Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
witam...
Cherry no widzisz mówiłam rób dziś betę to marudziłaśpogratuluję oficjalnie po becie
Marcia wiesz co.. ja nadal będę się upierała przy 18dc ... i podjerzewam że jak jutro nadal będziesz miała taką temp jak dziś to OF przestawi Ci dzie owulacji i podejrzwam że własne na 18dc...FabianCyprian
Tymuś
-
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/335036633adb.jpg2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA1 - 1:80
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
Cześć moje kochane :*
Paczus dziękuję :*
Wisienka kochana jesteś, że o mnie pamietasz :*
Widzicie jakoś doszłam do siebie. Powtorzylam wyniki, razem z awidnoscia i czekam do końca tygodnia na jakiś wyrok. Przebeczalam 2 dni, weekend już na spokojnie.
Byłam u gina ale serdusia jeszcze nie widaćwczesnie jeszcze więc chyba musimy troszkę poczekać.
Byłam też u spec. od chorób zakaźnych i powiem wam że babsztyl mnie zdenerwował! Kurka, nie potrafiła odpowiedzieć na żadne pytanie, byłam 5 min, nie dotknęła mnie nawet, dupska z krzesła nie podniosła, powiedziała tyle ze mam wyniki powtórzyć (doskonale to wiedzialan) i franca półtora stowki skasowala. Wrrr... a co? Przynajmniej na kimś muszę się wyżyć.
No i najważniejsze!
Wisienka strasznie się ciesze z Twojego szczęścia
Uwielbiam dobre nowiny :*AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/335036633adb.jpg
No no Wisienka! Ja już nawet na kiepskim smartfonie widzę drugą krechę -
Tuliska wrote:Cześć moje kochane :*
Paczus dziękuję :*
Wisienka kochana jesteś, że o mnie pamietasz :*
Widzicie jakoś doszłam do siebie. Powtorzylam wyniki, razem z awidnoscia i czekam do końca tygodnia na jakiś wyrok. Przebeczalam 2 dni, weekend już na spokojnie.
Byłam u gina ale serdusia jeszcze nie widaćwczesnie jeszcze więc chyba musimy troszkę poczekać.
Byłam też u spec. od chorób zakaźnych i powiem wam że babsztyl mnie zdenerwował! Kurka, nie potrafiła odpowiedzieć na żadne pytanie, byłam 5 min, nie dotknęła mnie nawet, dupska z krzesła nie podniosła, powiedziała tyle ze mam wyniki powtórzyć (doskonale to wiedzialan) i franca półtora stowki skasowala. Wrrr... a co? Przynajmniej na kimś muszę się wyżyć.
No i najważniejsze!
Wisienka strasznie się ciesze z Twojego szczęścia
Uwielbiam dobre nowiny :*hahaha
trzymam kciuki kurde. wiesz jest szansa że w laboratorium się pomylili
nie łam się - będzie dobrze, zobaczysz
koniecznie daj znać jak będziesz miała wynikiFabianCyprian
Tymuś
-
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25a16a324be4.jpg
Pięknie!!!! Teraz tylko beta i można życzyć spokojnej ciąży. Córeczka na pewno ucieszy się z rodzeństwa. No i piękny prezent ślubny sobie sprawiliście -
Tulisia nie lubię tego! Przez przypadek kliknęłam:-/
Kochana bądź dobrej myśli! Nie przejmuj się głupim babsztylem! Myśl o swoim maluszku i ciesz się że się pojawił. Będzie dobrze! Musi być dobrze:-*