Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Tylko kochana j mam termin @ na jutro... tylko ciągle się ludze, że mi się orzesunelo
Ja też mam na jutro. Miałam mieć owulke w weekend, a ból jajnika przyszedł w środę... Także u mnie też przesunięcie. Przynajmniej tak mi się wydaje. Ta pogoda mogła nam napaskudzić w cyklu. U mnie bardzo skutecznie, bonie było akurat jak bolały jajniki
-
LILITH.P wrote:Ja też mam na jutro. Miałam mieć owulke w weekend, a ból jajnika przyszedł w środę... Także u mnie też przesunięcie. Przynajmniej tak mi się wydaje. Ta pogoda mogła nam napaskudzić w cyklu. U mnie bardzo skutecznie, bo
nie było akurat jak bolały jajniki
Jesli robilyscie testy i wyszly tak jak powinny to jakas szansa jest ze owu byla tego dnia plus objawy..
Wiec badzcie dobrej mysli :*
Ja od 6dni bez
Wiec dupa blada u mnie
Ale Wy.. no dziewczyny -
pietruszkanatki wrote:No dzis tez niepieknie
nogi odkryte ajjj...oby nie marznac
tydzień temu jak byłam na weselichu to była piękna pogoda. Na sali włączone klimatyzacje i było strasznie zimno. Wiele gości narzekało, że za zimno. Mąż nawet prosił aby tak nie dmuchali zimnem, ale kelnerka powiedziała że nie wolno nic operować przy klimie. Także skończyło się na tym że co jakiś czas ją wyłączali, ale serio mega zimno od niej było, na domiar złego blisko niej siedzieliśmy i strasznie nam wiało a ja byłam z lekkim przeziębieniem, syn z zatokami a żona kuzyna świeżo po zapaleniu ucha. Także bardzo często wychodziliśmy przed lokal aby słoneczkiem się ogrzać a na salę wracaliśmy w momencie jak klima się wyłączałaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 10:24
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Evelin wrote:Jesli robilyscie testy i wyszly tak jak powinny to jakas szansa jest ze owu byla tego dnia plus objawy..
Wiec badzcie dobrej mysli :*
Ja od 6dni bez
Wiec dupa blada u mnie
Ale Wy.. no dziewczyny
Eveluś w ogóle nie robiłam testów, nic nie mierzyłam. Mieliśmy zaplanowane wesele przyjaciół w czasie pierwotnej owu, a chcieliśmy się wybawić i napićco prawda w czasie wesela mąż mnie wyciągnął na
:d i było mmeeeeega udane
ale po weselu, podróży 500 km, potem integracji zespołu do wtorku nic, a w środę wyjeżdżałam. Plemniczki musiałyby przeżyć od sobotniej nocy do środy... dosyć długo. Nie mam złudzeń. Szykuje się za to bardziej owocny w starania lipiec
-
Evelin wrote:To zaszalal
no właśnie że on niebo jechali na ten zlot na 30 motorów i tylko on i kolega wrócili na noc do domu reszta tam została i wracają dopiero w niedzielę
W jedną stronę jechali 3 godziny więc wczoraj wcześniej skończył pracę i o 16ej pojechali na 19tą byli na miejscu i z kolegą o 23ej z stamtąd wyjechali z powrotem a reszta została.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 10:28
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Evelin wrote:Mnie co cykl bola inaczej
Dzis temp znacznie wyzej bo az 37 .
no wykres piękny, trzymam kciuki
a mnie OF bo zaznaczeniu dzisiejszej tempki wyznaczył owulację na 18dc a w życiu nie zgadzam się z tym. Jajcory czułam w połowie cyklu a 13 i 14dc miałam śluz rozciągliwy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 10:31
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:no wykres piękny, trzymam kciuki
a mnie OF bo zaznaczeniu dzisiejszej tempki wyznaczył owulację na 18dc a w życiu nie zgadzam się z tym. Jajcory czułam w połowie cyklu a 13 i 14dc miałam śluz rozciągliwy.
Cóż, to tylko system...
Lili ja bym nad morze pojechała
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)