Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny....
Dawno mnie nie byłonie udzielam się, ale podczytuję Was
Gratuluje wszystkim groszkowym
Tuliska ja chciałam coś Tobie napisać... odnośnie cytomegali... mam sąsiadkę, która miała cytomegalie będąc w ciąży... ma zdrową córkę w wieku mojego SynaZ tym, że ona złapała to przed zajściem w ciążę... w momencie kiedy zaszła w ciążę już była nosicielką bo to zależy od wskźników IGG i IGM... mam nadzieje, że jeśli Ty to masz to też to złapałas przed ciążą.. a nie w trakcie kiedy juz doszło do zapłodnienia... Cytomegalia często nie daje żadnych objawów, to przeziębienie wcale nie musi oznaczać, że akurat wtedy ją złapałas... moja sąsiadka nie miała żadnych objawów tej choroby... trzymaj się i czekamy na wyniki, głowq do góry !
Ja narazie jestem na mega luzie... dzis mam 15 dc, owulka była raczej wczoraj.. 12 dc cyklu wyszedł mi mega pozytywny test owulacyjny, tak że kreska owulacyjna była grubsza niż kontrolnatakże czekamy do 24.07
co ma być to będzie... ja się nawet jakoś nie spinam
ale mam już Synka 6 lat
jedziemy w sierpniu do Chorwacji i wolałabym w ciążę zajść po powrocie
ale takie grube te krechy owualcyjne wyszły, że żal było nie skorzytać
Pozdrawiam Was :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 09:32
Evelin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bierka wrote:Yes:-( maz wczoraj kupił test o czułości 25 ale to bez znaczenia. Cos tam powinno byc juz dzien po, prawda?
nie nie powinno. Niektórym wychodzi dopiero kilka dni po
Bierka lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Bierka ty łobuzie
nie nie powinno. Niektórym wychodzi dopiero kilka dni po
No nic wrzucam na luz i chyba dziewczyny uczę sie pomału pokory. A do tej pory pokora u mnie to była zawsze -10 -
Bierka wrote:Hahahah jak dawno nikt do mnie łobuzie nie mowil- urocze:-)
No nic wrzucam na luz i chyba dziewczyny uczę sie pomału pokory. A do tej pory pokora u mnie to była zawsze -10cierpliwości
Bierka lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Dzień mokry
!
Serdecznie witam i o zdrowie, temp, testy pytam
kawa + ciacho dla Wszystkich
Dzień dobry:-)
Ja od dzisiaj tylko kawa. Rano z przerażeniem odczytałam wartość na mojej wadze:-( -
Bierka wrote:https://m.youtube.com/watch?v=B58hdDEdSY8
Dziewczyny widzialyscie ten filmik? Mnie zachwycił.
jest niesamowity
i śmię twierdzić że chłopaki to mają kawał drogi do pokonania i kawał roboty do odwalenia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 09:40
FabianCyprian
Tymuś
-
WaldhauzerM wrote:Bierka... Gapo jedna..
Jakbyś zrobiła test o czułości 10 z Rossmanna to by pewnie wyszedł.. Na 25 może być za wcześnie.. -
Bella_Bella wrote:Dzień dobry drogie kobietki
Ja ciągle się urlopuje i dlatego tak mało mnie tutaj.
Dzisiaj miałam duży skok temperatury i of przesunął mi owu z 17dc na 12dc, dlaczego? Przez tą temperaturę?Bella_Bella lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś