Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Eveluś w ogóle nie robiłam testów, nic nie mierzyłam. Mieliśmy zaplanowane wesele przyjaciół w czasie pierwotnej owu, a chcieliśmy się wybawić i napić
co prawda w czasie wesela mąż mnie wyciągnął na
:d i było mmeeeeega udane
ale po weselu, podróży 500 km, potem integracji zespołu do wtorku nic, a w środę wyjeżdżałam. Plemniczki musiałyby przeżyć od sobotniej nocy do środy... dosyć długo. Nie mam złudzeń. Szykuje się za to bardziej owocny w starania lipiec
Hmm czyli tak to wyglada, podroz tez moze przesunac owu.. ale nie gdybajmy.. Ja bardzo Ci zycze groosia..no ale co ma byc, to bedzie :* pod siebie tez tak mysle
-
szatynka wrote:no właśnie że on nie
bo jechali na ten zlot na 30 motorów i tylko on i kolega wrócili na noc do domu reszta tam została i wracają dopiero w niedzielę
W jedną stronę jechali 3 godziny więc wczoraj wcześniej skończył pracę i o 16ej pojechali na 19tą byli na miejscu i z kolegą o 23ej z stamtąd wyjechali z powrotem a reszta została.
Kocha Ciewoli Ciebie i Twoje ciepelko w nocy
-
szatynka wrote:no wykres piękny, trzymam kciuki
a mnie OF bo zaznaczeniu dzisiejszej tempki wyznaczył owulację na 18dc a w życiu nie zgadzam się z tym. Jajcory czułam w połowie cyklu a 13 i 14dc miałam śluz rozciągliwy.
Mnie bolaly wtedy co testy pokazywaly, tzn od pozytywnego testu dzien po bolaly...
Sie okaze) -
Evelin wrote:Fajnie Macie
Ja nie mam planow, mysle co by za obiad zrobic
dziś na obiad mam żeberka w sosiku, młode ziemniaczki i mizeria ze świeżych ogóraskówno i jeszcze mam pierogi z mięsem i pierogi z kaszą gryczaną i pieczarkami
Evelin lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Bierka wrote:36,9 dzis wiec jakby znowu wzrasta
dobrze dobrze niech się pnie do góry
Evelin wrote:Kocha Ciewoli Ciebie i Twoje ciepelko w nocy
no mam nadzieję
LILITH.P wrote:I się rozpadało...
no to widocznie ode mnie deszcz polazł do Ciebie bo teraz u mnie słoneczko za chmur wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 10:52
Evelin, Bierka lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:dziś na obiad mam żeberka w sosiku, młode ziemniaczki i mizeria ze świeżych ogórasków
no i jeszcze mam pierogi z mięsem i pierogi z kaszą gryczaną i pieczarkami
Mniamwszystko mniam
Ja robie roladki ze schabu w sosie smietanowyma bratowa zrobila przepyszna surowke ze swiezych warzyw
-
Evelin wrote:Mniam
wszystko mniam
Ja robie roladki ze schabu w sosie smietanowyma bratowa zrobila przepyszna surowke ze swiezych warzyw
tyż u Ciebie pysznie
u mnie jak na obiad nie ma mięcha to mąż uważa, że to nie obiadEvelin lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:tyż u Ciebie pysznie
u mnie jak na obiad nie ma mięcha to mąż uważa, że to nie obiad
No to jak u mnie
Ale gdy kupuje schab zawsze mi pokroi i rozbije
I zawsze mizerie robi
Ostatnio jak smazyl frytki dodal do nich soli i przyprawy do gulaszu, I musze stwierdzic ze byly mega, chociaz duzo nie zjadlam bo ograniczam tluste -
nick nieaktualny
-
Evelin wrote:Ten spadek u Ciebie w 7dniu po owu dobrze wrozy, dziewczyny tak mialy na zagniezdzenie