Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Kursy nie takie drogie
U nas czesto sa i zapisac sie nie moge
Na nasza parafie wprowadzily sie zakonnice, bardzo wyksztalcone.. I jesli bede chciala to moge miec korepetycje za darmo
Ale kiedy.. jak pracuje od 9 do 17..
Lub od 17 do nawet i rana, czlowiek zmeczony
Takie czasy że żeby coś w życiu mieć trzeba ciężko pracować.. Każdy kto dorobił się czegoś uczciwie zaczynał od tzw pucybuta...Evelin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
marciaa wrote:mądre słowa Waldi...
a w Polsce ciężko się coś dorobić uczciwie
No niestety..
Ale jak człowiek tak sam się czegoś dorobi to jak potrafi to docenić i być dumnym że sam własnymi rękoma czegoś dokonał..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 01:52
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Spoko
Mój mąż ma firmę pełne 2 lata.. Nie jest jedyny w mieście.. Ale przypadkowo złapał odpowiedniego klienta który zapuścił ogród a my go przywrócilismy do życia.. Zaczął polecać nas dalej.. I tak poszło.. W tym momencie nie wyrabiamy się ze zaleceniami a nowych nie bierzemy..
Ale z drugiej strony.. Gdybyśmy nie byli dobrzy w tym co robimy to nie byłoby klientów..
Ale dzięki temu np mogę chodzić do lekarza prywatnie i być spokojna..
Póki ciąży nie było też pracowałam tak jak reszta załogi.. Więc wiem jaka to ciężka praca.. Ciężko ale opłaciło się..
Więc warto mieć marzenia i dążyć do ich spełnienia.
Ty to potrafisz dac czlowiekowi nadzieje
No narazie chce :
1. Zajsc w ciaze
2. Doksztalcic sie
3. Odchowac
4. Znalesc dobra prace
5. Otworzyc wlasny biznes, gdy moj men juz bedzie w trakcie swojego
On jest dobry w autach
Narazie sprowadza auta i sprzedaje na czesci, ale najwiekszy plus to, ze nie wydajemy na mechanika .. sam wszystko robi.
Mieszkamy na obrzezach miasta,
Na gospodarstwie, w czasie zniw jezdzi uslugowo kombajnem, za godzine placa mu 340 zlto narazie jest dobrze.
A wasz biznes naprawde jest super, podziwiam takich ludziCaro, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Witam was wszystkie dziewczyny
Mam pytanie do was i może nie trafiłam na dobre forum, ale jestem w zupełnej kropce
a mianowicie, 2 miesiące temu zapisałam się na makijaż permanentny brwi na dzisiaj ... Jestem w 23 d.c i w sumie nie wiem czy jestem w ciąży czy nie
alee.. co myślicie? są jakieś przeciwskazania do tego ? czytałam, że niby tak, aczkolwiek nie mogę powiedzieć, że jestem w ciąży ( ale zaprzeczać też nie będę ) . Co myślicie? Dziękuję wam z góry za odpowiedź :****!
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Jagus, spokojnje. Nie wiesz czy jest ciąża czy nie... a nawet jeśli to zarodek mógł się jeszcze nie zagnieżdzić. Poza tym jest malutki i chroniony.
Dziewczyny, ale nocne rozmowyWaldhauzerM, Evelin lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Jagus, spokojnje. Nie wiesz czy jest ciąża czy nie... a nawet jeśli to zarodek mógł się jeszcze nie zagnieżdzić. Poza tym jest malutki i chroniony.
Dziewczyny, ale nocne rozmowy
uf;) dziękuję ci kochana:*
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny
-
Witam
Dzień dobry,..
wczoraj mnie nie było , bo miałam mega busy dzień... najpierw w pracy, potem jechałam ze starszym do lekarza bo taki brzydki kaszel ma, suchy... eh.. i dostał skierowanie na rtg i antybiotyk... którego się nie spodziewałam..
nie nadrabiałam Was przyznaje się bez bicia..
ktoś chętny na szybkie streszczenie?Justyś91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Dzieńdoberek dziewczęta kochane
Ależ tu nocne pogaduchy byłynie mogłam tego nadrobić tyle tego naskrobałyśćie
Evelin lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Witam
Dzień dobry,..
wczoraj mnie nie było , bo miałam mega busy dzień... najpierw w pracy, potem jechałam ze starszym do lekarza bo taki brzydki kaszel ma, suchy... eh.. i dostał skierowanie na rtg i antybiotyk... którego się nie spodziewałam..
nie nadrabiałam Was przyznaje się bez bicia..
ktoś chętny na szybkie streszczenie?nasze kochanieńkie pisały o planach na przyszłość o studiach kursach językowych egzaminach. Nawet pojawiły się zarysy biznesplanów
to tak bardzo pokrótce
Gaduaaa, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Gaduaaa kochanie temat rzeka dziewczyny tak się rozpisały że sama nie mogłam tego nadrobić
nasze kochanieńkie pisały o planach na przyszłość o studiach kursach językowych egzaminach. Nawet pojawiły się zarysy biznesplanów
to tak bardzo pokrótce
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:o kurcze to dosyć poważnie było
Ja to jestem mały śpioszek to o tej porze to smacznie spałam
-
Gaduaaa jak myślisz kiedy najwcześniej mogę zrobić test ciążowy???
Bo strasznie jestem ciekawa czy coś zdziałaliśmy -
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Ja mogę Ci powiedzieć tylko tyle, że czułość testów to nie lipa.
Doradź kochana