Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:naprawdę piękny
i wcale nie musi być tak,że ja przed Tobą, bo niby dlaczego?
zawróciliśmy z wycieczki... wpadliśmy do sklepu z browarkami i mam swoją ukochaną wiśnię z czekoladą z browaru Czarny Kot
Ja wina troche wtedy pilam i moze dlatego sie nie nastawiam -
LILITH.P wrote:jak się czujesz??
-
Hej nadrobie was później bo dopiero wróciłam.
Pamiętacie jak.napisalam jak moja koleżanka dwa dni po moim poronieniu " musiała" mi powiedzieć że jest w ciąży?
To ta sama koleżanka właśnie wrzuciła na fb usg 6 tygodniowej ciąży. Powiem wam że podziwiam ja ze się nie boi że pójdzie coś nie tak i trzeba będzie wrzucać na fb sprostowanie. ;0Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Justyś91 wrote:Dzis juz można powiedziec ok ale ciągle jestem slaba na szczęście krwawienie prawie calkowicie ustaloMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Hej nadrobie was później bo dopiero wróciłam.
Pamiętacie jak.napisalam jak moja koleżanka dwa dni po moim poronieniu " musiała" mi powiedzieć że jest w ciąży?
To ta sama koleżanka właśnie wrzuciła na fb usg 6 tygodniowej ciąży. Powiem wam że podziwiam ja ze się nie boi że pójdzie coś nie tak i trzeba będzie wrzucać na fb sprostowanie. ;0
też bym się obawiała, ale niektórzy po prostu nawet nie zdają sobie sprawy z tego co może być -
misia1989 wrote:też bym się obawiała, ale niektórzy po prostu nawet nie zdają sobie sprawy z tego co może byćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat