Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Martwi mnie to lekkie plamienie.
Od niedzieli często robi mi sie slabo dzisiaj prawie zemdlałam w pracy.
Nigdy mi sie to nie zdarzało wczesniej -
Justyś91 wrote:Martwi mnie to lekkie plamienie.
Od niedzieli często robi mi sie slabo dzisiaj prawie zemdlałam w pracy.
Nigdy mi sie to nie zdarzało wczesniejMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Poczekaj nawet do soboty czy nd. Mnie pierwszy test wyszedł kilka godzin po testowaniu. A byłam już po terminie. Coś mnie tknęło i.zrobilam następnego.dnia i wyszedł cień cienia. Z dnia na dzień była mocniejsza
-
Kim87 wrote:Plamienie może oznaczać ciążę. A bierzesz jakieś witaminy? Czasem niedobory powodują zaslabniecie. Albo ciąża
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Ja wczoraj zrobiłam test rano spojrzałam na niego jedna krecha i pojechalam do pracy a po powrocie zerknelam i cos tam się przebija taka druga kreska. Nie nakręcam się bo nie chce później rozczarowaniaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:To samo było u mnie. Jasne zawsze lepiej podchodzić z rezerwą. Ja też sceptycznie podeszłam ale jak sie okazało było bobo. Trzymam kciuki
-
Justyś91 wrote:Jem dużo owoców i warzyw w sezonie letnim i wtedy nie używam witamin. Łykam tylko kwas foliowyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Justyś91 wrote:Po 5 latach staran i 1 poronieniu podchodzę do tego z pewna rezerwaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Justyś91 wrote:Kobietki kochane mam do was pytanko bo wiem że na pewno któraś cos mądrego na to powie.
Nie mierze regularnie temperatury ale tak raz w tygodniu dokonuje pomiaru, a więc do sprawy temperatura ciała skoczyla mi o 0,6 stopnia dodam ze nie jestem chora i jestem tuż przed @.
Dzisiaj miałam leciutkie plamienie
czy to może być początek ciąży???
Jak myślicie?FabianCyprian
Tymuś
-
Tuliska wrote:Cześć kobietki, ale tu dziś ruch
Gryzgolicie i gryzgolicie
Kochane wie może któraś coś o cytomegalii? Spotkalyscie się z tym kiedyś?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:No to wiem kochana, ale robiłaś badanie?
Bp ja się trochę przestraszylam, bo IgG mi wyszło dodatnie w kurcze o IgM gin zapomniał powiedzieći dopiero jutro idę
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Justyś91 wrote:Kobietki kochane mam do was pytanko bo wiem że na pewno któraś cos mądrego na to powie.
Nie mierze regularnie temperatury ale tak raz w tygodniu dokonuje pomiaru, a więc do sprawy temperatura ciała skoczyla mi o 0,6 stopnia dodam ze nie jestem chora i jestem tuż przed @.
Dzisiaj miałam leciutkie plamienie
czy to może być początek ciąży???
Jak myślicie?
Ja mam wysoką temperaturę przed @ i właśnie takie małe plamienie. Temperatura spada mi dopiero pierwszego dc. -
Justyś91 wrote:Ja wczoraj zrobiłam test rano spojrzałam na niego jedna krecha i pojechalam do pracy a po powrocie zerknelam i cos tam się przebija taka druga kreska. Nie nakręcam się bo nie chce później rozczarowania
Kochana nie patrz na test już nawet po 10' od testowania bo może wprowadzić Cię w błąd :*