Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Nowy tydzien, nowe mozliwosci. Ja jednak po udanyn weselu nie dosc,ze chora, to juz wczoraj wieczor sluz rozowy a dzis @postanowione ze w tym miesiacu nie mierze, albo mierze tylko do owulacji a potem niech sie dzieje
Na 13 do lekarza po L4 ^^ bo pracuje glosem, a go wlasnie stracilam. -
WaldhauzerM wrote:Oj bo w czwartek miałam wizytę a nie chce tu moją ciążą terroryzowac..
W czwartek pan doktor powiedział że mamy siusiaka.. Tosiu teraz chwali się że dzidziuś ma siusiaka.. I będzie miał na imię Leośimię już dawno wybraliśmy..
Tylko leżeć muszę dalej bo szyjka się skraca..
jejka to leż jak musisz.. nie ma co ryzykowaćFabianCyprian
Tymuś
-
Czikosz wrote:Hej dziewczyny!
No nie mogę, jest tyle zagrożeń dla nowego istnienia, że czasami się zastanawiam, jakim kurwa prawem człowiek przetrwał tyle lat.
Jutro znowu rozprawa z tym moim idiotycznym ojcem, ale już nie mam zamiaru się na nią wybrać, bo po co sobie nery szargać, skoro i tak mi to gówno da.
Paski na owulacyjnych już widoczne (śluz zresztą też), co prawda jeszcze nie pozytywne, ale myślę, że jajo będzie się już chciało wybrać w podróż i poszukać kompana gdzieś w jajowodzie. Bólu jeszcze nie mam, a to mój magiczny wyznacznik, więc czekam i korzystam z bawidełka.
Może teraz mi się uda...Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Czikosz wrote:Hej dziewczyny!
No nie mogę, jest tyle zagrożeń dla nowego istnienia, że czasami się zastanawiam, jakim kurwa prawem człowiek przetrwał tyle lat.
Jutro znowu rozprawa z tym moim idiotycznym ojcem, ale już nie mam zamiaru się na nią wybrać, bo po co sobie nery szargać, skoro i tak mi to gówno da.
Paski na owulacyjnych już widoczne (śluz zresztą też), co prawda jeszcze nie pozytywne, ale myślę, że jajo będzie się już chciało wybrać w podróż i poszukać kompana gdzieś w jajowodzie. Bólu jeszcze nie mam, a to mój magiczny wyznacznik, więc czekam i korzystam z bawidełka.
Może teraz mi się uda...
No to dobrze kochana.. Głowa do góry i do przodu..Czikosz lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
pietruszkanatki wrote:Dzien dobry
Nowy tydzien, nowe mozliwosci. Ja jednak po udanyn weselu nie dosc,ze chora, to juz wczoraj wieczor sluz rozowy a dzis @postanowione ze w tym miesiacu nie mierze, albo mierze tylko do owulacji a potem niech sie dzieje
Na 13 do lekarza po L4 ^^ bo pracuje glosem, a go wlasnie stracilam.
ehhhFabianCyprian
Tymuś
-
Tuliska ja się nie znam na tej chorobie, ale tak sobie myślę, jakie jest prawdopodobieństwo że zaraziłaś się akurat teraz? Skoro tak wiele osób to ma, to dlaczego miałoby się to stać teraz? Coś mi się nie wydaje...
-
AniaŁ123 wrote:Tuliska ja się nie znam na tej chorobie, ale tak sobie myślę, jakie jest prawdopodobieństwo że zaraziłaś się akurat teraz? Skoro tak wiele osób to ma, to dlaczego miałoby się to stać teraz? Coś mi się nie wydaje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 08:26
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Ja jadę dzisiaj do mojego pierwszego kontaktu bo pamiętacie jak byłam w ciąży na antybiotyku? Powiem wam że gardło cały czas mam czerwone. Czasem.mi doskwiera. Trzeba zbadać aby znów bobo nie było chore.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
No niestety taka prawda.. Teraz na wszystko trzeba uważać.. Obchodzić się jak z jajkiem..
Chce się zajść trzeba uważać zajdzie się tym bardziej trzeba uważać.. I lepiej już raczej nie będzie..
I nikt mi nie powie że kobieta w ciąży to panikara i że często przesadza z czymś... Ktoś kto nie ma pojęcia ile można stracić nie zrozumie nas nigdy..
Kurcze.. Pamiętam ciążę z Tosiem.. Też były problemy przed zajsciem.. Ale ciążę przeszłam na tzw luzie.. Nawet nie przyszło mi do głowy ani razu że by na coś uważać.. Zwracałam tylko uwagę żeby nie żreć chemii.. Ale teraz już nie jestem ta@samą osobą.. Tyle złych rzeczy spotkało moich najbliższych że zaczęłam inaczej myśleć.. Pojawiły się obawy których przedtem nie było...
I nie oszukujmy się.. Lepiej już nie będzie. My już zawsze będziemy drżec przez te pierwszych kilkanaście tygodni i to się nie zmieni..
Potem przez całe życie tak..
Się nakręciłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 08:33
Czikosz lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kim87 wrote:Ja jadę dzisiaj do mojego pierwszego kontaktu bo pamiętacie jak byłam w ciąży na antybiotyku? Powiem wam że gardło cały czas mam czerwone. Czasem.mi doskwiera. Trzeba zbadać aby znów bobo nie było chore.
No popatrz co za dziadostwo... Się trzyma tyle czasu..
Issla jest dobra.. Nawilża gardło.. Jest z propolisu islandzkiego..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:A no właśnie.. Oto jest pytanie..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Czikosz wrote:A tak w ogóle, dziołszki! Jadę nad morze, a dokładnie 20 sierpnia wyruszamy.
Czy jak zajdę w ciążę, a byłby to z 8 tydzień, to czego trzeba unikać nad morzem?
Pewnie miejsc i sytuacji w których moglabyś złapać jakieś infekcje intymne i jeść w pewnych miejscach:-)
Kim87 lubi tę wiadomość