Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:dobrze że wróciłaś
jak się czujesz? jak u Ciebie ?
Do starań nie wrocilam raczej sie od nich oddalilam przez to ze w pracy mam Meksyk - dyrektor odszedł, drugi dyrektor na urlopie 3 tygodniowym, zarząd spółki zmienili - szał - nie mysle o dzieciach - mysle o tym ze jak wroce do domu to bedzie prysznic i spanko
Ale jakos sobie radzę - szykujemy sie do remontu powoli
I jakos tam leci
A u Ciebie ? Co u Ciebie ? -
Pączek wrote:Do starań nie wrocilam raczej sie od nich oddalilam przez to ze w pracy mam Meksyk - dyrektor odszedł, drugi dyrektor na urlopie 3 tygodniowym, zarząd spółki zmienili - szał - nie mysle o dzieciach - mysle o tym ze jak wroce do domu to bedzie prysznic i spanko
Ale jakos sobie radzę - szykujemy sie do remontu powoli
I jakos tam leci
A u Ciebie ? Co u Ciebie ?Elunia pisała jakis czas temu że tez miała Mega kocioł i się udało..
głowa zajęta czym innym, odblokowana
u mnie bez zmian heheheFabianCyprian
Tymuś
-
LILITH.P wrote:Nie testowałam. Na dziś mam termin @... Czekam sobie spokojnie. Jak jutro @ nie przyjdzie, to siknę na test we wtorek.
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:kurcze to moze w takim ferworze się uda
Elunia pisała jakis czas temu że tez miała Mega kocioł i się udało..
głowa zajęta czym innym, odblokowana
u mnie bez zmian hehehetylko jeszvze sile trzeba miec
ja wracam padnięta jak mucha
Nie wiem czy dobrze czy nie dobrze ze u Ciebie bez zmian - chyba najważniejsze ze do przodu i bez problemowGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kobieto kruszyno
ja ważę obecnie 78 kg w ciąży było koło 74 a tak.w ogóle.chcialabym zejść do 68
no kruszyną się nie czuję
Ostatnio na weselu moja ciotka podeszła do mnie i powiedziała że mnie nie poznała a przecież widujemy się. Pytam ją dlaczego. Na co ona cytuję "przytyłaś, jeszcze to źle nie wygląda ale wiesz pilnuj się" noż kur...
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Pączuś witaj
Lilith , Wisienka , bierka , Justyś trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 15:47
Bierka, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:no kruszyną się nie czuję
Ostatnio na weselu moja ciotka podeszła do mnie i powiedziała że mnie nie poznała a przecież widujemy się. Pytam ją dlaczego. Na co ona cytuję "przytyłaś, jeszcze to źle nie wygląda ale wiesz pilnuj się" noż kur...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny