Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
kochane u mnie piękne błękitne i bezchmurne niebo słoneczko grzeje a ja tonę w fakturach
Ratunku !!!Evelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Dzien dobry
Z lekka sie nie wyspalam
Moj wyjechal dzis rano.
Ale wraca w czwartek wieczorem
Dzisiejsza noc samotna, no cuz.. chyba zostaje mi tylko grzac lozko
No i żółwik
ŻółwiczekEvelin lubi tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:kochane u mnie piękne błękitne i bezchmurne niebo słoneczko grzeje a ja tonę w fakturach
Ratunku !!!
Pomysl, ze wydziesz z pracy i odpoczniesz sobie...
I za troche weekend
Nie chcialam polubic, wybaczWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 10:41
-
Evelin wrote:Pomysl, ze wydziesz z pracy i odpoczniesz sobie...
I za troche weekend
Nie chcialam polubic, wybacz
Jutro ostatni i musze podsumować i zamknąć miesiąc, jeszcze raport do urzędu celnego buuu jak ja lubię koniec miesiąca to uffff -
Tuliska śliczne kreski
Gratuluje:) A mam do ciebie pytanie powiedz mi te tabletki co mi pisalas o nich jak cenowo je dostajesz w aptece.Bo własnie sie dowiaduje jak to jest u mnie z inofolik cenowo i tez jest zamiennik inofem.
Tuliska lubi tę wiadomość
Malutka24 -
Justyś91 wrote:Dziś to chyba nawet do 19 się nie wyrobię
Jutro ostatni i musze podsumować i zamknąć miesiąc, jeszcze raport do urzędu celnego buuu jak ja lubię koniec miesiąca to uffff
No to rzeczywiscie...
Zostala Ci tylko wytrwałość :*Justyś91 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Mam też tatutaż i był o wiele przyjemniejszy jesli mozna tak powiedziec
w porównianiu z permanentnym. Jednak skóra na twarzy jest inna
Przemyśl to sobie dobrze
Rozumiema ty masz permanentny ? brwi czy coś innego?
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Ja bym osobiscie takiego makijazu nie zrobila
raz, ze kupa kasy.. A dwa jestesmy piekne naturalnie
Poza tym nigdy sie nie wie, na kogo trafimy, badz moze miec gorszy dzien..A np kreski na powiece, ryzykowne.. jak dla mnie..marciaa lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Ja bym osobiscie takiego makijazu nie zrobila
Poza tym nigdy sie nie wie, na kogo trafimy, badz moze miec gorszy dzien..A np kreski na powiece, ryzykowne.. jak dla mnie..
Wiesz, ja pracuje w tym zawodzie, oddałam się w ręce koleżanki wiec wiedzialam co robiBrwi zrobilam bo nie mam prawie wloskow
ale bardzo naturalnie. Kreski chcialam miec zeby oko bylo podkreslone ale bolalo bardzo wiec mam tylko w lini rzes. A usta zrobilam bo miewalam bardzo czeste problemy z opryszczka i odbarwila mi sie przez to czerwien wargowa, dobralysmy wiec naturalny kolor i wyrownalysmy, super efekt i naturalnie
Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
Poza tym nigdy sie nie wie, na kogo trafimy, badz moze miec gorszy dzien..A np kreski na powiece, ryzykowne.. jak dla mnie..
No kasy trochę potrzeba600zł... ale wiecie mi nie chodzi o takie brwi typu krecha jakaś wymalowana
tylko znajoma ta co ma robić specjalizuje się w 3d ( metoda piórkowa czy tam jakoś się to zwie ) mi brwi rosną bardzo rzadko i wg są takie no ble:P może wyślę wam foto w jej wykonaniu ?
https://zapodaj.net/ca7da93048bd1.jpg.html
co mówicie ?
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Ale niestety widzialam tez bardzo wiele doslownie spieprzonych (sorry za slowo ale inaczej sie nie da tego opisac) makijazy gdzie nie za wiele dalo sie pomócWięc jeśli juz robic to u naprawde sprawdzonej osoby, ktorej jestesmy pewne.
Evelin lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Wiesz, ja pracuje w tym zawodzie, oddałam się w ręce koleżanki wiec wiedzialam co robi
Brwi zrobilam bo nie mam prawie wloskow
ale bardzo naturalnie. Kreski chcialam miec zeby oko bylo podkreslone ale bolalo bardzo wiec mam tylko w lini rzes. A usta zrobilam bo miewalam bardzo czeste problemy z opryszczka i odbarwila mi sie przez to czerwien wargowa, dobralysmy wiec naturalny kolor i wyrownalysmy, super efekt i naturalnie
No to chyba mówimy o tym samym typie brwi... ja też nie chce takich gęstych i wg mocno wyrysowanych poza swoje, bo to takie nienaturalne ... a usta to pewnie mocniej bolą co nie?
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Jaguś_7810 wrote:No kasy trochę potrzeba
600zł... ale wiecie mi nie chodzi o takie brwi typu krecha jakaś wymalowana
tylko znajoma ta co ma robić specjalizuje się w 3d ( metoda piórkowa czy tam jakoś się to zwie ) mi brwi rosną bardzo rzadko i wg są takie no ble:P może wyślę wam foto w jej wykonaniu ?
co mówicie ?
Nie obraź się ale jak dla mnie trochę sztuczne te włoski robi, nie jak naturalny włos. -
Bella_Bella wrote:Wiesz, ja pracuje w tym zawodzie, oddałam się w ręce koleżanki wiec wiedzialam co robi
Brwi zrobilam bo nie mam prawie wloskow
I o tym mowie kochana :*
Ty znalas .. A znam przypadki, gdzie efekt odwrotny
A skoro mam tu ekspertke, powiedz mi cos o zagęszczaniu rzęs...
Wesele mam w Sierpniu, chcialam tydzien przed zrobic.. niby swoje mam dlugie ale chce fajny efekt
W tamtym roku zrobilam tylko kępki no ale wiadomo trzymaly sie nie za dlugopolecasz to?
Myslalam o 3d -
co mówicie ?
Tak powinno to wyglądać chyba bardziej.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/87/8d/f1/878df174bb3aa2f53b8b713ca087e084.jpg
Ale jeśli Tobie się podobają takie jak robi Twoja znajoma to ok -
co mówicie ?
Hmm.. dla mnie ladnie..
Napewno lepiej niz przed
Poprostu kazdemu tez pasuje inny ksztalt -
Evelin wrote:I o tym mowie kochana :*
Ty znalas .. A znam przypadki, gdzie efekt odwrotny
A skoro mam tu ekspertke, powiedz mi cos o zagęszczaniu rzęs...
Wesele mam w Sierpniu, chcialam tydzien przed zrobic.. niby swoje mam dlugie ale chce fajny efekt
W tamtym roku zrobilam tylko kępki no ale wiadomo trzymaly sie nie za dlugopolecasz to?
Myslalam o 3d
Polecam bardzo 3d, ja w piatek własnie idę sobie zrobic zeby na urlop miec luzJeśli bedziesz dbala o nie tak jak trzeba to naprawde wytrzymaja długo i beda piekne
Evelin lubi tę wiadomość