Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Hej Judi
Zależy u jakiego lekarza. Heh. Jeżeli chodzi o tego onkologa, to jest ok. Musiała być jakaś torbiel która sama pękła od wizyty do wizyty. Zrobili mi też markery nowotworowe jeżeli chodzi o raka jajnika i wyszły też ok. Więc pozytywnieWczoraj byłam u EndoGina i dostalam Duphaston. Ogólnie mam 19 dc i czekam na efekty
A co tam u Ciebie?
U mnie w sumie nic nowego, cały czas się staram maluszka i niestety narazie bez rezultatów no ale musze wierzyć w to, że i wkońcu mnie będzie dane zostać mamą. Oglnie ten cykl tak na luzie bez tempki bo i tak praca nie pozwala na mierzenie. W tym cyklu to mój partner ma ochotę na serduszka aż za nas dwoje hehe.
Zamierzam też wybrać się do gina w lipcu bądź sierpniu. I przeziębienie mnie złapało przez tą pogodę.
Życzę Ci z całych sił po tym co przeszłać szczęśliwego, owocnego cyklu :-* -
Judi22 wrote:U mnie w sumie nic nowego, cały czas się staram maluszka i niestety narazie bez rezultatów no ale musze wierzyć w to, że i wkońcu mnie będzie dane zostać mamą. Oglnie ten cykl tak na luzie bez tempki bo i tak praca nie pozwala na mierzenie. W tym cyklu to mój partner ma ochotę na serduszka aż za nas dwoje hehe
.
Zamierzam też wybrać się do gina w lipcu bądź sierpniu. I przeziębienie mnie złapało przez tą pogodę.
Życzę Ci z całych sił po tym co przeszłać szczęśliwego, owocnego cyklu :-*
Nie dziękuję
Ale widzę, że u Ciebie już też 17dc. Po owu czy przed? Jak czujesz? Ja poprzedni cykl miałam na luzie, bez spiny, bo się przeprowadziliśmy więc to napewno działaA jak tam Twoje TSH? Jakiś ostatni pomiar robiłaś? Pogoda okropna nie ma co. Jesień w lecie
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyCaro wrote:Nie dziękuję
Ale widzę, że u Ciebie już też 17dc. Po owu czy przed? Jak czujesz? Ja poprzedni cykl miałam na luzie, bez spiny, bo się przeprowadziliśmy więc to napewno działaA jak tam Twoje TSH? Jakiś ostatni pomiar robiłaś? Pogoda okropna nie ma co. Jesień w lecie
Mysle że już poteraz czas oczekiwania
Tsh ostatnio spadło z 4.5 do 2,4 po miesiącu barania letroxuteraz pod koniec lipca będę badała
a Ty jakie wyniki masz?
-
Cześć Kochane! Pewnie wszystkie już śpią. Ja właśnie wróciłam do domu. Mężu padł i chrapie, a jak chciałam się tylko pochwalić, że kryzys minął
Rano poserduszkowaliśmy, tak trochę na siłę, ale wiedziałam że po tym nam przejdzie, a później w ciągu dnia już było coraz lepiej
Dobrej nocki!!! Jutro/dzisiaj raczej też mnie nie będzie, ale mam nadzieję że w poniedziałek Was narobię :* Buziaczki :* -
AniaŁ123 wrote:Cześć Kochane! Pewnie wszystkie już śpią. Ja właśnie wróciłam do domu. Mężu padł i chrapie, a jak chciałam się tylko pochwalić, że kryzys minął
Rano poserduszkowaliśmy, tak trochę na siłę, ale wiedziałam że po tym nam przejdzie, a później w ciągu dnia już było coraz lepiej
Dobrej nocki!!! Jutro/dzisiaj raczej też mnie nie będzie, ale mam nadzieję że w poniedziałek Was narobię :* Buziaczki :*