Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
No to witam.
Tak w nocy były tematy przyszłości.. Mam nadzieję że wszystko nam się uda tak jak chcemy..
Mój mąż mnie kiedyś pytał czy jestem szczęśliwa.. Mówię.. Tak. Bo mam Was... Teraz ostatnio Tosiu mówi że jak się uśmiecham to jemu się serduszko cieszy bo wtedy czuje że jestem szczęśliwa.. Więc ze łzami w oczach mu powiedziałam że od kiedy pojawił się w moim życiu jestem bardzo szczęśliwa choć nie zawsze jestem uśmiechnięta.. I często mu mówiłam i powtarzam że nic mi więcej nie trzeba.. Ja już jestem szczęśliwa..
No także tego.. To co.. Śniadanko jakieś nie??Tuliska, Bella_Bella, Justyś91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No to witam.
Tak w nocy były tematy przyszłości.. Mam nadzieję że wszystko nam się uda tak jak chcemy..
Mój mąż mnie kiedyś pytał czy jestem szczęśliwa.. Mówię.. Tak. Bo mam Was... Teraz ostatnio Tosiu mówi że jak się uśmiecham to jemu się serduszko cieszy bo wtedy czuje że jestem szczęśliwa.. Więc ze łzami w oczach mu powiedziałam że od kiedy pojawił się w moim życiu jestem bardzo szczęśliwa choć nie zawsze jestem uśmiechnięta.. I często mu mówiłam i powtarzam że nic mi więcej nie trzeba.. Ja już jestem szczęśliwa..
No także tego.. To co.. Śniadanko jakieś nie??WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/46a646fef899.jpg
Jeden niedzielny, jeden dzisiejszy. Co wy na to ekspertki wy moje? :*Tuliska lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Jaguś_7810 wrote:Witam was wszystkie dziewczyny
Mam pytanie do was i może nie trafiłam na dobre forum, ale jestem w zupełnej kropce
a mianowicie, 2 miesiące temu zapisałam się na makijaż permanentny brwi na dzisiaj ... Jestem w 23 d.c i w sumie nie wiem czy jestem w ciąży czy nie
alee.. co myślicie? są jakieś przeciwskazania do tego ? czytałam, że niby tak, aczkolwiek nie mogę powiedzieć, że jestem w ciąży ( ale zaprzeczać też nie będę ) . Co myślicie? Dziękuję wam z góry za odpowiedź :****!
Wykonuje makijaż permanentny od kilku lat pod żadnym pozorem NIE WOLNO GO ROBIC W CIĄŻY. Kochana zdrowie maleństwa najważniejsze! -
szuflada wrote:Dziewczyny wybaczcie że piszę tu ale tu jest dużo ekspertek w tym temacie. Mam tsh 4,46 a normy tutaj wypisane to od 0,27 do 4,2. To bardzo źle??Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Wykonuje makijaż permanentny od kilku lat pod żadnym pozorem NIE WOLNO GO ROBIC W CIĄŻY. Kochana zdrowie maleństwa najważniejsze!
ale, skoro nie wiem czy jestem czy nieto co zrobić ...
Bierka lubi tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualnyszuflada wrote:Dziewczyny wybaczcie że piszę tu ale tu jest dużo ekspertek w tym temacie. Mam tsh 4,46 a normy tutaj wypisane to od 0,27 do 4,2. To bardzo źle??
-
Jaguś_7810 wrote:ale, skoro nie wiem czy jestem czy nie
to co zrobić ...
To zależy jak do tego podchodzisz. Ja w tym okresie, w którym się staramy o bobaska rezygnuje z ekstremalnych zabiegow, ktore moga powodowac stres i ból. U mnie stres przesuwa owulacje, mysle ze moglby miec tez wplyw na zagniezdzenie jajeczka. Nie wiem czy mialas juz permanentny ale jest to dosc nieprzyjemny zabieg dla mnie wrecz bolesny. -
Bella_Bella wrote:To zależy jak do tego podchodzisz. Ja w tym okresie, w którym się staramy o bobaska rezygnuje z ekstremalnych zabiegow, ktore moga powodowac stres i ból. U mnie stres przesuwa owulacje, mysle ze moglby miec tez wplyw na zagniezdzenie jajeczka. Nie wiem czy mialas juz permanentny ale jest to dosc nieprzyjemny zabieg dla mnie wrecz bolesny.
No co ty... nie miałam robionego wcale..hmm sama nie wiem, muszę przemyśleć sprawę ^^ mam do 13 czas
ale dziękuję Ci za poradę
Ja niby jestem wytrwała na ból i wg, ale sama nie wiem... tatuaż to nie był ból dla mnie np, ale to tyle ile ludzi tyle zdań, ale wielkie dzięki :**
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Jaguś_7810 wrote:No co ty... nie miałam robionego wcale..
hmm sama nie wiem, muszę przemyśleć sprawę ^^ mam do 13 czas
ale dziękuję Ci za poradę
Ja niby jestem wytrwała na ból i wg, ale sama nie wiem... tatuaż to nie był ból dla mnie np, ale to tyle ile ludzi tyle zdań, ale wielkie dzięki :**
Mam też tatutaż i był o wiele przyjemniejszy jesli mozna tak powiedziecw porównianiu z permanentnym. Jednak skóra na twarzy jest inna
Przemyśl to sobie dobrze