Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:nie ciągle tylko teraz
wczesniej była różna
a jaki termometr polecacie?
popularny tutaj jest microlife
temp może być na dziś 36.51 a jutro 36,58 a Tobie zawsze pokaże 36,5 więc linia jest ciągła i temp wygląda jakby stała w miejscu...FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:na pewno owulacyjny z dwoma miejscami po przecinku...
popularny tutaj jest microlife
temp może być na dziś 36.51 a jutro 36,58 a Tobie zawsze pokaże 36,5 więc linia jest ciągła i temp wygląda jakby stała w miejscu...
ok dziękujeto się zaopatrzę a wiecie gdzie kupie go w rozsądnej cenie? w sensie w jakiej sieci aptek może? bo zanim dojdzie z internetu to minie pare dni
-
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:ok dziękuje
to się zaopatrzę a wiecie gdzie kupie go w rozsądnej cenie? w sensie w jakiej sieci aptek może? bo zanim dojdzie z internetu to minie pare dni
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny
Ja już w pracy, zmęczona dziś strasznieale widzę, że piszecie o termometrach, ja mam z 1 miejscem po przecinku, więc chyba pora na nowy
U mnie dziś znowu skok tempki o 0,1 ale jednocześnie mam ból miesiączkowy, więc ciekawe co przyniesie jutro...
Miłego dniaGaduaaa, Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny, ja dzisiaj jadę do ginekologa na wizytę z takim dość ekstremalnym przeglądem. Zobaczymy, co tam mi na podwoziu piszczy.
A tak w ogóle, jeżeli wszystko będzie dobrze, to od jutra mamy - według wstępnej analizy lekarza - działać pełną parą.
Żaden lekarz przy konsultacji nie zalecał mi czekania, dwóch na trzech powiedziało mi, że u mnie czekanie to nie jest dobry pomysł, bo jest cacy. Tylko żelazo kazali żreć. Mam coś od nich, ale jestem w pracy i nie jestem w stanie sobie nazwy przypomnieć.
Kilku sugerowało, żeby się przygotować na sukces. Dlaczego?Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Czikosz, nie piszesz na jakiej podstawie masz się przygotować na sukces, więc nie potrafię Ci nic powiedzieć. Mi lekarz tez ostatnio to powiedział, ale dodał "jeśli jesteśmy zdrowi" więc jeśli mi się nie uda, to teoretycznie zdrowi nie jesteśmy ^^
Działajcie więc, skoro możecie i czekajcie co przyniesie losCzikosz lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Dzień dobry dziewczyny, ja dzisiaj jadę do ginekologa na wizytę z takim dość ekstremalnym przeglądem. Zobaczymy, co tam mi na podwoziu piszczy.
A tak w ogóle, jeżeli wszystko będzie dobrze, to od jutra mamy - według wstępnej analizy lekarza - działać pełną parą.
Żaden lekarz przy konsultacji nie zalecał mi czekania, dwóch na trzech powiedziało mi, że u mnie czekanie to nie jest dobry pomysł, bo jest cacy. Tylko żelazo kazali żreć. Mam coś od nich, ale jestem w pracy i nie jestem w stanie sobie nazwy przypomnieć.
Kilku sugerowało, żeby się przygotować na sukces. Dlaczego?Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO