Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:no ja póki co na żadnym weselu nie spotkałam się z jakąkolwiek jej piosenką.
Dobra idem spać, póki co do pustego łóżka bo mój o 16ej wybył motorem na rajd motocyklowy i wróci późno w nocy. Motocykle i wędkarstwo to dwie jego pasje
Dobranoc
Moj tam juz chrapie
A jego hobby to ryby i bmw
Ja jeszcze posmaruje kark i tez ide..
Nie wiem czy dam rade bo jeszcze boli mnie troche i brzuch po prawej stronie.. I mam zapchany nos..
Jak ja to lubie.. wrrr...
Dobrej NockiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 23:07
-
Bry..
Byłam w Ikei po szafę dla Tosia i Leosia która była upatrzona a że od dzisiaj jest w promocji to zamiast 799 daliśmy 450 zł.. Spora oszczędność..
Co do nicka.. Nie da się zmienić.. Sama chciałam bo wszyscy mi po nazwisku pisali ale mam ksywę wymyśloną przez Was to nie było potrzeby. Mój mąż w szkole miał taką samą.. A pisałam do administratora ale odpisał że nie ma takiej możliwości..
Ja też lubię Disco Polo ale się nie załapałam..
Dostałam od męża dziś prezent.. Ja w Ikei siedziałam i odpoczywałam a on poszedł zobaczyć zmywarki... No no.. A w domu dał prezent.. Bransoletkę srebrną z ApartuJest śliczna.. Do zmywarki nie podobna he he..
Ale przyznam też mnie mąż potrafi wkurzyć.. Ja jak robię jedzenie to jemu też a on jak robi to tylko sobie.. Jak robię sobie herbatę to pacza i prosi kawę jak dojrzy... Ale jak on kawę sobie robi a ja proszę herbatę to zdziwiony że sama mam ręce... No kopa w doope czasami bym mu dała..
No to chyba na tyle. Dobranoc dziewczynki.Evelin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Cherry_Blossom wrote:U mnie termin @ na jutro. Test nagatywny... chociaż widzę, że of mi teraz przesunelo na wtorek nie wiem czemu.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Cherry_Blossom wrote:Gadulko u Ciebie wygląda jakby owu była w 15dc
a powiedz mi co się stało z twoim wykresem z poprzedniego cyklu? 7dpo i koniec mierzenia temp?FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no bo masz fl 14 dni ? i od dnia owulacji dodajesz 14 dni i to jest przewidywany termin @... może się wiadomo skórcić a może i wydłużyć.. bo owu bez monitoringu to wiesz.. jak gra w ruletkę którego dnia na prawdę była .. to wszystko jest tylko przypuszczalne...
Cxyli to, że normalnie mam termin na jutro, test 10 pokazał biel i jest spadek dziś jeszcze nic nie znaczy? Jest nadzieja jeszcze? Tylko szczerze
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Gaduaaa wrote:noo tak wygląda.. ale wydaje mi się że była wczoraj,.. odczułam ja fizycznie..
a powiedz mi co się stało z twoim wykresem z poprzedniego cyklu? 7dpo i koniec mierzenia temp?
W poprzednim cyklu nie mierzylam temp
mama:
-
Cherry_Blossom wrote:Cxyli to, że normalnie mam termin na jutro, test 10 pokazał biel i jest spadek dziś jeszcze nic nie znaczy? Jest nadzieja jeszcze? Tylko szczerze
Evelin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Cherry_Blossom wrote:W poprzednim cyklu nie mierzylam tempFabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no tak.. bo 9dpo nie każdemu wyjdzie test,,, do Twojego @ zostało conajmniej wg mnie te 4 dni jak nie 5 ... i spokojnie jeszcze masz czas
:*:*:*:*
Chociaż jakoś już mało w to wierzę. No nic, zobaczymy
Dzięki
mama:
-
Gaduaaa wrote:jak wchodzę na twój wykres... to mam dwa osobne wykresy... i jeden się zaczyna 14 czerwca i konczy na mierzeniu temp 7 lipca... i przechodzę na drugi i jest ten sam i konczy sie na dziś.. haha jakieś jaja
Yyyyyyyyyyyyyyyyy
mama: