Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja mam pcos... które jak zobaczył mój ginekolog to się przeraził. Mimo to bylam juz raz w ciąży -poronienie. Temu zwykle towarzyszy otyłość, nadmierne owłosienie i mega zmiany skórne typu pryszcze itd. U mnie jest nadwagą ale nie otyłość. Nic poza tym. Tez się zastanawiałam nad dieta dla pcos ale nie mam wytrwałości. Metforminy jednak bym nie brała, jest to lek na cukrzycę, który niekoniecznie na dłuższą mete jest ok dla ludzi bez cukrzycy. Padnie trzustka i wtedy zaczną się schody.
Dzika -
misia1989 wrote:Pocieszyłaś mnie kochana
A ty wspomagałaś owulacje z tego co pamiętam, prawda? Ale nie pamiętam w którym cyklu się udało u ciebie?
Przywróciłaś mi troszkę nadziei :*lykalam tylko ovarin 3 miesiąc, bromka na prolaktyne ale tylko przez dwa tygodnie i castagnusa 3 miesiace.
-
misia1989 wrote:Dam znać co i jak jutro, bo ide na konultacje do nowego gina zobaczymy co ona doradzi
Misia do kogo idziesz? Gdzie przyjmuje i ile bierze?
Powodzenia jutro i czekamy na szczegóły -
Evelin wrote:Czesc przepraszam, ze nie pisze..
Strasznie duzo pracy
Pozno wracam..
Nadrobie w week, obiecuje :*
Mam pytanie.
W piatek ide do gina, czy jest sens zrobic monitoring ?
Po testach wynika, ze owu mialam 18 dc, w piatek bedzie 23.. co myslicie?
Mi się wydaje że nie ma sensu. Kilka razy miałam usg w końcówce cyklu i ginka nie była w stanie mi powiedzieć czy była owulka. Tylko nie pamiętam dlaczegoEvelin lubi tę wiadomość
-
Halo??? Wszystkie serduszkują? Co mam robić z tym bromkiem?
Mogłam nie pić, bo wino średnie
-
Evelin wrote:Ja mam cykle 33 dniowe kochana i dlatemu pytam :*
Tak, ale to już jest po owulacji lub po terminie owulacji. A co chcesz sprawdzić? Czy była? -
AniaŁ123 wrote:Halo??? Wszystkie serduszkują? Co mam robić z tym bromkiem?
Ponoc jesli bierzesz regularnie, a wypilas i nic Ci nie jest, zadnych nudnosci, zawrotow itd to mozna normalnie dalej zazywac, ale niech wypowie sie ktos obeznany, ja nie bioreale odpisuje, zeby nie bylo
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Halo??? Wszystkie serduszkują? Co mam robić z tym bromkiem?
Ja piłam kiedyś ostroi wzięłam Bromka i żyję
W sensie byłam na imprezie, a wcześniej już wzięłam BromkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 22:57
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Dziękuję Wam bardzo
Biorę.
Na odmianę ja się dzisiaj z moim pokłóciłamO bałaganiarstwo. On nic nie robi w domu, bo pracuję bardzo długo i nie wymagam od niego pomocy, ale jeszcze mi syfi, nie potrafi odłożyć głupiego śrubokręta na miejsce, bo za tydzień go jeszcze będzie używał! A ja mam go przekładać z miejsca na miejsce!!! Wrrrrrrrrrrrrrr....
I jeszcze z tekstem do mnie że na biurku jest syf, już tydzień siedzą dokumenty (JEGO!!!) No trzymajcie mnie bo mi się nóż w kieszeni otwiera!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 23:05
-
AniaŁ123 wrote:Dziękuję Wam bardzo
Biorę.
Na odmianę ja się dzisiaj z moim pokłóciłamO bałaganiarstwo. On nic nie robi w domu, bo pracuję bardzo długo i nie wymagam od niego pomocy, ale jeszcze mi syfi, nie potrafi odłożyć głupiego śrubokręta na miejsce, bo za tydzień go jeszcze będzie używał! A ja mam go przekładać z miejsca na miejsce!!! Wrrrrrrrrrrrrrr....
I jeszcze z tekstem do mnie że na biurku jest syf, już tydzień siedzą dokumenty (JEGO!!!) No trzymajcie mnie bo mi się nóż w kieszeni otwiera!!!FabianCyprian
Tymuś