Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
To ważne w jakiej klasie masz pozytywne.. Jeśli tylko w jednej w IgG to znaczy że jesteś nosicielka i jest to stara przebyta już.. A w IgM że jest aktywna i wtedy jest niedobrze.. Albo odwrotnie kurdeTuliska wrote:No to wiem kochana, ale robiłaś badanie?
Bp ja się trochę przestraszylam, bo IgG mi wyszło dodatnie w kurcze o IgM gin zapomniał powiedzieć
i dopiero jutro idę 
Kim87 lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Kazdy test może dać wynik błedny . U mnie pozytw wyszedł po kilku godz. A jak wczesniej robiłam testy i nie byłam w ciaży to nawet po kilku dniach białe byłyBella_Bella wrote:Kochana nie patrz na test już nawet po 10' od testowania bo może wprowadzić Cię w błąd :*

Niech powtórzy i zobaczymy
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kurcze ja nigdy nie słyszałam o tych wszystkich badaniach i chorobach. Trzeba to robić w ciąży czy wcześniej? Lekarze to zlecają?
-
ja robiłam przed toxo i rózyczkę i syfilis. Przy becie powtórka plus hiv i cytomegalieAniaŁ123 wrote:Kurcze ja nigdy nie słyszałam o tych wszystkich badaniach i chorobach. Trzeba to robić w ciąży czy wcześniej? Lekarze to zlecają?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Wiem kochana, wiem. Jutro robię IgM. Oj ciężki dzień mnie czeka. Boję się co to będzieGaduaaa wrote:To ważne w jakiej klasie masz pozytywne.. Jeśli tylko w jednej w IgG to znaczy że jesteś nosicielka i jest to stara przebyta już.. A w IgM że jest aktywna i wtedy jest niedobrze.. Albo odwrotnie kurde

Także w ciąży wcale nie jest łatwiej dziewczyny, jeszcze wieksze stresy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 22:02

-
u mnie przez cały cykl bladziochy a chyba w 20-którymś dc mocna mi sie pojawiła, musi być wyraźna zobacz jutro czy mocniejszastokrotka666 wrote:wg ovu mam termin 9_go. na tescie jest taka naprawde bladziutka kreska..

-
Czy któraś wie co się dzieje z Pączkiem?
Pączek where are you?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/022e83736833.jpg -
i to całą ciąże kochana niestetyTuliska wrote:Wiem kochana, wiem. Jutro robię IgM. Oj ciężki dzień mnie czeka. Boję się co to będzie

Także w ciąży wcale nie jest łatwiej dziewczyny, jeszcze wieksze stresy

-
Kim87 wrote:ja robiłam przed toxo i rózyczkę i syfilis. Przy becie powtórka plus hiv i cytomegalie
Kurcze...zapytam się ginki przy następnej wizycie. Może da mi skierowanie
-
powtórz jutro mnie one pozytywne wychodziły a testy ciązowe jeszcze nie wiec z ciążowym poczekaj ze 3 dni o ile jeszcze owulacyjne bedą wychodzić pozytywnestokrotka666 wrote:no mi tez jakos tak dziwnie blad wychodzily w cyklu a teraz niby cos tam jestMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH