Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Hej nadrobie was później bo dopiero wróciłam.
Pamiętacie jak.napisalam jak moja koleżanka dwa dni po moim poronieniu " musiała" mi powiedzieć że jest w ciąży?
To ta sama koleżanka właśnie wrzuciła na fb usg 6 tygodniowej ciąży. Powiem wam że podziwiam ja ze się nie boi że pójdzie coś nie tak i trzeba będzie wrzucać na fb sprostowanie. ;0
U mnie jedna tak zrobiła.
Pierw zdj usg, potem brzucha a teraz paraduje z plaskim po plazy
Sprawdzalam i juz nie ma statusu "spodziewanie dziecka" -
Pamiętacie jak.napisalam jak moja koleżanka dwa dni po moim poronieniu " musiała" mi powiedzieć że jest w ciąży?
To ta sama koleżanka właśnie wrzuciła na fb usg 6 tygodniowej ciąży. Powiem wam że podziwiam ja ze się nie boi że pójdzie coś nie tak i trzeba będzie wrzucać na fb sprostowanie. ;0
Pamiętam...
Ja postanowiłam, że powiem znajomym, gdybyśmy się spodziewali, jak minie 1 trymestr. Rodzinie wcześniej. Ale ze znajomymi... różnie jest. -
LILITH.P wrote:Pamiętam...
Ja postanowiłam, że powiem znajomym, gdybyśmy się spodziewali, jak minie 1 trymestr. Rodzinie wcześniej. Ale ze znajomymi... różnie jest.
Ja nie wiem jak zareaguje, lecz znajomym nie powiem i na fb oglaszac sie nie mam zamiaru -
LILITH.P wrote:Pamiętam...
Ja postanowiłam, że powiem znajomym, gdybyśmy się spodziewali, jak minie 1 trymestr. Rodzinie wcześniej. Ale ze znajomymi... różnie jest.
Ja i rodzinie chciałabym oznajmić mniej więcej po takim czasie. Choć myślę, że wtedy szczęście trochę bardziej rozpiera, więc za pewne nie wytrzymałabym tak długo
Co do umieszczania w Internecie zdjęć usg nie uważam to za zbyt rozsądne
p.s u Was też pogoda dziś oszalała?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Ja i rodzinie chciałabym oznajmić mniej więcej po takim czasie. Choć myślę, że wtedy szczęście trochę bardziej rozpiera, więc za pewne nie wytrzymałabym tak długo
Co do umieszczania w Internecie zdjęć usg nie uważam to za zbyt rozsądne
p.s u Was też pogoda dziś oszalała?
U mnie cieplo, chociaz brak slonca
Mieszkam w centrum. Ponoc jutro ma byc ladnie -
Evelin wrote:U mnie cieplo, chociaz brak slonca
Mieszkam w centrum. Ponoc jutro ma byc ladnie
Ja za oknem widzę albo piękne słońce, albo wielkie zachmurzenie i deszczi tak od rana.
Aktualnie leje i wieje, czyli niezbyt optymistycznie. Pozdrowienia z bardziej południowo-wschodniej części Polski29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Ja za oknem widzę albo piękne słońce, albo wielkie zachmurzenie i deszcz
i tak od rana.
Aktualnie leje i wieje, czyli niezbyt optymistycznie. Pozdrowienia z bardziej południowo-wschodniej części Polski
Pozdrowienia jak najbardziej przyjete -
Evelin wrote:Kochanie Ty moje.. jak to??
Lez i odpoczywaj
Jak sie teraz czujesz?
Ciocia Ewela moze piciu zrobi ? :*
Spoko.. Dzisiaj cały dzień mąż pod ręką więc jakoś dam radę.. Ale dzięki kochanie za chęciEvelin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Moja znajoma która 3 lata temu urodziła synka z wadą serca który żył tylko miesiąc znowu jest w ciąży.. Już w 9 tygodniu wrzuciła foto na fb.. Ludzie nie myślą niestety..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Moja znajoma która 3 lata temu urodziła synka z wadą serca który żył tylko miesiąc znowu jest w ciąży.. Już w 9 tygodniu wrzuciła foto na fb.. Ludzie nie myślą niestety..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Ja jej źle nie życzę ale po moich doświadczeniach (a nawet bez nich) nigdy w życiu bym się na to nie zdecydowała.
Uważam ze im mniej osób wie na samym poczatku tym lepiej bo nie zawsz kazda ciąża kończy się tak j@k byśmy pragnęłyEvelin lubi tę wiadomość