Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyś mnie też brak weny..
Moje dziecko zajebiście się bawi a matka leży w domu i myśli...
Moja natrętna teściowa wzięła go na cały dzień na działkę.. Wrrr
A ja tak źle się dziś czuję że normalnie lulam... Może dzień szybciej zleci..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Justyś mnie też brak weny..
Moje dziecko zajebiście się bawi a matka leży w domu i myśli...
Moja natrętna teściowa wzięła go na cały dzień na działkę.. Wrrr
A ja tak źle się dziś czuję że normalnie lulam... Może dzień szybciej zleci..
A tu jeszcze dzisiaj muszę sprzątać w chacie bo jutro mamy mieć gości
pasowało by coś dobrego uszykować do jedzonka ale tak mi się nie chce że szok -
Justyś91 wrote:Ja dostałam dzisiaj strasznego lenia w ogóle słaba jestem taka jak by mnie coś pobierało......
A tu jeszcze dzisiaj muszę sprzątać w chacie bo jutro mamy mieć gości
pasowało by coś dobrego uszykować do jedzonka ale tak mi się nie chce że szok
To nie zazdroszczę..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Haaaaaaaaallllllllloooooooooooooooo!!!!!
Nędza z bidą, bida z nędzą
A ja nigdzie nie dostałam dostinexunigdzie nie ma, trzeba zamawiać, jeszcze się pomęczę z bromkiem
-
Kochane mam wyniki bety dokładne
I. 16 dpo 1047 mlU/ml
II. 18 dpo 2146 mlU/ml
Mam nadzieję że się nie pogniewacie ze to tutaj piszę, ale cieszę się po prostu i chcę się tym z kimś podzielić :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 20:25
AniaŁ123, Madera2000, Evelin, WaldhauzerM, nikola2877, Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Kochane mam wyniki bety dokładne
I. 16 dpo 1047 mlU/ml
II. 18 dpo 2146 mlU/ml
Mam nadzieję że się nie pogniewacie ze to tutaj piszę, ale cieszę się po prostu i chcę się tym z kimś podzielić :*
Super że tutaj piszesz :* Bardzo się cieszę!!! Życzę duuużo zdrówkaTuliska lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Kochane mam wyniki bety dokładne
I. 16 dpo 1047 mlU/ml
II. 18 dpo 2146 mlU/ml
Mam nadzieję że się nie pogniewacie ze to tutaj piszę, ale cieszę się po prostu i chcę się tym z kimś podzielić :*Tuliska lubi tę wiadomość
-
No i teraz moje kochane mogę tak naprawdę wam podziękować za wszystkie ciepłe słowa i gratulacje
nie wierzę że to dzieje się naprawdę
Coś nie rzeczywistego
Dzięki wam wytrwalam, bardzo dużo się od was nauczyłam (na początku jak zaczęłam czytać forum to myślałam że hieroglifami piszecie, po nitce do klebka) mało tego bylam pewna po kilku usg że bezplodna jestem
aż tu ni stąd ni zowąd pojawiło się nasze szczęście
. Uwielbiam was dziewczyny za wszystko, za anielska cierpliwość, wyrozumiałość, złote serducha, za dni wspaniałe i te gorsze też! Za to że z wami te miesiące były łatwiejsze!
Jesteście najcudowniejsze pod słońcem! Każda jedyna w swoim rodzaju, a łączy nas tak wiele! Wszystkie bedziemy mamami, nie ma innego wyjścia, zarażam ile tylko mogeA bardziej wyczekane dzieciątko to bardziej kochane dzieciątko :* :* :*
Gaduaaa, Cherry_Blossom, AniaŁ123, Evelin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość