Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:No to wiem kochana, ale robiłaś badanie?
Bp ja się trochę przestraszylam, bo IgG mi wyszło dodatnie w kurcze o IgM gin zapomniał powiedzieći dopiero jutro idę
Kim87 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Bella_Bella wrote:Kochana nie patrz na test już nawet po 10' od testowania bo może wprowadzić Cię w błąd :*
Niech powtórzy i zobaczymyBella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kurcze ja nigdy nie słyszałam o tych wszystkich badaniach i chorobach. Trzeba to robić w ciąży czy wcześniej? Lekarze to zlecają?
-
AniaŁ123 wrote:Kurcze ja nigdy nie słyszałam o tych wszystkich badaniach i chorobach. Trzeba to robić w ciąży czy wcześniej? Lekarze to zlecają?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Gaduaaa wrote:To ważne w jakiej klasie masz pozytywne.. Jeśli tylko w jednej w IgG to znaczy że jesteś nosicielka i jest to stara przebyta już.. A w IgM że jest aktywna i wtedy jest niedobrze.. Albo odwrotnie kurde
Także w ciąży wcale nie jest łatwiej dziewczyny, jeszcze wieksze stresyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 22:02
-
stokrotka666 wrote:wg ovu mam termin 9_go. na tescie jest taka naprawde bladziutka kreska..
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Czy któraś wie co się dzieje z Pączkiem?
Pączek where are you?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/022e83736833.jpg -
Tuliska wrote:Wiem kochana, wiem. Jutro robię IgM. Oj ciężki dzień mnie czeka. Boję się co to będzie
Także w ciąży wcale nie jest łatwiej dziewczyny, jeszcze wieksze stresyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:ja robiłam przed toxo i rózyczkę i syfilis. Przy becie powtórka plus hiv i cytomegalie
Kurcze...zapytam się ginki przy następnej wizycie. Może da mi skierowanie -
stokrotka666 wrote:no mi tez jakos tak dziwnie blad wychodzily w cyklu a teraz niby cos tam jestMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat