Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25a16a324be4.jpg
Kingulla wrote:Dziewczyny właśnie zrobiłam 2 testy ciążowe. Oba POZYTYWNE!(krechy jeszcze słabe ale dobrze widoczne:) a myślałam, że wczorajsze plamienie to miesiączkajadę do mężulka, ale się ucieszy:)
aaaa dziewczyny ale super !!!
mam nadzieję, że to forum zaczaruje w końcu nas wszystkie pozostałeEvelin lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kim87 wrote:Ty to pierwsza pewnie dostaniesz
powinna przyjść w ten czwartek i mam nadzieję, że będzie punktualna
kingula po ciuchu składam gratulacje
byłam dziś na targu kupiłam żurawinę, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, rodzynki, migdały, jagody na pierożki i czereśnie
na początku cyklu chcę porobić parę hormonów i tak se pomyślałam że zbadam się też pod kątem cytomegalii. Skoro piszecie że można załapać od dziecka albo przez transfuzję a ja mam w domu przedszkolaka i transfuzję krwi też miałam.
Toksoplazmozę badałam z 3-4 lata temu i miałam wynik IgG (+) IgM (–) czyli że przeszłam zakażenie. Z tym, że IgG miałam znacznie podwyższone, kazano mi badanie powtórzyć po 3 tygodniach i dalej miałam IgG na tym samym poziomie i dr powiedziała że jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 11:18
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:powinna przyjść w ten czwartek i mam nadzieję, że będzie punktualna
kingula po ciuchu składam gratulacje
byłam dziś na targu kupiłam żurawinę, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, rodzynki, migdały, jagody na pierożki i czereśnie
tak se myślę, bo na początku cyklu chcę porobić parę hormonów i tak se pomyślałam że może zbadam się też pod kątem cytomegalii.
Toksoplazmozę badałam z 3-4 lata temu i miałam wynik IgG (+) IgM (–) czyli że przeszłam zakażenie. Z tym, że IgG miałam znacznie podwyższone, kazano mi badanie powtórzyć po 3 tygodniach i dalej miałam IgG na tym samym poziomie i dr powiedziała że jest ok.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szatynka wrote:wisienko ja też widzę cień
trzymam mocno kciuki
sandrula mam sentyment do Twojego suwaczkaże nawet łezka w oczku się pojawiła
AniaŁ fajnie że doszłaś z mężem do porozumienia
Kochanaaaja trzymam mocno za Ciebie kciuki!! Za WAS wszystkie!!!
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Kingulla po cichu gratuluję! !
Wisienka- krecha mocniejsza to znaczy ze betka rośnie:* moze w końcu te zarazki rozejda sie po calym forum i wszystkie zafasolkujecie !
Bierka, Evelin lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Kingulla po cichu gratuluję! !
Wisienka- krecha mocniejsza to znaczy ze betka rośnie:* moze w końcu te zarazki rozejda sie po calym forum i wszystkie zafasolkujecie !
No czuję że się rozchodzą w dobrą stronę..
Kochana napisz Wisience termin porodu to Cię dopisze do listy..sandrula lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No czuję że się rozchodzą w dobrą stronę..
Kochana napisz Wisience termin porodu to Cię dopisze do listy..
Jeszcze spokojnie, muszę skontrolować to z gin. Trochę się boję bo mam małe plamienia, być może się zagnieżdża, zobaczymy. Jutro idę na betę i sprawdzę progesteron. Zobaczymy co wyjdzie.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA1 - 1:80
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
Kingulla wrote:Jeszcze spokojnie, muszę skontrolować to z gin. Trochę się boję bo mam małe plamienia, być może się zagnieżdża, zobaczymy. Jutro idę na betę i sprawdzę progesteron. Zobaczymy co wyjdzie.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Plamienia w ciąży się zdarzają. Co jest ważne aby nie była krew jak na miesiączkę.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA1 - 1:80
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
W tym cyklu nie idę. Zostają mi tylko testy i pomiary, ale jak na razie mam złe przeczucie..temperatura cały czas stoi w miejsc. Testy owu tylko z cieniem, a już 13dc. W poprzednim cyklu już było po jaju