Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:dzień dobry wszystkim!!
witam się przy kawie zrobionej przez Małża
dobrego dnia, nie dołować się spadkami temp., w ciągu pół roku zachodzi bardzo dużo babek, a do roku jeszcze więcejtrzeba się zebrać, zapić smutki przy winku i rozluźnić w nowym cyklu
u mnie dziś ból piersi, czuję małpę... -
LILITH.P wrote:dzień dobry wszystkim!!
witam się przy kawie zrobionej przez Małża
dobrego dnia, nie dołować się spadkami temp., w ciągu pół roku zachodzi bardzo dużo babek, a do roku jeszcze więcejtrzeba się zebrać, zapić smutki przy winku i rozluźnić w nowym cyklu
u mnie dziś ból piersi, czuję małpę...
Hej hej, TY testujesz w pon ? :*
Moze te odczucia to dobry znak :* -
pietruszkanatki wrote:Niby tak,ale skoro w 30 dc test jest negatywny, to chyba szans juz nie ma?
:*
A jakie Twoje cykle ?
Czasem kochana testy wychodza pozytywne dopiero po kilku dniach od termninu @, dlatego na wielu forach pisza ze jak tydzien spoznial im sie okres , czy dwa tyg to lecialy do apteki po test.
Nie stresuj sie :*pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:A jakie Twoje cykle ?
Czasem kochana testy wychodza pozytywne dopiero po kilku dniach od termninu @, dlatego na wielu forach pisza ze jak tydzien spoznial im sie okres , czy dwa tyg to lecialy do apteki po test.
Nie stresuj sie :*
-
pietruszkanatki wrote:Zwykle 28dni, ale bywaja 34, chociaz z dziewczynami z forum stwierdzilysmy, ze owu mialam raczej 15dc. No i gapie sie na miliony wukresow na OF i w wiekszosci wykresow test pozytywny wychodzi juz 9 dni po owulacji. Dlatego taki stres, ze nie ma na co liczyc i pewnie bedzie trzeba wywolac @
To poczekaj do tego 34
I akceptuj zaproszenie:) -
Gaduaaa wrote:Dzień dobry.... u mnie testy owu pozytywne już były... a temp dupy nie urywa... hmm2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA1 - 1:80
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
PaniNorris wrote:Hejka! przepoczwarzyłam się
MU jest teraz PaniNorris.
Zachodzeniu w ciążę nie jestem takie łatwe niestety. Piszę to juz milionowy raz ale napiszę że jedno Jajo na pięć przekształca się w ciążę. Więc na dobra sprawę dwa razy do 3 w roku można zajść. Oczywiście to statystyka.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Baby bez płaczu czego kochane wpadajcie w paranoje że testy bie wychodzą. Niektórym dopiero po 2 tyg wychodzą od terminu miesiączki. Czekać cierpliwie i nie psujcie sobie soboty;) ciotka Kim wita;)
pietruszkanatki, Oczekiwanie, Evelin, Tuliska lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO