Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kimi, co tam u Ciebie? Kiedy wznawiasz staranka?
Evelin, u mnie też w TV króluje Kobylnica
A no i witam nowe staraczki
Mu, myślę, że nie da się zmienić nicku. Musiałabyś utworzyć nowe konto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 21:28
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Evelin wrote:Ale nie wiadomo czy owu u mnie byla, testy nie potwierdzaja w stu %
Niestety monitoringu nie robilam
I nie mam czasa na serduszka wiec nie nastawiam sie wcale laseczki
No ale jakiś tam skok tempki jest, więc nadzieja jestA co do serduszek, to wiesz, wystarczy raz a celnie. U mnie też nie ma zbyt wiele. W porównaniu do Ciebie to śmiech na sali hehehe
Cherry, jak przygotowania do TEGO dnia?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:No ale jakiś tam skok tempki jest, więc nadzieja jest
A co do serduszek, to wiesz, wystarczy raz a celnie. U mnie też nie ma zbyt wiele. W porównaniu do Ciebie to śmiech na sali hehehe
Cherry, jak przygotowania do TEGO dnia?
Zaraz obejrze Twoj -
Gaduaaa wrote:Musicie szczerze i spokojnie porozmawiać.. Bo sie męczysz w takim układzie
Raz na jakiś czas przychodzi taki kryzys. Nienawidzę tego. Już bardzo dawno tak nie byłoMusimy pogadać, tylko ja mam wrażenie że on mnie nie rozumie. Że wszystko co ja mówię odbiera jako atak na niego i kończy się na tym że ja się wszystkiego czepiam
Normalnie jesteśmy nierozłączni i super się nam żyje, dlatego teraz tak mnie to boli
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Raz na jakiś czas przychodzi taki kryzys. Nienawidzę tego. Już bardzo dawno tak nie było
Musimy pogadać, tylko ja mam wrażenie że on mnie nie rozumie. Że wszystko co ja mówię odbiera jako atak na niego i kończy się na tym że ja się wszystkiego czepiam
Normalnie jesteśmy nierozłączni i super się nam żyje, dlatego teraz tak mnie to boli
Jasne, ze boli ale czasem pomysl o tym, ze jeden czlowiek, nie wazne ze bardzo wazny dla Ciebie nie moze psuc Ci chumoru na caly dzien, z drugiej strony takie zachowanie gdy druga osoba nie daje tyle co Ty, jest dolujace.. dojdz do niego i pocaluj go od tak.. zostaw dume..
Potem usiadzcie i pogadajcie..
Ja czesto tak robie..
I wtedy gdy widze ze nie dociera mowie, ze ja nie mam nic sobie do zarzucenia i ze to jemu nie zalezy..
Owszem jesli sie kogos kocha, akceptuje sie jego wady ale takze i zmienia dla tej osoby ..
Zreszta pamietaj kochana, my kobiety zawsze mamy racje :*AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Cherry powiedz jedna rzecz
Jaka wybralas piosenke na pierwszy taniec ?
a propos tego tematu to teraz jak byliśmy na weselu u mojego kuzyna to grał na nim zespół z mojego wesela, które było prawie 11 lat temui do tego zagrali piosenkę jaką mieliśmy na nasz pierwszy taniec.
Eleni "Tylko w Twoich dłoniach"
https://www.youtube.com/watch?v=fZ_L7zx2RLA
właśnie sobie posłuchałam i wzruszyłam siępiękne słowa piosenki ahhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 22:27
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:a propos tego tematu to teraz jak byliśmy na weselu u mojego kuzyna to grał na nim zespół z mojego wesela, które było prawie 11 lat temu
i do tego zagrali piosenkę jaką mieliśmy na nasz pierwszy taniec.
Eleni "Tylko w Twoich dłoniach"
https://www.youtube.com/watch?v=ayJJYRoegPY
wzruszyłam siępiękne słowa piosenki ahhh
Uwielbiam ta piosenke -
Evelin wrote:Uwielbiam ta piosenke
ja też, mimo iż we wrzeniu stuknie nam 11 lat jak jesteśmy po ślubie to wciąż mi się tak samo podoba i nie żałuję że ją wybraliśmy.
A jak na weselu kuzyna ją usłyszałam i to w wykonaniu zespołu który dla nas grał na ślubie to totalny odlot. Miło było ją usłyszeć. Akurat oboje byliśmy na parkiecie lecz mój tańczył z dziewczyną mojego kuzyna a ja z kuzynem i jak tylko ta piosenka zabrzmiała to od razu z mężem spojrzeliśmy się na siebie. Wspomnienie wróciło. Ciepło na serduszku się zrobiło. Teraz żałuję że nie przeprosiłam kuzyna i nie podeszłam do męża by móc tą piosenkę z nim zatańczyć, no ale cóż.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Evelin wrote:Mnie sie podoba
https://m.youtube.com/watch?v=cin-TvWMYew
Lub
https://m.youtube.com/watch?v=PI8FWdGHeEw
Tą pierwszą z Kukulską znam i bardzo mi się podoba. A tą drugą pierwszy raz słyszę, nawet nie znam tego zespołu.
Jednak Kukulska do mnie przemawia, choć tekst drugiej piosenki taki pod wesele09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:ja też, mimo iż we wrzeniu stuknie nam 11 lat jak jesteśmy po ślubie to wciąż mi się tak samo podoba i nie żałuję że ją wybraliśmy.
A jak na weselu kuzyna ją usłyszałam i to w wykonaniu zespołu który dla nas grał na ślubie to totalny odlot. Miło było ją usłyszeć. Akurat oboje byliśmy na parkiecie lecz mój tańczył z dziewczyną mojego kuzyna a ja z kuzynem i jak tylko ta piosenka zabrzmiała to od razu z mężem spojrzeliśmy się na siebie. Wspomnienie wróciło. Ciepło na serduszku się zrobiło. Teraz żałuję że nie przeprosiłam kuzyna i nie podeszłam do męża by móc tą piosenkę z nim zatańczyć, no ale cóż.
Oj to dla was obojga musialo byc milemoze jeszcze zdarzy sie okazja na weselu ze ta piosenka bedzie i wroca wspomnienia :*
-
szatynka wrote:Tą pierwszą z Kukulską znam i bardzo mi się podoba. A tą drugą pierwszy raz słyszę, nawet nie znam tego zespołu.
Jednak Kukulska do mnie przemawia, choć tekst drugiej piosenki taki pod wesele
Zawsze chcialam zatanczyc przy Kukulskiej -
Evelin wrote:Zawsze chcialam zatanczyc przy Kukulskiej
no ja póki co na żadnym weselu nie spotkałam się z jakąkolwiek jej piosenką.
Dobra idem spać, póki co do pustego łóżka bo mój o 16ej wybył motorem na zlot motocyklowy i wróci późno w nocy. Motocykle i wędkarstwo to dwie jego pasje
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 08:39
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙