Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czikosz.. Powiem więcej.. Miałam identyczny poziom żelaza i ogólna mówiła że najlepiej się przyswaja Szelazo SR..i najlepiej brać tabletkę co drugi dzień.. I tak robiłam ale jak się udało to przeszłam na Wit prenatalNe.. Tam jest odpowiednia ilość żelaza..
Jak chcesz to pół opakowania tego mi zostało.. Mogę ci wysłać..na poniedziałek byś miała..Czikosz lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Dobry
Przepraszam ze mnie tak długo u was nie było ale planowanie cywilnego,mdłości poranne,i planowanie co wziąść na wyjazd pochlona mnie całkowicie.
Nie wiem czy chcecie wiedziec co u mnie i maluszka ale co mi tam napisze moze sie nie pogniewacie
Kroliczek ma juz 10,6mm serduszko pięknie bijace spokojniutko bez szelenstw
Tylko ja na wizycie mialam 90/60 gin dziwila sie ze jeszcze trzymam sie na nogach .
Kolejna wizyte mam 14 bo przelozylam z powodu tego wyjazdu a później po przyjezdzie 25 bede pelnoprawna zona w usc
Opowiadajcie co u was ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 09:16
AniaŁ123, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Czikosz.. Powiem więcej.. Miałam identyczny poziom żelaza i ogólna mówiła że najlepiej się przyswaja Szelazo SR..i najlepiej brać tabletkę co drugi dzień.. I tak robiłam ale jak się udało to przeszłam na Wit prenatalNe.. Tam jest odpowiednia ilość żelaza..
Jak chcesz to pół opakowania tego mi zostało.. Mogę ci wysłać..na poniedziałek byś miała..
Dziękuję! Myślę, że nie ma to większego sensu, bo i tak idę na wizytę niebawem to pewnie mi coś przepisze - znając życie pewnie to co Ty masz.
A suplementy mi mama już kupiła, nie no! Za dużo bym już tego na chacie miała. -
Gaduaaa wrote:Klaudyś Gratuluje bicia serduszka i ze wszystko jest okey... no i ślubu
super !! bardzo się cieszę że będzie oficjalną żoną hehe
No bo ile to mozna chodzi jako narzeczenstwo
Nam chyba minie 2 lata ale nie jestem pewna na 100% bo ciezko u mnie z pamięcią rokow
-
Czikosz wrote:Dziękuję! Myślę, że nie ma to większego sensu, bo i tak idę na wizytę niebawem to pewnie mi coś przepisze - znając życie pewnie to co Ty masz.
A suplementy mi mama już kupiła, nie no! Za dużo bym już tego na chacie miała.
Spoko.. Od przybytku głowa nie boli he he..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej wam.
Ja dzis umieram..
Wypilam wino.. chyba za duzo bo mi nie dobrze, od 6 nie moge spac.
Do pracy mam na 17, niestety musze isc.. nie wiem jak wyrobie
Mecz byl zajebisty.
Tak naprawde to My zasluzylismy na wygrana . A ta pierwsza bramka w pierwszych minutach cos pieknego
Klaudus, ciesze sie Twoim szczesciem :*
Misia 3maj sie :*
Reszte Witam :*
Dajcie mi troche sily. Pliss..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 09:34
AniaŁ123, Luella lubią tę wiadomość
-
marciaa wrote:Klaudys
Super że już niedługo będziesz żona
Dzień przed moją rocznica ślubu :p
O jejku
Ale fajnie:)
Kochane wiecie moze gdzie na internecie moge kupic fajne i w miare tanie sukienki ,sukienki typu wieczorowe czu eleganckie na slub cywilny -
Czikosz wrote:Dziewczyny, mam 42 żelaza, a norma to 50.
Do 6 biorę suplement żelaza, a po to już lekarz powie.
Dobrze robię?
Czikosz najlepiej wcinaj różne produkty bogate w żelazo, poszukaj sobie w necie co najlepiej jeść, to jest chyba najlepszy sposób na uzupełnienie żelaza, poza tym suplementy też nie zaszkodzą -
Czikosz wrote:Dziewczyny, mam 42 żelaza, a norma to 50.
Do 6 biorę suplement żelaza, a po to już lekarz powie.
Dobrze robię?
Ale norma to od 50 czy do 50? -
Cześć Dziewczyny
Ja dzisiaj miałam dopiero na 10 do pracy, więc później się witam, ale coś mi się wydaje, że poszłyście sobie na drugie śniadanko
Jeszcze a propos mojej wczorajszej wizyty u endo, to powiedział mi, że TSH nie odpowiada za sterowanie "tam na dole" (haha), tylko FT3 i FT4, więc jeśli TSH jest ok, a poziomy FT3 i FT4 są za niskie lub za wysokie, to wtedy jest problem, ważne aby te dwa były w normie.
Co do bromka powiedział, że 2 tabletki dziennie to za dużo, on proponuje 1/2, lub max 1 tabletkę, ale bardzo wolno wprowadzaną, poczynając od 1/4.
Ja gościowi wierzę
Poza tym przechodzą na dostinex i wypinam się na tego dziada bromka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaŁ123 wrote:Cześć Dziewczyny
Ja dzisiaj miałam dopiero na 10 do pracy, więc później się witam, ale coś mi się wydaje, że poszłyście sobie na drugie śniadanko
Jeszcze a propos mojej wczorajszej wizyty u endo, to powiedział mi, że TSH nie odpowiada za sterowanie "tam na dole" (haha), tylko FT3 i FT4, więc jeśli TSH jest ok, a poziomy FT3 i FT4 są za niskie lub za wysokie, to wtedy jest problem, ważne aby te dwa były w normie.
Co do bromka powiedział, że 2 tabletki dziennie to za dużo, on proponuje 1/2, lub max 1 tabletkę, ale bardzo wolno wprowadzaną, poczynając od 1/4.
Ja gościowi wierzę
Poza tym przechodzą na dostinex i wypinam się na tego dziada bromka
Witam Was Kochane
Ja z dziadem bromkiem zostaje póki coAle wczoraj rozmawiałam z kumpelą, którą bierze go juz 1,5 msc i co dzień rano przeżywa kosmos, jakby była pijana albo na mega kacu do godziny 12 mniej wiecej, w dodatku słabo jej sie robi czesto i sypia po 11h
Ginekolog wmówił jej, że to jest super lek i na pewno jej pomoże. Nie wspomniał o żadnym zamienniku. Dziewczyna się bardzo męczy
Powiedziałam jej o dostinexsie, może uda jej się zmienić.
-
Czikosz wrote:Od 50 do 170 chyba. Nie pamiętam tej granicy maksimum.
Moim zdaniem to zbyt niski wynik. Kiedyś miałam w zakresie normy, tylko bliżej dolnej granicy, ale to nie było na pewno aż tak bardzo blisko i lekarz powiedział, że to marny wynik. Ale spokojnie idziesz do lekarza, to wszystko Ci powie. -
Bella_Bella wrote:Witam Was Kochane
Ja z dziadem bromkiem zostaje póki coAle wczoraj rozmawiałam z kumpelą, którą bierze go juz 1,5 msc i co dzień rano przeżywa kosmos, jakby była pijana albo na mega kacu do godziny 12 mniej wiecej, w dodatku słabo jej sie robi czesto i sypia po 11h
Ginekolog wmówił jej, że to jest super lek i na pewno jej pomoże. Nie wspomniał o żadnym zamienniku. Dziewczyna się bardzo męczy
Powiedziałam jej o dostinexsie, może uda jej się zmienić.
Ja właśnie też miałam odlot do 12, później przeszło. Wczoraj nie zażyłam, bo napiłam się kieliszeczek cydru i dzisiaj jest dobrze -
Czikosz wrote:W każdym razie suplementy są mi potrzebne, bo wypada ze mnie pełno krwi i takie flaczki.
Czikosz jedz prawdziwą gorzką czekoladę, ma dobre właściwości i humor poprawi