Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Bo mi sie wydaje, że coś jest. I sobie probuje wmówić, że mam sie nie nastawiac i takie inne. Ze jestem głupia
Zrobiłaś zdjęcie? Spojrzałybyśmy obiektywnieno i mimo wszystko trzymam kciuki, że to nic urojonego!
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Dawaj fotę kochana lukniemy
-
Justyś91 wrote:Cóż czasami tak jest że głowy maja tylko po to żeby im się do środka nie nalalo podczas deszczu.
Uważam ze im mniej osób wie na samym poczatku tym lepiej bo nie zawsz kazda ciąża kończy się tak j@k byśmy pragnęłyKim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny
co tam u was. ? Jak tam Caro po lekarzu ktos coś wiez?
Jakiś nowy grosiu się pojawił ?
Ja zdałam się na los to mój 6cykl drugi bez mierzenia tempki chociaz w zeszłym przez jakiś czas mierzyłam. Pozdrawiam
Hej Judi
Zależy u jakiego lekarza. Heh. Jeżeli chodzi o tego onkologa, to jest ok. Musiała być jakaś torbiel która sama pękła od wizyty do wizyty. Zrobili mi też markery nowotworowe jeżeli chodzi o raka jajnika i wyszły też ok. Więc pozytywnieWczoraj byłam u EndoGina i dostalam Duphaston. Ogólnie mam 19 dc i czekam na efekty
A co tam u Ciebie?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyCaro wrote:Hej Judi
Zależy u jakiego lekarza. Heh. Jeżeli chodzi o tego onkologa, to jest ok. Musiała być jakaś torbiel która sama pękła od wizyty do wizyty. Zrobili mi też markery nowotworowe jeżeli chodzi o raka jajnika i wyszły też ok. Więc pozytywnieWczoraj byłam u EndoGina i dostalam Duphaston. Ogólnie mam 19 dc i czekam na efekty
A co tam u Ciebie?
Caro a miałaś jakieś rozpoznanie albo opis usg?
Ja byłam ostatnio i na jajniku na którym miałam owulacje na prawym, babaka zobaczyła coś i mam w opisie zmiana o mieszanej echogenności mogąca być drobnym ogniskiem endometriozy lub ciałka krwotocznego z poprzedniego cyklu.
Mam przyjsc za miesiąć i się stresuje -
Czesc Wam
Ja dzis mialam mile odwiedzinki
Sis z Holandii na stale juz w Polsce, z mezem kupili mieszkanie nad jeziorkiemzapowiada sie fajne lato
ale najbardziej zaszokowala mnie jak wyciagla zdjecia usg i mowi "masz ciotka"
Jest w 4 miesiacu, termin ma na swietabede chrzestna
za dwa tyg dowiemy sie co za plec
Tak ciesze sie jej szczesciem
Brzusio juz widac, a ja glupia nie zauwazylam
Biere mojego w obroty bo jestem taka zadowolona ze hej
Do jutraWaldhauzerM lubi tę wiadomość