Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
wątek ma tyle stron że nie przeczytałam całego choć jakiś czas go obserwowałam i chciałabym dołączyć do waszej dyskusji bo jak będę truć mężowi o tym wszystkim to mnie eksmituje do salonu na kanapę ;p Ja dopiero zaczynam i mam pytanie do bardziej doświadczonych - czy skakała wam temperatura? Ja mam cykle bardzo nieregularne 31-40 dni. w 11dc temp 36,51 potem 36,6 raz nie zmierzyłam następnie 37,1 a potem 36,51. Zastanawiam się czy to jest normalne?
Filipek - 09.03.17 -
Kingulla wrote:Nie, raczej takie kremowe, podchodzące pod brązowy. W pierwszej ciąży nie miałam, albo przeoczyłam:) wtedy nie byłam przygotowana na 2 kreski:)Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kochane w tym tygodniu czeka mnie podjęcie bardzo ważnej decyzji odnośnie pracy
dlatego mam do was ważne pytanie i jeśli któraś cos wie proszę napiszcie.
Wczoraj dostałam okres i bolał mnie brzuch.
Krew leci średnio i nie ma w niej skrzepów, ale temperatura nie spadła do tej jaka jest w pierwszej fazie cyklu.
Ciągle utrzymuję się wyższa.
Czy jest możliwe takie krwawienie i ciąża??
-
Gakin wrote:Cześć dziewczyny
wątek ma tyle stron że nie przeczytałam całego choć jakiś czas go obserwowałam i chciałabym dołączyć do waszej dyskusji bo jak będę truć mężowi o tym wszystkim to mnie eksmituje do salonu na kanapę ;p Ja dopiero zaczynam i mam pytanie do bardziej doświadczonych - czy skakała wam temperatura? Ja mam cykle bardzo nieregularne 31-40 dni. w 11dc temp 36,51 potem 36,6 raz nie zmierzyłam następnie 37,1 a potem 36,51. Zastanawiam się czy to jest normalne?
Do owulki masz faze niższych temp a po wyższych. W obu masz małe bądź większe wahania. Zależeć.to może od miliona rzeczy. Zacznij prowadzić wykres on line to będziemy wróżyćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Oczekiwanie wrote:Kochane w tym tygodniu czeka mnie podjęcie bardzo ważnej decyzji odnośnie pracy
Krew leci średnio i nie ma w niej skrzepów, ale temperatura nie spadła do tej jaka jest w pierwszej fazie cyklu.
Czy jest możliwe takie krwawienie i ciąża??Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Brązową krwią kazali mi się nie przejmować. Bo to stara krew. Rzeczywiście może zagniezdzenie ale.powiedz o tym gin jak będziesz miała wizytę2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA1 - 1:80
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
Ja miewam skoki w II fc mimo braku ovw, ale wydaje mi się że to po luteinie. Poza tym to jest skok o max 0,3 st.C.
marciaa lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Nie ma.za co ja w sprawie plamień jestem ekspertem
jak.sie powtórzy to musisz.jechac na ip. Obserwuj się kochana
Kim Ty w każdej sprawie tutaj jesteś ekspertem:-)marciaa, Kim87, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Oczekiwanie wrote:Kochane w tym tygodniu czeka mnie podjęcie bardzo ważnej decyzji odnośnie pracy
Czy jest możliwe takie krwawienie i ciąża??
Zmieniłam lekarza, bo wcześniejszy bagatelizował ten problem, i zmieniło się tylko tyle, że babka dała mi skierowanie na prolaktynę tsh ft3 i 4 i wyszły problemy z tarczycą. Biorę euthyrox, ale w sprawie skąpej @ też nic sięnie zmieniło.
Myślę o kolejnej zmianie gina i badaniach LH FSH, testosteronu itp. Jak myślicie? Bo może to PCOS? Kiedyś jakiś gin mi powiedział, że w 11dc mam dużo takich samych pęcherzyków, ale później przy żadnym badaniu nikt PCOS nie podejrzewał... -
Oczekiwanie wrote:Musi być podpaska ale w razie czego zrobie jeszcze test by się upewnićMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
pietruszkanatki wrote:Ja mam tak bardzo często. Albo tempka spada tylko do linii a w dzień @ znowu idzie w górę. Co ciekawe od roku moje @ są też bardzo skąpe, czego mam już dosyć!
Zmieniłam lekarza, bo wcześniejszy bagatelizował ten problem, i zmieniło się tylko tyle, że babka dała mi skierowanie na prolaktynę tsh ft3 i 4 i wyszły problemy z tarczycą. Biorę euthyrox, ale w sprawie skąpej @ też nic sięnie zmieniło.
Myślę o kolejnej zmianie gina i badaniach LH FSH, testosteronu itp. Jak myślicie? Bo może to PCOS? Kiedyś jakiś gin mi powiedział, że w 11dc mam dużo takich samych pęcherzyków, ale później przy żadnym badaniu nikt PCOS nie podejrzewał...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
AniaŁ123 wrote:Kim Ty w każdej sprawie tutaj jesteś ekspertem:-)
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Bez przesady. Trochę na forum już siedzę zresztą jak inne stare staraczki.wiec nowym możemy doradzić ja cos i powróżyć
Jak dla mnie jesteś ekspertkąmoja wiedza a Twoja to jakaś przepaść kosmiczna
Evelin lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Idź.zrob badania na własną rękę jak niechca ci.dac skierowania. I jak.bedzie git to będzie ok a tak jak.bedziesz miała źle wyniki to.sie.toba zainteresują.