X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/46a646fef899.jpg

Jeden niedzielny, jeden dzisiejszy. Co wy na to ekspertki wy moje? :*
    super :) HCG przyrasta :)

Tuliska, Justyś91 lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to witam.

Tak w nocy były tematy przyszłości.. Mam nadzieję że wszystko nam się uda tak jak chcemy..

Mój mąż mnie kiedyś pytał czy jestem szczęśliwa.. Mówię.. Tak. Bo mam Was... Teraz ostatnio Tosiu mówi że jak się uśmiecham to jemu się serduszko cieszy bo wtedy czuje że jestem szczęśliwa.. Więc ze łzami w oczach mu powiedziałam że od kiedy pojawił się w moim życiu jestem bardzo szczęśliwa choć nie zawsze jestem uśmiechnięta.. I często mu mówiłam i powtarzam że nic mi więcej nie trzeba.. Ja już jestem szczęśliwa..

No także tego.. To co.. Śniadanko jakieś nie??

Tuliska, Bella_Bella, Justyś91 lubią tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    No to witam.

Tak w nocy były tematy przyszłości.. Mam nadzieję że wszystko nam się uda tak jak chcemy..

Mój mąż mnie kiedyś pytał czy jestem szczęśliwa.. Mówię.. Tak. Bo mam Was... Teraz ostatnio Tosiu mówi że jak się uśmiecham to jemu się serduszko cieszy bo wtedy czuje że jestem szczęśliwa.. Więc ze łzami w oczach mu powiedziałam że od kiedy pojawił się w moim życiu jestem bardzo szczęśliwa choć nie zawsze jestem uśmiechnięta.. I często mu mówiłam i powtarzam że nic mi więcej nie trzeba.. Ja już jestem szczęśliwa..

No także tego.. To co.. Śniadanko jakieś nie??
    Piękne to <3 <3

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po spuszczeniu krwi i śniadaniu :) pracuje ciężko ;)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wybaczcie że piszę tu ale tu jest dużo ekspertek w tym temacie. Mam tsh 4,46 a normy tutaj wypisane to od 0,27 do 4,2. To bardzo źle??

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:

Piknie kochana piknie ;)

Tuliska lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaguś_7810 wrote:
    Witam was wszystkie dziewczyny :) Mam pytanie do was i może nie trafiłam na dobre forum, ale jestem w zupełnej kropce :( a mianowicie, 2 miesiące temu zapisałam się na makijaż permanentny brwi na dzisiaj ... Jestem w 23 d.c i w sumie nie wiem czy jestem w ciąży czy nie :) alee.. co myślicie? są jakieś przeciwskazania do tego ? czytałam, że niby tak, aczkolwiek nie mogę powiedzieć, że jestem w ciąży ( ale zaprzeczać też nie będę ) . Co myślicie? Dziękuję wam z góry za odpowiedź :****!

Wykonuje makijaż permanentny od kilku lat pod żadnym pozorem NIE WOLNO GO ROBIC W CIĄŻY. Kochana zdrowie maleństwa najważniejsze!

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:

Piękne kreseczki <3

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    Dziewczyny wybaczcie że piszę tu ale tu jest dużo ekspertek w tym temacie. Mam tsh 4,46 a normy tutaj wypisane to od 0,27 do 4,2. To bardzo źle??
    Wydaje mi się że to nie jest bardzo podniesione chociaż lekarzem nie jestem. Może zadzwoń i skonsultuj wynik będziesz spokojniejsza ;)

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to dzień dobry Kochane :) Deszczyk pada i nic się nie chce a tu nowy dzień i czas się za niego wziąć ;)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Wykonuje makijaż permanentny od kilku lat pod żadnym pozorem NIE WOLNO GO ROBIC W CIĄŻY. Kochana zdrowie maleństwa najważniejsze!

ale, skoro nie wiem czy jestem czy nie :( to co zrobić ...

Bierka lubi tę wiadomość

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
    Synuś czekamy na Ciebie :)
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska piękne testy :)

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • Bierka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    To nie jest dramat, lekko podwyższone, spokojnie, jestes pod opieka endo?

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    Ja miałam ostatnio 4,63 tsh a wczesniej nawet6,5 od razu zrobiłam ft3 i ft4 i naty tpo tg ale wszystko w normie usg tarczycy tez. Tylko tsh podwyższone wiec to subkliniczna niedoczynnosc. Endo mnie uspokoiła ze to nie jest bardzo zly wynik ale trzeba obniżyć za tydzień idę zrobić żeby sprawdzić jak mi spada.

• Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaguś_7810 wrote:
    ale, skoro nie wiem czy jestem czy nie :( to co zrobić ...

To zależy jak do tego podchodzisz. Ja w tym okresie, w którym się staramy o bobaska rezygnuje z ekstremalnych zabiegow, ktore moga powodowac stres i ból. U mnie stres przesuwa owulacje, mysle ze moglby miec tez wplyw na zagniezdzenie jajeczka. Nie wiem czy mialas juz permanentny ale jest to dosc nieprzyjemny zabieg dla mnie wrecz bolesny.

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jako kosmetolog odradzam takie zabiegi w tym okresie ;) ale Twój wybór.

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    To zależy jak do tego podchodzisz. Ja w tym okresie, w którym się staramy o bobaska rezygnuje z ekstremalnych zabiegow, ktore moga powodowac stres i ból. U mnie stres przesuwa owulacje, mysle ze moglby miec tez wplyw na zagniezdzenie jajeczka. Nie wiem czy mialas juz permanentny ale jest to dosc nieprzyjemny zabieg dla mnie wrecz bolesny.

No co ty... nie miałam robionego wcale.. :( hmm sama nie wiem, muszę przemyśleć sprawę ^^ mam do 13 czas :) ale dziękuję Ci za poradę :) Ja niby jestem wytrwała na ból i wg, ale sama nie wiem... tatuaż to nie był ból dla mnie np, ale to tyle ile ludzi tyle zdań, ale wielkie dzięki :**

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
    Synuś czekamy na Ciebie :)
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry <3
    Z lekka sie nie wyspalam :)

Moj wyjechal dzis rano.
    Ale wraca w czwartek wieczorem :)
    Dzisiejsza noc samotna, no cuz.. chyba zostaje mi tylko grzac lozko :)

No i żółwik <3

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaguś_7810 wrote:
    No co ty... nie miałam robionego wcale.. :( hmm sama nie wiem, muszę przemyśleć sprawę ^^ mam do 13 czas :) ale dziękuję Ci za poradę :) Ja niby jestem wytrwała na ból i wg, ale sama nie wiem... tatuaż to nie był ból dla mnie np, ale to tyle ile ludzi tyle zdań, ale wielkie dzięki :**

Mam też tatutaż i był o wiele przyjemniejszy jesli mozna tak powiedziec ;) w porównianiu z permanentnym. Jednak skóra na twarzy jest inna :) Przemyśl to sobie dobrze :)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Dzien dobry <3
    Z lekka sie nie wyspalam :)

Moj wyjechal dzis rano.
    Ale wraca w czwartek wieczorem :)
    Dzisiejsza noc samotna, no cuz.. chyba zostaje mi tylko grzac lozko :)

No i żółwik <3

Rozgrzewaj łóżko do czwartku :P

Żółwik Kochana ;)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
‹‹ 2350 2351 2352 2353 2354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ