Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Hej Judi

Zależy u jakiego lekarza. Heh. Jeżeli chodzi o tego onkologa, to jest ok. Musiała być jakaś torbiel która sama pękła od wizyty do wizyty. Zrobili mi też markery nowotworowe jeżeli chodzi o raka jajnika i wyszły też ok. Więc pozytywnie
Wczoraj byłam u EndoGina i dostalam Duphaston. Ogólnie mam 19 dc i czekam na efekty

A co tam u Ciebie?
U mnie w sumie nic nowego, cały czas się staram maluszka i niestety narazie bez rezultatów no ale musze wierzyć w to, że i wkońcu mnie będzie dane zostać mamą. Oglnie ten cykl tak na luzie bez tempki bo i tak praca nie pozwala na mierzenie. W tym cyklu to mój partner ma ochotę na serduszka aż za nas dwoje hehe
.
Zamierzam też wybrać się do gina w lipcu bądź sierpniu. I przeziębienie mnie złapało przez tą pogodę.
Życzę Ci z całych sił po tym co przeszłać szczęśliwego, owocnego cyklu :-*
-
Judi22 wrote:U mnie w sumie nic nowego, cały czas się staram maluszka i niestety narazie bez rezultatów no ale musze wierzyć w to, że i wkońcu mnie będzie dane zostać mamą. Oglnie ten cykl tak na luzie bez tempki bo i tak praca nie pozwala na mierzenie. W tym cyklu to mój partner ma ochotę na serduszka aż za nas dwoje hehe
.
Zamierzam też wybrać się do gina w lipcu bądź sierpniu. I przeziębienie mnie złapało przez tą pogodę.
Życzę Ci z całych sił po tym co przeszłać szczęśliwego, owocnego cyklu :-*
Nie dziękuję

Ale widzę, że u Ciebie już też 17dc. Po owu czy przed? Jak czujesz? Ja poprzedni cykl miałam na luzie, bez spiny, bo się przeprowadziliśmy więc to napewno działa
A jak tam Twoje TSH? Jakiś ostatni pomiar robiłaś? Pogoda okropna nie ma co. Jesień w lecie
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyCaro wrote:Nie dziękuję

Ale widzę, że u Ciebie już też 17dc. Po owu czy przed? Jak czujesz? Ja poprzedni cykl miałam na luzie, bez spiny, bo się przeprowadziliśmy więc to napewno działa
A jak tam Twoje TSH? Jakiś ostatni pomiar robiłaś? Pogoda okropna nie ma co. Jesień w lecie 
Mysle że już po
teraz czas oczekiwania 
Tsh ostatnio spadło z 4.5 do 2,4 po miesiącu barania letroxu
teraz pod koniec lipca będę badała
a Ty jakie wyniki masz?
-
Cześć Kochane! Pewnie wszystkie już śpią. Ja właśnie wróciłam do domu. Mężu padł i chrapie, a jak chciałam się tylko pochwalić, że kryzys minął
Rano poserduszkowaliśmy, tak trochę na siłę, ale wiedziałam że po tym nam przejdzie, a później w ciągu dnia już było coraz lepiej 
Dobrej nocki!!! Jutro/dzisiaj raczej też mnie nie będzie, ale mam nadzieję że w poniedziałek Was narobię :* Buziaczki :*
-
Buziaczki i dobrej nocki:--**AniaŁ123 wrote:Cześć Kochane! Pewnie wszystkie już śpią. Ja właśnie wróciłam do domu. Mężu padł i chrapie, a jak chciałam się tylko pochwalić, że kryzys minął
Rano poserduszkowaliśmy, tak trochę na siłę, ale wiedziałam że po tym nam przejdzie, a później w ciągu dnia już było coraz lepiej 
Dobrej nocki!!! Jutro/dzisiaj raczej też mnie nie będzie, ale mam nadzieję że w poniedziałek Was narobię :* Buziaczki :*