Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:No właśnie dlatego że byłam chora gin wyslalam mnie na badania. 2 tygodnie po owu bylam konkretnie przeziebiona
bo nie miałaś ani transplantacji ani nic z tych rzeczy..FabianCyprian
Tymuś
-
Tuliska wrote:Dziękuję kochane za otuche :*
Gadułka, dokladnie taki mam plan, do innego sie wybiore. Mam nadzieję że to jedna wielka okropna pomyłka, albo że to chociaż zakażenie wtórne. Pozostało nam czekaćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Gaduaaa wrote:no kurde ale gdzie byś się zaraziła... jedynie od męża...
bo nie miałaś ani transplantacji ani nic z tych rzeczy..
A z resztą wyłączam głowę do końca tygodnia bo zwariuje -
Lili bardzo mi przykro Kochana! Ale bardzo dobrze, że się się zalamujesz:-) trzeba wkroczyć z nadzieję w nowy cykl:-*
-
Evelin wrote:Przykro mi
W tym cyklu to chyba co czwartej/piatej z listy udaje sie zatestowac.. ehh..
Nastepnym razem sie uda, czesciej serduszkuj :*
nie da rady, mamy w lipcu rozłąkę podczas owulacji
także wracam do gry w sierpniu -
Tuliska wrote:No gdzies musiałam, 70 % populacji na to chorowalo a nie ma o tym pojęcia. Od małych dzieci łatwo się zarazić. No chyba ze IgM wyszło fałszywie dodatnie.
A z resztą wyłączam głowę do końca tygodnia bo zwariujemyślę jednak że wszystko będzie okey
FabianCyprian
Tymuś
-
AniaŁ123 wrote:Lili bardzo mi przykro Kochana! Ale bardzo dobrze, że się się zalamujesz:-) trzeba wkroczyć z nadzieję w nowy cykl:-*
nie ma się co załamywać, jak nie było starań w odpowiednie dniAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Waldi coś mnie chyba ominęło.. jakiego Leosia? hehehe
Oj bo w czwartek miałam wizytę a nie chce tu moją ciążą terroryzowac..
W czwartek pan doktor powiedział że mamy siusiaka.. Tosiu teraz chwali się że dzidziuś ma siusiaka.. I będzie miał na imię Leośimię już dawno wybraliśmy..
Tylko leżeć muszę dalej bo szyjka się skraca..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tuliska wrote:Kimi z trzylatkami tak i maluchem miesięcznym
to z nikad przychodzi niestety
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliss.. zycze Ci, zeby wszystko okazalo sie wporzatku, bede o Tobie myslec i z calego serca kibicowac
Cherry, bardzo sie ciesze ze sie udalo, zrob bete, wszystko bedzie okey
Lili masz takie same podejscie jak ja, wiec zobaczysz ze kolejnym razem sie uda
Waldi.. kocham
Reszte caluje :*
Ide do pracy, oby ta szyja mniej bolala.. bo boli nadal ..
Buziaki, do wieczoraWaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
No nie mogę, jest tyle zagrożeń dla nowego istnienia, że czasami się zastanawiam, jakim kurwa prawem człowiek przetrwał tyle lat.
Jutro znowu rozprawa z tym moim idiotycznym ojcem, ale już nie mam zamiaru się na nią wybrać, bo po co sobie nery szargać, skoro i tak mi to gówno da.
Paski na owulacyjnych już widoczne (śluz zresztą też), co prawda jeszcze nie pozytywne, ale myślę, że jajo będzie się już chciało wybrać w podróż i poszukać kompana gdzieś w jajowodzie. Bólu jeszcze nie mam, a to mój magiczny wyznacznik, więc czekam i korzystam z bawidełka.
Może teraz mi się uda...Kim87, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:Jeszcze troche I odpoczynek w Sierpniu
3tygodniwy balet
Łe to zaszaleć będzie trzeba.. Mój wypoczynek za równe 2 tygodnie.. Lekarz pozwolił na wyjazd spacery ale żeby się nie przemęczać..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Bierka wrote:Cherry- gratuluje, czyli jednak dobrze widzialysmy ten cień, teraz to zacna krecha:-)
Lili przykro mi i przytulam mocno:-*
Mi o kilka kresek soe podniosło. Boje sie zrobic test. Poczekac jeszcze dojutra? Jak radzicie?ten jeden dzień cie nie zbawi a może dużą różnicę zrobić
Bierka lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat