Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/03f8a7dccbc6.jpg
Troche podkontrastowalam
Ja widzę, blada jest ale coś jest!!! I jeszcze ten skok temp. Za kilka dni wszystko powinno być jasne i wierze, że będą to te pozytywne wieści29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
misia1989 wrote:dzięki caro za wsparcie
Chciałabym być za jakiś czas w ciązy jak każda tutaj..
Oj tam, każda z nas będziepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
hej
Justyś91 wrote:Uważam ze im mniej osób wie na samym poczatku tym lepiej bo nie zawsz kazda ciąża kończy się tak j@k byśmy pragnęły
Mam takie same zdanie.
Jak 3 czerwca zobaczyłam II krechy na teście to powiedziałam tylko o tym mężowi, siostrze i tacie ale zapowiedziałam że mają zakaz komukolwiek mówienia.
Żadnej koleżance nie powiedziałam. Dopiero po I trymestrze miałam powiedzieć.
W pierwszej ciąży miałam inne podejście do tego temat i od razu koleżanki poinformowałam i wiele innych osób, a w tej ciąży postąpiłam zupełnie inaczej. Chyba instynktownie musiałam coś czuć, bo niestety ciąża nie utrzymała się.
Teraz jak się uda też mam zamiar milczeć przez pierwsze 12 tygodni, no oczywiście Was poinformujęCherry_Blossom, Caro, Bierka lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Malwiś124 wrote:Hej Kobietki. No i ja znowu zaczynam poraz ktorys z kolei:( @przylazla wczoraj;( A zeby malo tego bylo to jeszcze krew z nosa mi leci:( Pozdrawiam zafasolkowane jak i te ktora marza o fasolceMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Hejo
Jakby co negatyw ( nawet nie brałam pod uwagę innej opcji)- wali biel po oczach
wg OF dziś powinnam dostać @ (28dc)także czekam z kawą i ciasteczkiem
Niech już przylazi...a ja dieta ;(
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a1807508f9b.jpg
No nie no to bez sensu, mamy zasłonięte zasłony i G widać... na żywo naprawdę widzę, musicie mi na słowo wierzyć
Chciałam Wam podziękować - bez wzgledu czy będzie ciąża czy nie - za niesamowite wsparcie, zrozumienie, brak wysmiewania... dziękujęjak dobrze, że tu trafiłam
Kochana ja nie chcę Cię nakręcać, bo sama też do tego podchodziłam jak ty, z dystansem ale miałam pierwszy test podobny do Twojego :)robiłam wtedy 3 dni pod rząd testy i z każdym dniem kreseczka się przyciemniaławięc trzymam kciuki :*
Co do bólów na @ też miałam.. w sumie do tej pory czasem zakłuje czy zaboli chwilowo więc to nie musi być objaw @
Co do daty możesz mi dopisać 3 luty
p.s. podczytuje Was caały czas i czekam na to aż powiększycie nasze grono po fioletowej stronie mocyCaro, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Zołza:) wrote:Hejo
Jakby co negatyw ( nawet nie brałam pod uwagę innej opcji)- wali biel po oczach
wg OF dziś powinnam dostać @ (28dc)także czekam z kawą i ciasteczkiem
Niech już przylazi...
"Czekam z kawą i ciasteczkiem" - najlepsze!
Jeśli już ma przyjść to fakt czym szybciej tym lepiej29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParsleyek wrote:"Czekam z kawą i ciasteczkiem" - najlepsze!
Jeśli już ma przyjść to fakt czym szybciej tym lepiej
Dokładnie... bo ten czas w którym jest @ a później chwila do owu ciągnie się jak flaki z olejem... Nic tylko krzyżówki albo sweter na drutach pozostaje co by czas zlecial -
Zołza:) wrote:Dokładnie... bo ten czas w którym jest @ a później chwila do owu ciągnie się jak flaki z olejem... Nic tylko krzyżówki albo sweter na drutach pozostaje co by czas zlecial
A najbardziej to się ciągnie chyba ten czas po owulacji. Ta pierwsza połowa jakoś mi mija ale ta druga...29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wisienko ja też widzę cień
trzymam mocno kciuki
sandrula mam sentyment do Twojego suwaczkaże nawet łezka w oczku się pojawiła
AniaŁ fajnie że doszłaś z mężem do porozumieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 12:08
AniaŁ123, sandrula lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:kurcze mi też przydałoby się przejść na dietę bo coś mi kg przybyło
straszny mam apetyt.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat