Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:to faktycznie pod psco podpada ale.. jeśli nie ma tego widać na obrazie usg to kurcze dziwne trochę.. no musiałabyś się fatycznie dowiedzieć u lekarza.. koniecznie daj znać bo sama jestem strasznie ciekawa jak to działa z tym stosunkiem
dam znac jutro mam wizyte o 17Gaduaaa, _Abby_, Caro, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:pewnie że sobie zrób LH i FSH
A to strzelę sobie za miesiąc, przy kontroli prolaktyny i tej insulinie.
Ehh..my to chyba powinnyśmy mieć za mężów wampiry, bo tak lubimy jak się z nas "wysysa" krewCaro lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2be5ed3fbfeb.jpg
Chyba jeszcze nie pozytywny
Ale owu u bram
Dobrze że linia mąż - Ty opanowana, trza działać i armię wysyłać!!
Misia koniecznie daj znać co z tym stosunkiem lh i fsh. I jak po wizycie w ogóle. Kraków, to trochę daleko ode mnie hehe
Może zrobię sobie z ciekawości w przyszłym cyklu. Chyba że Grochu zawita i zostanie na stałe. Hehe. Dobrze, że za marzenia nie karająGaduaaa, misia1989 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2be5ed3fbfeb.jpg
Chyba jeszcze nie pozytywny
Już niedługo, coraz bliżejGaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madera2000 wrote:Robilyscie te prenatalne nieinwazyjne? Chcialabym zeby mi dali skuerowanie na nfz ale nie wiem czy bedzie latwo. A wiecie ile kosztuje prywatnie? I jak to wyglada?
Prenatalne nieinwazyjne polecam.. Dzięki temu wiesz jak jest na prawdę i nie musisz całą ciążę stresować się czy jest wszystko ok..
Ja u swojego gina za to płaciłam 250 zł.. Ale wiem że są tu laski które robiły na NFZ.. Ja i tak miałam pod górkę od początku ciąży więc wolałam żeby mój lekarz dokładnie zbadał..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Przy okazji..
Madera gratuluję i życzę długiej i przyjemnej ciąży..
Elunia.. Ja też myślałam o Tobie i Twoim tacie.. I jesteś doskonałym przykładem że można wyluzować i trafić złoty strzał..
Tobie również gratuluję bo też sporo przeszłaś.. Długiej i przyjemnej ciąży kochana..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
DZIKI wrote:Hormon anty-Mullerowski (AMH), czy to ten chormon się bada czy jest owulacja czy nie. Kompletuje zestaw badań jaki chce zrobić i nie wiem czy to tez robić. Macie jakieś info na ten temat?Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Ach i witam nowe przyszłe mamuśki.. Mam tu namyśli nowe staraczki które dołączyły..
Tuliska jakże bym śmiała zaje...Ci avataRa?? No jak.. On się kojarzy tylko z Tobą..
Gaduaa.. Mój stary jak wieczorem zrobi awarię i jebnie focha to zazwyczaj rano sam przeprasza.. Testowane!!
Więc do boju kochana..Gaduaaa, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Prenatalne nieinwazyjne polecam.. Dzięki temu wiesz jak jest na prawdę i nie musisz całą ciążę stresować się czy jest wszystko ok..
Ja u swojego gina za to płaciłam 250 zł.. Ale wiem że są tu laski które robiły na NFZ.. Ja i tak miałam pod górkę od początku ciąży więc wolałam żeby mój lekarz dokładnie zbadał..
Dziekuje oby tak bylo