Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyś91 wrote:Gaduaaa jak myślisz kiedy najwcześniej mogę zrobić test ciążowy???
Bo strasznie jestem ciekawa czy coś zdziałaliśmy
no i oczywiście 10tką przed @FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyJustyś91 wrote:ale kiedy go zrobić dziś ma 5 lub 6 dzień po owulacji ??
Doradź kochana
Polecam robić w 13 dniu po owulacji, bo z reguły wtedy wyjdzie i z 25, a z 10 to powinien wyjść wcześniej.
Wiem, że w zrobiłam w 10 dniu po owulacji 10 i po dniu wyszedł dopiero cień cienia cieni.
Zależy ile jajo leci, ja 15 dniu po owulacji mam betę z wynikiem 26, więc ta 25 dopiero chwyta barwę widocznego paska. -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:o ho ho... wiesz chyba 10dpo-11dpo to takie mega minimum... wg mnie.... ale wiadomo czym później zrobisz tym wynik pewniejszy
no i oczywiście 10tką przed @
Od soboty pobolewa mnie brzuch tak jak na @ ale jej termin mam na 8.07 bolą mnie plecy często robi mi się słabo i do tego wszystkiego od poniedziałku piecze mnie w piersiach.
Zastanawiam się już sama czy mi się coś w głowę nie robi bo nigdy wcześniej nic takiego nie odczuwałam po owulacjiCzikosz lubi tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Gaduaaa jak myślisz kiedy najwcześniej mogę zrobić test ciążowy???
Bo strasznie jestem ciekawa czy coś zdziałaliśmy
Mnie w 13 dpo 10 wyszła już ładna ale na 25 bardzo słabo było widaćjak się odbarwil to jest ciemniejszy
-
Tuliska wrote:Nie jestem Gadułka ale yez sobie napisze aaa co...
Mnie w 13 dpo 10 wyszła już ładna ale na 25 bardzo słabo było widaćjak się odbarwil to jest ciemniejszy
-
nick nieaktualnyNo myślę, że rosną, bo cyce z wrażliwych zrobiły się ciężkie, okrągłe i bolące.
Pewnie sobie beta rośnie. Mam nadzieję, że progesteron również.
Trzymajcie kciuki!
Myślę, że jest dobrze, żadnych plamień, ekstremalnych bólów brzucha i innych niepokojących rzeczy.
No 15 dzień po to może jeszcze być mało tej bety, babka od pobierania powiedziała, że na spokojnie, jak wyjdzie około 40 to mogę spać spokojnie do 6 lipca.
A progesteron należy tak wczas zostawić, bo powiedział mi lekarz, że to nie jest bardzo niski, a tak wczas nie może być za wysoki.
Kazali mi wszyscy czekać do jutra (jeżeli beta będzie powyżej 40 to dopiero 6 lipca), a progesteron, jak chociażby lekko się podniesie to też mam iść dopiero 6 lipca (prosiła tylko, aby przydzwonić podać wynik).
Zrobiłam też żelazo.Dzięki Kim!
A ukochany zrobił sobie oznaczenie grupy, ja mam minus on chyba plus.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 08:45
Gaduaaa, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Bo strasznie jestem ciekawa czy coś zdziałaliśmyCzikosz, WaldhauzerM, Bierka lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Czikosz wrote:No myślę, że rosną, bo cyce z wrażliwych zrobiły się ciężkie, okrągłe i bolące.
Pewnie sobie beta rośnie. Mam nadzieję, że progesteron również.
Trzymajcie kciuki!
Myślę, że jest dobrze, żadnych plamień, ekstremalnych bólów brzucha i innych niepokojących rzeczy.
No 15 dzień po to może jeszcze być mało tej bety, babka od pobierania powiedziała, że na spokojnie, jak wyjdzie około 40 to mogę spać spokojnie do 6 lipca.
A progesteron należy tak wczas zostawić, bo powiedział mi lekarz, że to nie jest bardzo niski, a tak wczas nie może być za wysoki.
Kazali mi wszyscy czekać do jutra (jeżeli beta będzie powyżej 40 to dopiero 6 lipca), a progesteron, jak chociażby lekko się podniesie to też mam iść dopiero 6 lipca (prosiła tylko, aby przydzwonić podać wynik).
Zrobiłam też żelazo.Dzięki Kim!
A ukochany zrobił sobie oznaczenie grupy, ja mam minus on chyba plus.Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Justyś91 wrote:Kurcze aż głupio mi się przyznać ale sama już zastanawiam się czy nie popadam w paranoję. No dobra powiem najwyżej się uśmiejecie kochane ze mnie i tyle
Od soboty pobolewa mnie brzuch tak jak na @ ale jej termin mam na 8.07 bolą mnie plecy często robi mi się słabo i do tego wszystkiego od poniedziałku piecze mnie w piersiach.
Zastanawiam się już sama czy mi się coś w głowę nie robi bo nigdy wcześniej nic takiego nie odczuwałam po owulacjitakże ten... hehehe witamy w klubie
i życze żeby z urojeń wyszedł zielony grosiuCzikosz lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:my to nazywamy ciążą urojoną i z reguły mamy tak po każdej owulacji... urojenia zaczynają się własnie około tygodnia po owu
także ten... hehehe witamy w klubie
i życze żeby z urojeń wyszedł zielony grosiu
KOchane jesteścieGaduaaa, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Ja na dworcu, czekam na pociąg i do Bydgoszczy. Ten cykl mam mega dziwny. Śluz jeszcze płodny. Chyba owulacja się przesunęla. Także dobrze, że odpuściliśmy, bo i tak rozłąka nas czeka.
Miłego dnia!!! -
Cherry_Blossom wrote:Jagus, spokojnje. Nie wiesz czy jest ciąża czy nie... a nawet jeśli to zarodek mógł się jeszcze nie zagnieżdzić. Poza tym jest malutki i chroniony.
Dziewczyny, ale nocne rozmowy
Weź nic mi nie mów.. I tak zanim poszłam spać musiałam opędzlowac 2 kanapki.. Bo głód do doopki zajrzał...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kim87 wrote:Nie rób wcześniej niż w dniu miesiączki. Nawet kilka dni po zrób. Oszczędzisz sobie przykrości jak okaże się że biochemiczna. Z doświadczenia tego forum gorąco polecam cierpliwość
Oj tak.. Popieram. Wiem po sobie..Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.