniejszy jesli mozna tak powiedziec ;) w porównianiu z permanentnym. Jednak skóra na twarzy jest inna :) Przemyśl to sobie dobrze :)

Rozumiem :) a ty masz permanentny ? brwi czy coś innego?:)

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
    Synuś czekamy na Ciebie :)
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evela żółwik <3
    Grzej wyrko grzej kochana..

Evelin lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym osobiscie takiego makijazu nie zrobila :) raz, ze kupa kasy.. A dwa jestesmy piekne naturalnie :)
    Poza tym nigdy sie nie wie, na kogo trafimy, badz moze miec gorszy dzien..A np kreski na powiece, ryzykowne.. jak dla mnie..

marciaa lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Evela żółwik <3
    Grzej wyrko grzej kochana..

Wyobraź sobie, że leże.. I wtac nie moge :D

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaguś_7810 wrote:
    Rozumiem :) a ty masz permanentny ? brwi czy coś innego?:)

Mam wszystko, brwi piórkową metodą, kreski taakie delikatne tylko w lini rzęs (więcej nie wytrzymałam) i usta z których jestem super zadowolona bo mam naturalnie :)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Ja bym osobiscie takiego makijazu nie zrobila :) raz, ze kupa kasy.. A dwa jestesmy piekne naturalnie :)
    Poza tym nigdy sie nie wie, na kogo trafimy, badz moze miec gorszy dzien..A np kreski na powiece, ryzykowne.. jak dla mnie..

Wiesz, ja pracuje w tym zawodzie, oddałam się w ręce koleżanki wiec wiedzialam co robi :P Brwi zrobilam bo nie mam prawie wloskow :( ale bardzo naturalnie. Kreski chcialam miec zeby oko bylo podkreslone ale bolalo bardzo wiec mam tylko w lini rzes. A usta zrobilam bo miewalam bardzo czeste problemy z opryszczka i odbarwila mi sie przez to czerwien wargowa, dobralysmy wiec naturalny kolor i wyrownalysmy, super efekt i naturalnie :)

Jaguś_7810 lubi tę wiadomość

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:

No kasy trochę potrzeba :/ 600zł... ale wiecie mi nie chodzi o takie brwi typu krecha jakaś wymalowana :P tylko znajoma ta co ma robić specjalizuje się w 3d ( metoda piórkowa czy tam jakoś się to zwie ) mi brwi rosną bardzo rzadko i wg są takie no ble:P może wyślę wam foto w jej wykonaniu ?

https://zapodaj.net/ca7da93048bd1.jpg.html

co mówicie ?

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:

Ale niestety widzialam tez bardzo wiele doslownie spieprzonych (sorry za slowo ale inaczej sie nie da tego opisac) makijazy gdzie nie za wiele dalo sie pomóc :( Więc jeśli juz robic to u naprawde sprawdzonej osoby, ktorej jestesmy pewne.

Evelin lubi tę wiadomość

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Wiesz, ja pracuje w tym zawodzie, oddałam się w ręce koleżanki wiec wiedzialam co robi :P Brwi zrobilam bo nie mam prawie wloskow :( ale bardzo naturalnie. Kreski chcialam miec zeby oko bylo podkreslone ale bolalo bardzo wiec mam tylko w lini rzes. A usta zrobilam bo miewalam bardzo czeste problemy z opryszczka i odbarwila mi sie przez to czerwien wargowa, dobralysmy wiec naturalny kolor i wyrownalysmy, super efekt i naturalnie :)

No to chyba mówimy o tym samym typie brwi... ja też nie chce takich gęstych i wg mocno wyrysowanych poza swoje, bo to takie nienaturalne ... a usta to pewnie mocniej bolą co nie?:D

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaguś_7810 wrote:
    No kasy trochę potrzeba :/ 600zł... ale wiecie mi nie chodzi o takie brwi typu krecha jakaś wymalowana :P tylko znajoma ta co ma robić specjalizuje się w 3d ( metoda piórkowa czy tam jakoś się to zwie ) mi brwi rosną bardzo rzadko i wg są takie no ble:P może wyślę wam foto w jej wykonaniu ?

co mówicie ?

Nie obraź się ale jak dla mnie trochę sztuczne te włoski robi, nie jak naturalny włos.

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:

I o tym mowie kochana :*
    Ty znalas .. A znam przypadki, gdzie efekt odwrotny :)

A skoro mam tu ekspertke, powiedz mi cos o zagęszczaniu rzęs...
    Wesele mam w Sierpniu, chcialam tydzien przed zrobic.. niby swoje mam dlugie ale chce fajny efekt :)
    W tamtym roku zrobilam tylko kępki no ale wiadomo trzymaly sie nie za dlugo :) polecasz to?
    Myslalam o 3d :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaguś_7810 wrote:

co mówicie ?

Tak powinno to wyglądać chyba bardziej.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/87/8d/f1/878df174bb3aa2f53b8b713ca087e084.jpg

Ale jeśli Tobie się podobają takie jak robi Twoja znajoma to ok :)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaguś_7810 wrote:

co mówicie ?

Hmm.. dla mnie ladnie..
    Napewno lepiej niz przed :)
    Poprostu kazdemu tez pasuje inny ksztalt :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    I o tym mowie kochana :*
    Ty znalas .. A znam przypadki, gdzie efekt odwrotny :)

A skoro mam tu ekspertke, powiedz mi cos o zagęszczaniu rzęs...
    Wesele mam w Sierpniu, chcialam tydzien przed zrobic.. niby swoje mam dlugie ale chce fajny efekt :)
    W tamtym roku zrobilam tylko kępki no ale wiadomo trzymaly sie nie za dlugo :) polecasz to?
    Myslalam o 3d :)

Polecam bardzo 3d, ja w piatek własnie idę sobie zrobic zeby na urlop miec luz :) Jeśli bedziesz dbala o nie tak jak trzeba to naprawde wytrzymaja długo i beda piekne :)

Evelin lubi tę wiadomość

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
‹‹ 2351 2352 2353 2354 2355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ