Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyś91 wrote:Cóż czasami tak jest że głowy maja tylko po to żeby im się do środka nie nalalo podczas deszczu.
Uważam ze im mniej osób wie na samym poczatku tym lepiej bo nie zawsz kazda ciąża kończy się tak j@k byśmy pragnęłyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:No raczej. A ty jak tam? Bóle się powtorzyly czy jest spokój?
-
Justyś91 wrote:Narazie dziękować Bogu bol sie nie powtórzył czasami lekko ćmi ale to nie ból. Czekam z wielka niecierpliwością do wtorku na wyniki bety i wtedy będę wiedziała na czym stoję. Póki co żyje ciągle nadzieja ze testy dawaly znak o dzidzi a ten bol i krwawienie to nic bardzo złego. Przeraza mnie myśl o tej poza macicznej
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Wydaje mi się że pozamaciczna objawialaby się bólem. Narastalo by to
Staram się jakoś psychicznie przygotować na tą najgorszą wiadomość bo mam zle przeczucia -
stokrotka666 wrote:ja mialam 36,7 a teraz 36,6 i takie plamienie jak przed @ tylko jakies dziwe pomaranczowe. nie wiem czy wszytsko ok. wczoraj mnie strasznie klulo:(Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Justyś91 wrote:Czas pokaże
Staram się jakoś psychicznie przygotować na tą najgorszą wiadomość bo mam zle przeczuciaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat