Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wisienka kochanie ja też widzę kreseczke ta druga upragnioną
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
misia1989 wrote:I jakie masz zalecenia? Mozesz sie starac? Bo ja zapomnilam zapytac ale ginka Nic nie wspomniala zeby sie wstrzymac? Nie wiem czy wytrzymam miesiac do kontroli bo za dwa tyg jde na wakacje... Stres mnie zje a czujesz jakis bol tam gdzie masz torbiel? Mnie ostatnio cos ciagnie po prawej stronie
Powiedział mi, że kobiety z endometriozą zachodzą w ciążęże to jest za małe na operacje, a często najlepszym lekiem na tą torbiel jest ciąża bo wtedy się zmniejsza! Także ja starań nie odpuszczam.
Mnie właśnie nic nie boli, nic nie czuję i liczę na cud że samo zniknie... Mam nadzieję, że na wizytach kontrolnych obie usłyszymy dobre wieści :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Gaduaaa wrote:Jestem dziś
wczoraj byłam na paznokciach.. U fryzjera
potem zakupy i tak zleciało jakoś
Ja jestem tylko na chwilkę teraz. Wczoraj cały dzień byłam zajęta. najpierw byłam na ślubie, a później impreza u teściów, a w między czasie godzenie się z małżemCherry_Blossom, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:...a w między czasie godzenie się z małżem
jak to chłop, pewnie nie wie o co mi chodzi, ale jeszcze mu dzisiaj nagadam. Dobrze, że owulka juz za mną bo będzie kara:P
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA3- 1:100
KIR AA
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞
04.08 --->❄️ 4.2.2 (6doba) luteina,besins,prolutex,estrofem,encorton,hydroxychloroquine,intralipid,accofil,🍀 -
Oczekiwanie wrote:Szkoda słów na to wszystko
Nie spodziewałam jej sie dziś bo temp. nie miała strasznie dużego spadku.
Ale przyszła poł godz po zmierzeniu;(
Temp 36,77
Bardzo mi przykro Kochana -
Wisienka ja widzę cień!!!! Nie stresuj się Kochana
Trzymam mocno kciuki i czekam na dobre wieści :*
-
nick nieaktualnyParsleyek wrote:Powiedział mi, że kobiety z endometriozą zachodzą w ciążę
że to jest za małe na operacje, a często najlepszym lekiem na tą torbiel jest ciąża bo wtedy się zmniejsza! Także ja starań nie odpuszczam.
Mnie właśnie nic nie boli, nic nie czuję i liczę na cud że samo zniknie... Mam nadzieję, że na wizytach kontrolnych obie usłyszymy dobre wieści :*
oby tak była jak mówiszto i ja nie odpuszczam
-
misia1989 wrote:oby tak była jak mówisz
to i ja nie odpuszczam
Misia, spokojnie. Mogę Ci i wogóle kobietom z endometriozą podać przykład mojej bliskiej koleżanki. Miała torbiele na jajniku, dość dużego, chyba z 4/5 cm. Leczyli ja tabletkami, ale nie zmniejszał się. Laparoskopi. I okazało się, że ten torbiel był ma tyle duży że musieli wyciąć jej cały jajnik. Po laparo, dojściu do siebie, i odczekaniu chyba z 3 miesięcy, zaszła w ciążę. Bez problemu. Za drugim podejściemI tak zdrowy Bąbel ma 2,5 roku
Zresztą Waldiś też ma endo i ma synka i Grosia w brzusiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 10:23
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Malwiś124 wrote:Hej Kobietki. No i ja znowu zaczynam poraz ktorys z kolei:( @przylazla wczoraj;( A zeby malo tego bylo to jeszcze krew z nosa mi leci:( Pozdrawiam zafasolkowane jak i te ktora marza o fasolceMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a1807508f9b.jpg
No nie no to bez sensu, mamy zasłonięte zasłony i G widać... na żywo naprawdę widzę, musicie mi na słowo wierzyć
Chciałam Wam podziękować - bez wzgledu czy będzie ciąża czy nie - za niesamowite wsparcie, zrozumienie, brak wysmiewania... dziękujęjak dobrze, że tu trafiłam
tyle osób nie może się mylić
po cichu gratuluję i czekam do wtorku z oficjalnymi gratulacjami;) swoją drogą piękny prezent ślubny dla Was od losu
ściskam :* :*
-
Oczekiwanie wrote:Szkoda słów na to wszystko
Nie spodziewałam jej sie dziś bo temp. nie miała strasznie dużego spadku.
Ale przyszła poł godz po zmierzeniu;(
Temp 36,77siła w grupie, nie smutkaj
-
Bierka wrote:Kochana moja wiem jak ci strasznie przykro i łącze sie w tym smutku. U mnie dzis spadek do 36,74 wiec Niestey ale gen cykl zapewne pojdzie sie je***ć jak poprzedni. Zostaje piekny sierpień z peoniami
siła w grupie, nie smutkaj
Kochanie tule mocno i mam nadzieje, ze jeszcze nie przyjdzieBierka lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Misia, spokojnie. Mogę Ci i wogóle kobietom z endometriozą podać przykład mojej bliskiej koleżanki. Miała torbiele na jajniku, dość dużego, chyba z 4/5 cm. Leczyli ja tabletkami, ale nie zmniejszał się. Laparoskopi. I okazało się, że ten torbiel był ma tyle duży że musieli wyciąć jej cały jajnik. Po laparo, dojściu do siebie, i odczekaniu chyba z 3 miesięcy, zaszła w ciążę. Bez problemu. Za drugim podejściem
I tak zdrowy Bąbel ma 2,5 roku
Zresztą Waldiś też ma endo i ma synka i Grosia w brzusiu
dzięki caro za wsparcie
Chciałabym być za jakiś czas w ciązy jak każda tutaj..Caro lubi tę wiadomość