Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bierka wrote:Waldi kupie i zrobie jutro:-) zobaczymy;-) oby było jak mowisz:-* stary wczoraj miał misje zakup testu. Miał prikaz czułość 10. I jaki ogarnął? 25
Typowe.. Znam to skądś..Bierka lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:taaa ja już kiedyś widziałam.. krążył na fb...
jest niesamowity
i śmię twierdzić że chłopaki to mają kawał drogi do pokonania i kawał roboty do odwalenia..Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:Dziewczyny piekna pogoda u nas wiec śmigam na spacer a po drodze kupie kurki i zrobie polędwiczki w sosie kurkowym i kapuche:-) buziam
Bleeeee...
U nas też piknie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Dziewczyny właśnie zrobiłam 2 testy ciążowe. Oba POZYTYWNE!(krechy jeszcze słabe ale dobrze widoczne:) a myślałam, że wczorajsze plamienie to miesiączka
jadę do mężulka, ale się ucieszy:)
WaldhauzerM, Bella_Bella, channah, AniaŁ123, Cherry_Blossom, Bierka, Parsleyek, Caro, Evelin lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA1 - 1:80
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry:-)
Ja od dzisiaj tylko kawa. Rano z przerażeniem odczytałam wartość na mojej wadze:-(Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bierka wrote:Waldi a jak ty sie w ogóle czujesz? Masz mdłości?
Mam bardzo niskie ciśnienie.. Więc jestem bezużyteczna w każdym względzie po za leżingiem.. A tak ogólnie to do doopy.. Taa mocno jak na początku to mnie aż nie mdli ale trochę jeszcze tak.. W weekend trochę przesadziłam bo pomagałam dziecku ogarnąć zabawki i takie tam to teraz boli mnie Podbrzusze.. Ale daję radę.. Niedobrze mi jak cholera ale to przez leki które biorę.. Najgorzej jak jest upał bo wtedy bardzo niskie ciśnienie i wtedy się męczę..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kingulla wrote:Dziewczyny właśnie zrobiłam 2 testy ciążowe. Oba POZYTYWNE!(krechy jeszcze słabe ale dobrze widoczne:) a myślałam, że wczorajsze plamienie to miesiączka
fajnie
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kingulla wrote:Dziewczyny właśnie zrobiłam 2 testy ciążowe. Oba POZYTYWNE!(krechy jeszcze słabe ale dobrze widoczne:) a myślałam, że wczorajsze plamienie to miesiączka
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
witam
wisienko ogromnie się cieszę
WaldhauzerM wrote:Kuźwa.. Pierwsza psychiczna na forum która @ przygarnie no... He he he..
a ja drugaw tym cyklu z miłą chęcią przygarnę którejś @ ale w następnym już nie
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
WaldhauzerM wrote:Mam bardzo niskie ciśnienie.. Więc jestem bezużyteczna w każdym względzie po za leżingiem.. A tak ogólnie to do doopy.. Taa mocno jak na początku to mnie aż nie mdli ale trochę jeszcze tak.. W weekend trochę przesadziłam bo pomagałam dziecku ogarnąć zabawki i takie tam to teraz boli mnie Podbrzusze.. Ale daję radę.. Niedobrze mi jak cholera ale to przez leki które biorę.. Najgorzej jak jest upał bo wtedy bardzo niskie ciśnienie i wtedy się męczę..
-
Kim87 wrote:Kochana znam.to ja dzisiaj zaczynam współpracę z chodakowska chyba. Ja piernicze
Mi pasuje coś pobierać, ale mam takiego lenia