Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
margerit@ wrote:Nie jest dobrze juz chyba ze mna, bo robiąc dzisiaj test dopatrywalam sie dlugo drugiej krechy:-)
Tez tak robilamzaklinaczki testow. Mi sie udalo go zaczarowac
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Bo luz to podstawa. Dziewczyny które tu się spinały nie zachodzily a jak tylko polozyly lache na tempki testy i wykresy boom bobo się pokazywało;)
-
margerit@ wrote:a czy są tutaj dziewczyny, które są już mamusiami i przed zajściem były dłuższy czas na lekach? a jeżeli tak to na jakich? Pytam,ponieważ ja jestem od bardzo długiego czasu prawie na stałych , a może są jakieś inne, lepsze, juz sama nie wiem...
Jak nie to pisz na belly tam są nasze Mamusie;)
Masz linka
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,110.html
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kingulla wrote:Hej
Ja w poprzednim cyklu też miałam plamienia aż 4 dni, już myślałam, że to implantacja ale @ przyszła. Mam podwyższoną prolaktynę, przyjmuję teraz bromergon. Być może to jest przyczyną, miałaś sprawdzaną prolaktynę?
Właśnie nie miałam. Odkąd zaczęłam starania to cykle z ponad 30 skróciły się do 25/26/27. Psychika świruje?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kingulla wrote:W pierwszej ciąży poszłam zaraz jak wyszedł pozytywny test, coś ok. 5 tygodnia i lekarz odesał mnie do domu. Kazał wrócić za 2 tygodnie bo i tak by jeszcze nic nie było widać. Ale to było 7 lat temu, sprzęt teraz inny, taki lepsiejszy....
No ja tez przy 2 poprzednich ciazach bieglam od razu po zrobieniu testu ale to bylo jakos tydzien po spoedziewanej miesiaczce. Tez mnie odeslali na za tydzien zeby zobaczyc serduszko...to co myslicie ze nastepny poniedzialek bedzie ok? -
margerit@ wrote:Ja próbuje się nie spinać od bardzo długiego czasu ale nie umiem sie nie spinac:-) bo w głowce i tak ciagle siedzi to wszystkoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Mamusie ujawnienie się.
Jak nie to pisz na belly tam są nasze Mamusie;)
Masz linka
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,110.htmlmoze cos sie dowiem A któraś z was bierze oze vigantolleten, metformax i acard?
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:UWAGA APEL!
Poustawiajcie sobie jakiekolwiek avatary, bo mi się myli wszystko
Wybaczcie, mam zły humor to sobie pozwoliłam na szczerość
Dobrze, że ustawiłam zanim dołączyłamKim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Właśnie nie miałam. Odkąd zaczęłam starania to cykle z ponad 30 skróciły się do 25/26/27. Psychika świruje?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Parsleyek wrote:Właśnie nie miałam. Odkąd zaczęłam starania to cykle z ponad 30 skróciły się do 25/26/27. Psychika świruje?
[/QUOTE
Pewnie tak, głowa steruje nami, ale nam ciężko sterować głową ... przynajmniej mi. Próbowałam już obrać sobie jakiś inny cel, ale ciągle wraca myśl: jestem już wciązy czy jeszcze nie?2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA1 - 1:80
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
Dziewczyny jestem w szoku. Fajnie że się tak dużo tu dzieje, wyszłam na 10 minut z psem i już kilka stron zaległych do przeczytania
Na prawdę dobrze że można się tu wygadać i choć w jakimś stopniu uzyskać odpowiedzi na nurtujące pytaniaKim87 lubi tę wiadomość
Kingulla wrote:Parsleyek wrote:Właśnie nie miałam. Odkąd zaczęłam starania to cykle z ponad 30 skróciły się do 25/26/27. Psychika świruje?
[/QUOTE
Pewnie tak, głowa steruje nami, ale nam ciężko sterować głową ... przynajmniej mi. Próbowałam już obrać sobie jakiś inny cel, ale ciągle wraca myśl: jestem już wciązy czy jeszcze nie?
Jeju, nie jestem sama!Kim87 lubi tę wiadomość
To pocieszające.
Tak się spieszyłam z moim avatarem, że teraz nie mogę go zmienić, a nie podoba mi się już. Czyżbym była już w ciąży, tak szybko zmieniam zdanie? haha:)Kim87, Parsleyek lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA1 - 1:80
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
Kim87 wrote:Mnie zeszło 3cykle w czwartym miałam wywalone i zaszlam
-
Parsleyek wrote:Dziewczyny jestem w szoku. Fajnie że się tak dużo tu dzieje, wyszłam na 10 minut z psem i już kilka stron zaległych do przeczytania
Na prawdę dobrze że można się tu wygadać i choć w jakimś stopniu uzyskać odpowiedzi na nurtujące pytania
Bo z nami fajnie jest
Mnie teraz pewnie mniej, bo zaraz ślubParsleyek lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)