Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny....
Dawno mnie nie było
nie udzielam się, ale podczytuję Was
Gratuluje wszystkim groszkowym 
Tuliska ja chciałam coś Tobie napisać... odnośnie cytomegali... mam sąsiadkę, która miała cytomegalie będąc w ciąży... ma zdrową córkę w wieku mojego Syna
Z tym, że ona złapała to przed zajściem w ciążę... w momencie kiedy zaszła w ciążę już była nosicielką bo to zależy od wskźników IGG i IGM... mam nadzieje, że jeśli Ty to masz to też to złapałas przed ciążą.. a nie w trakcie kiedy juz doszło do zapłodnienia... Cytomegalia często nie daje żadnych objawów, to przeziębienie wcale nie musi oznaczać, że akurat wtedy ją złapałas... moja sąsiadka nie miała żadnych objawów tej choroby... trzymaj się i czekamy na wyniki, głowq do góry !
Ja narazie jestem na mega luzie... dzis mam 15 dc, owulka była raczej wczoraj.. 12 dc cyklu wyszedł mi mega pozytywny test owulacyjny, tak że kreska owulacyjna była grubsza niż kontrolna
także czekamy do 24.07
co ma być to będzie... ja się nawet jakoś nie spinam
ale mam już Synka 6 lat
jedziemy w sierpniu do Chorwacji i wolałabym w ciążę zajść po powrocie
ale takie grube te krechy owualcyjne wyszły, że żal było nie skorzytać

Pozdrawiam Was :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 09:32
Evelin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bierka ty łobuzieBierka wrote:Yes:-( maz wczoraj kupił test o czułości 25 ale to bez znaczenia. Cos tam powinno byc juz dzien po, prawda?
nie nie powinno. Niektórym wychodzi dopiero kilka dni po
Bierka lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Hahahah jak dawno nikt do mnie łobuzie nie mowil- urocze:-)Kim87 wrote:Bierka ty łobuzie
nie nie powinno. Niektórym wychodzi dopiero kilka dni po
No nic wrzucam na luz i chyba dziewczyny uczę sie pomału pokory. A do tej pory pokora u mnie to była zawsze -10

-
Poczekaj jeszczeBierka wrote:Hahahah jak dawno nikt do mnie łobuzie nie mowil- urocze:-)
No nic wrzucam na luz i chyba dziewczyny uczę sie pomału pokory. A do tej pory pokora u mnie to była zawsze -10
cierpliwości
Bierka lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Dzień mokry
!
Serdecznie witam i o zdrowie, temp, testy pytam
kawa + ciacho dla Wszystkich
Dzień dobry:-)
Ja od dzisiaj tylko kawa. Rano z przerażeniem odczytałam wartość na mojej wadze:-( -
taaa ja już kiedyś widziałam.. krążył na fb...Bierka wrote:https://m.youtube.com/watch?v=B58hdDEdSY8
Dziewczyny widzialyscie ten filmik? Mnie zachwycił.
jest niesamowity
i śmię twierdzić że chłopaki to mają kawał drogi do pokonania i kawał roboty do odwalenia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 09:40
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Waldi kupie i zrobie jutro:-) zobaczymy;-) oby było jak mowisz:-* stary wczoraj miał misje zakup testu. Miał prikaz czułość 10. I jaki ogarnął? 25WaldhauzerM wrote:Bierka... Gapo jedna..
Jakbyś zrobiła test o czułości 10 z Rossmanna to by pewnie wyszedł.. Na 25 może być za wcześnie..

-
podejrzewam że więcej czynników się na to złożyło, śluz, pozytywny test.. i temperatura.. 6 temp poprzedzających owulację musi być na niskim poziomie... to jest też jakaś zasada wg metody Rotzera .. i u Ciebie tak wypada że faktycznie te 6 przed owu jest bardziej wiarygodnych że ta owu była tego dnia jednakBella_Bella wrote:Dzień dobry drogie kobietki

Ja ciągle się urlopuje i dlatego tak mało mnie tutaj.
Dzisiaj miałam duży skok temperatury i of przesunął mi owu z 17dc na 12dc, dlaczego? Przez tą temperaturę?
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś